Lh trakice 2.dio

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Rita37🤰
    09. Ožujak 2020. 09:05

Daje mi samo kratki text pisat. 

09. Ožujak 2020. 09:08

Ma rita36 rano ti je za O
    Mozda si imala takvu sluz zbog nekih preparata😂
    Hvala evo idem ubrzo na pregled pa javim
    Nosim im glupi nalaz papa testa S Hpv i knjizicu cjepljenja pa cu vidit sta ce rec😱

MalaD
    09. Ožujak 2020. 09:15

Ne mogu poslati tekst sa slikom.. Pise mi prekrsili ste pravila... Ha?!? 

MalaD
    09. Ožujak 2020. 09:15

Napravila danas onaj iz mullera mada nije jos vrijeme za njega 

MalaD
    09. Ožujak 2020. 09:17

https://ibb.co/PjW2Ghr

LeLa2807
    09. Ožujak 2020. 09:24

Vezano uz T i mm. Moj mm je htio bebu prije mene, čekali smo radi mene, mog posla, karijere itd. Kad smo na ljeto jednom probali bezveze kao više iz moje neke fantazije odnosa nego radi T (tad je bio možda prvi dan plodnih dana, dakle O je bila tek za 4) ja sam sva bila ajme meni sta ako ostanem T. Onda nam se jednom u  11 mj desilo da je puko kondom za vrijeme plodnih dana i tu sam se prepala jer kao krenut ćemo tek u 12 (čekala sam unaprijeđenje tada jer mi je bilo najavljeno) i kad sam dobila M NAKON puknutog kondoma za vrijeme plodnih dana kojeg smo tada prvi put ikad koristili ja sam se počela pitat ok zašto nisam ostala T. Dakle, druga priča skroz.
    Sad kad naravno nismo uspjeli 3 ciklusa koja ciljano idemo sam baš zabrinuta, ljuta, tužna svašta nešto. On je smiren. Govori bit će, ali vidim da nije ni njemu svejedno.
    Tako da, možda vam se mm čine nezainteresirani, ali vjerujem da je to njihov obrambeni mehanizam da ne dižu dodatno paniku. 

Dolazi nam Liam 💙💙💙💙
    Termin po M: 2.1. / po utz: 31.12.

LeLa2807
    09. Ožujak 2020. 09:32

Lilo, što se tiče ljudi i njihovog rano ti je. Ako su ti bliski, onda ih razumijem s jedne strane, a naravno razumijem i tebe. Jer svi mi mislimo da znamo što je za naše dobro. Oni vjerojatno gledaju po sebi, npr. ja sa 23 g nisam nikako htjela dijete, tek sam završila fax, htjela izlazit, preselila u drugi grad, počela radit, putovat sa curama... Moja prijateljica kojoj sam kuma je dobila sa 25 dijete i mene maltretirala dvije godine da kad ću ja (dakle obrnuto od tebe što ti rade). To su bile svakodnevne poruke, ajde kumo ti, šta čekaš, djeca su najveće bogatstvo itd. Ja sam joj u nekoliko navrata na lijepo i malo oštrije rekla da mene to sad ne zanima, da njezinu malu kojoj sam kuma volim više nego išta, ali da ja dijete sad neću i nek poštuje moju želju, kao što ja njoj nisam govorila jesi luda, mlada si šta će ti. Ali ljudi su vrlo često nepristojni i nameću svoje svjetonazore drugima, pritom ih vrlo često povrijeđuju. Ti radi po svome, briga te za druge i to što oni misle da je najbolje ili nije za tebe.

Dolazi nam Liam 💙💙💙💙
    Termin po M: 2.1. / po utz: 31.12.

Ginny
    09. Ožujak 2020. 09:40

malaD cini mi se da se nazire nesto, mozda zato sto znam di triba bit ....
    jutro cure! ja sam legla tek u 2, bila na veeceri do ponoci i onda dok sam obavila akciju sa mm hahahah

🧘‍♀️37g, blaga trombofilija
    🧘‍♂️37g, oligoasthenozoospermia
    🧒2012g
    👱‍♀️2014g
    trudimo se od 05/2019
    miss.ab 12/2019 u 12tt

• anaid
    09. Ožujak 2020. 09:40

Pepika

Cure trebala bih kod gin u cetvrtak ali M ce jos biti prisutna, da li znate dal se moze pregled obavit za vrijeme ili bolje odgoditi (najrade nebi jer budem opet cekala mj i pol)…. Znaci samo pregled jaknika, u kakvom su stanju, ak nema cisti i sl, papa test se ne bude radil

Pa kod kojeg si ginica da cekas mjesec i pol ? 🤔

JA - 31, MM 34
    Radimo na bebi od 6/2019
    Prvi spontani: 7 TT bez kiretaže - 21.07.19.
    Drugi spontani: 9 TT, kiretaža - 09.07.20.

Ginny
    09. Ožujak 2020. 09:44

mm malo govori o svemu ovome i ciloj situaciji opcenito, zna za lh trakice i to, pita jel su sad plodni dani, sinoc me pitao kad bi tribala dobit, kaze napravit cemo te debelom opet hahah. s obzirom da sam imala kiretazu prije tri miseca i jos neka privatna sranja , mislim da jednostavno ne zna sta rec, sta mislit... oni imaju drugaciji mentalni sklop lol. rekla sam ja svom ti bi krepa da imas bh kontrakcije a kamoli da moras ostat trudan, ili ne daj boze rodit

🧘‍♀️37g, blaga trombofilija
    🧘‍♂️37g, oligoasthenozoospermia
    🧒2012g
    👱‍♀️2014g
    trudimo se od 05/2019
    miss.ab 12/2019 u 12tt

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.