Lilo 23 eto takav odgovor je kao kod mog muza 😤😤
Oni su bas u drugim filmu majke mi
Njima je to sve ravno, i neznaju ni kako se moze ostat trudan.ni da je to samo dan dva u mjesecu ma nista ..
I kad ja to mom muzu objasnim on kaze ma daj kako su druge ostale trudne iz jednog seksa.
Eto i onda ja sve drzim u sebi i osjecam se sama doma zarobljena u psihi.
Mi kad smo počeli radit na bebi i kad nam nije uspijelo prvi mjesec, ja bila šokirana kao pa kako pokrivali smo svaki drugi dan, a mm je odmah od početka govorio kao pa ja ne mislim da to ide tako jednostavno kao što ti misliš...na kraju je bio u pravu 😅
Ali nekad i mene strah da ga ne počnem dosađivati jer svaki dan bar jednom pričam o trudnoći 😅
👱🏼♀️ 29 god
🧔🏻 31 god
👶 💙2021💙
01.2022. krenuli na bebu br.2 🙏🏼🤗
Da iskreno ja bi tjela bit kao on smirena i flegma al nazalost nisam ko on😏
Da nam je barem uc u njihove glave da se mi odmorimo😤😤
Zato i pisem ovdje stalno jer mi je tako lakse buduci da s nikim doma ne mogu pricat o tome a i ne razumiju me i da pricam,svugdi je odgovor ;samo opusteno i eto bebe😤😤😤😤jebao ih taj odgovor
Anab ja mom muzu ni ne spominjem trudnocu,ni lh,nezna za ovaj forum,ma nistaaaa
On zna da sam opterecen trudnocom al opet nemam nista od toga sto on to zna jer sam i dalje sama u tome.
A za seks koda ga molim u plodnim danima a to mi je jadno.
Anab ja mom muzu ni ne spominjem trudnocu,ni lh,nezna za ovaj forum,ma nistaaaa
On zna da sam opterecen trudnocom al opet nemam nista od toga sto on to zna jer sam i dalje sama u tome.
A za seks koda ga molim u plodnim danima a to mi je jadno.
Joj pa ja bi poludila na tvom mjestu...kako ja ne volim sebične muškarce 😒
Moj je meni samo rekao da mi je bolje da se maknem od foruma jer previše čitam šta se drugima dešava i šta se sve može desiti 😅
👱🏼♀️ 29 god
🧔🏻 31 god
👶 💙2021💙
Ana.b ja sam sa svojim u pocetku pricala bas puno i onda kad sam vidla da je njegov odgovor samo bit ce odustala sam reko necu ga opterecivat. Jedino hvala bogu nisam ga morala nagovarat da pije cink i selen samo sam mu rekla to imas pit svaki dan i kraj rasorave i tako je i napravio haha
Marinalin joj isuse ja mislim da bi mi u njegovoj glavi bilo bolje nego na ijednom godisnjem ili putovanju ili bilocemu haha 😅
E pa vidis radi takvih komentara ja bas nikome nusta ne govorim niti itko osim nas zna. Al jos su meni ljudi znali rec nemoj se zurit zivi zivot ne trebaju ti sad djeca premlada si ima vremena za klince a ja samo gledam pa koji je vama kurac sve mi dode da ih samo pitam jel njih neko tuko po glavi pa im se nes pomjesalo ili su jednostavno negdje zagubili daske jer im nisu sve na broju
Ma meni je najbolja odluka bila prikljucit se tu i puno mi pomazete sve i sa savjetima a i kad ovak kukamo
Jao mrzim kad mi netko kaže "nemoj se žuriti uživaj u zivotu" 🤬🤬 uživam evo baš svaki dan isti samo na posao i doma i još taj stres na poslu mi se neda više 😖
👱🏼♀️ 29 god
🧔🏻 31 god
👶 💙2021💙
Ma i meni je moj rekao da citam inace gluposti i slusam druge sto pricaju i napune mi usi negativom kao😂
Ma muski inace Ana b dozivljavaju sve nego mi.
Oni su inace flegmaticniji ,oni ce vas saslusat da se ne uvrijedite ali iskreno nece sve ovo ozbiljno shvacat kao mi zene.
Ne znam moj se čini još zainteresiran 😅 čak ovaj ciklus kako je bio malo duži svaki dan me ispitivao pa kad će više ta ovulacija 😂😂
👱🏼♀️ 29 god
🧔🏻 31 god
👶 💙2021💙
Ana.b ja sam sa svojim u pocetku pricala bas puno i onda kad sam vidla da je njegov odgovor samo bit ce odustala sam reko necu ga opterecivat. Jedino hvala bogu nisam ga morala nagovarat da pije cink i selen samo sam mu rekla to imas pit svaki dan i kraj rasorave i tako je i napravio haha
Marinalin joj isuse ja mislim da bi mi u njegovoj glavi bilo bolje nego na ijednom godisnjem ili putovanju ili bilocemu haha 😅
E pa vidis radi takvih komentara ja bas nikome nusta ne govorim niti itko osim nas zna. Al jos su meni ljudi znali rec nemoj se zurit zivi zivot ne trebaju ti sad djeca premlada si ima vremena za klince a ja samo gledam pa koji je vama kurac sve mi dode da ih samo pitam jel njih neko tuko po glavi pa im se nes pomjesalo ili su jednostavno negdje zagubili daske jer im nisu sve na broju
Ma meni je najbolja odluka bila prikljucit se tu i puno mi pomazete sve i sa savjetima a i kad ovak kukamo
Jao mrzim kad mi netko kaže "nemoj se žuriti uživaj u zivotu" 🤬🤬 uživam evo baš svaki dan isti samo na posao i doma i još taj stres na poslu mi se neda više 😖
E tako je i meni ne uzivam trenutno ni malo kuca poso poso kuca jedino kad uzivam sa dragim i to je to. Meni bi zivot poceo tek kad bi bebaca drzala u narucju a ovako mi je sve premonotono i sivo
Marinalin slazem se saslusat ce oni i pokusat utjesit i sve ali njima to nije ajmo rec prioritet ko nama
Moj pokusava kao bit uz mene tjesit me i stvarno nekad je pazljiv pretprosli ciklus sam ja plakala na wcu kad sam dobila mengu i onda me bas lijepo utjesio ali nekad izvali takve stvari da se covjek samo sokira ko npr ovo za ginekologicu da sta ona zna a covjece skoro je godina dana prosla kak radimo na bebi ja ne znam kak on na to ostane miran
Slažem se u potpunosti i nas život bi bio potpun uz našu bebicu 😊😊🤞🏻
👱🏼♀️ 29 god
🧔🏻 31 god
👶 💙2021💙
Odradi ja nedjelju drugu smjenu. Jednu stvar si necu u zivotu nikad oprostit. A to je sto se nisam rodila bogata pa da ne moram na posao. 😂😂😂😂😂
Vidim teske teme na forumu, uf sta bi ja mogla napricat u ove dvije godine pokusavanja... 😂😂😂 Da imam sest ruku ne bi mogla prebrojat koliko puta sam ovog svog ne htjela istuci nego mu glavu zubima otkinuti. 😂😂😂😂 Oni to sve drukcije dozivljavaju. Da je na njima trudnoca drukciju bi pjesmu pjevali, garant.
Meni samo sestra zna da pokusavamo od mojih, starci nista. Ne govori mi se njima jer po njihovom nisam ja materijal ni za udavat se a kamoli za imat djecu. A ono sto sam naucila u ove 34 godine je to da je ljude bolje pustit nek imaju svoje misljenje. To je njihovo, moje je drukcije. I sta sad? Nista. 😂😂 Svijet se vrti, zivot ide dalje....
Ja 🧜♀️35 on🦸♀️39
Skoro 3 god pokusavanje
On sve super, ja lijevi jajovod neprohodan, ostalo sve okej
Miomi, polipi... Miomi ne smetaju🤘
S novom godinom krecemo s novim nadama🤞❤️
Sortiraj odgovore
Najstariji