Al mozda ti je bolje odgodit taman kad bude otprilike imala O pa ti odma vide i situaciju
Ako ces imat brzo O
Ola cure evo mene nakon male pauze.
Citala sam vas povremeno. Upratila sam plusic kod Justgirl i bas sam sretna zbog tebe.
Mislim da mozes na pregled komotno. Vise je to psihicki neugodno ali s doktorske strane moze.
Ja cekam M, trebala je stici jucer. Cekam je.
Ostale curke kak ste ?
06/20 blighted ovum 8tt.
Ja na kraju imala ovulaciju negdje 26.2. Tako da mi danas 12 dpo..
Mucnine odlaze i dolaze, jace i slabije.. Poceo mi osjecaj da cu dobiti M. A dana ujutro se probudim i ok.. Nakon par minuta me pocelo jako stezati u sredini ispod pupka uz probadanja.. Uzas.. Prvo mislila plinovi ili jer mi sila pisati al nije ni jedno od toga.. I dalje me muci, samo kad lezim na mjestu je bolje..
Mrzim sve ove testove.. Ovaj one step plavi tanki mi je pokazivao samo neke sjene.. Promijetila sam da ti odmah cim se umoci pokazu crtu i nakon minute ta crta izblijedi ili skroz ili ostane sjena tako da ti vise ne dolaze u obzir.. Samo me izluduju..
Ja se ovaj mjesec ne nadam jer sam biopsiju radila pa nismo mogli pokrit dane. Odnos smo imali tek 3 dan nakon O ili cak 4 dan. U subotu mi je sviiijetlo rozo bilo kad sam se obrisala i kontala evo ga stize menst. Ali nista.
06/20 blighted ovum 8tt.
Al mozda ti je bolje odgodit taman kad bude otprilike imala O pa ti odma vide i situaciju
Ako ces imat brzo O
Tak sam prvobitno planirala al sam taj tj s njom u smjeni pa nemogu nikako, al sad kak je kasnila mozda bi mogla cak, naravno ak bude pri volji da me ubaci nekamo kad ima puno posla🙄
Zeljni smo testica Malad ajde daj napravi jedan pravi testic pa nam objavi😍😍😍
Jer ne zivo zanima hocel O proc prije uzv il sam bezveeze digla paniku.....
Sortiraj odgovore
Najstariji