Lh trakice 2.dio

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Raštika
    09. Ožujak 2020. 00:07

ana.b.

Lilo23

ana.b.

Lilo23

Ana.b ja sam sa svojim u pocetku pricala bas puno i onda kad sam vidla da je njegov odgovor samo bit ce odustala sam reko necu ga opterecivat. Jedino hvala bogu nisam ga morala nagovarat da pije cink i selen samo sam mu rekla to imas pit svaki dan i kraj rasorave i tako je i napravio haha
    Marinalin joj isuse ja mislim da bi mi u njegovoj glavi bilo bolje nego na ijednom godisnjem ili putovanju ili bilocemu haha 😅
    E pa vidis radi takvih komentara ja bas nikome nusta ne govorim niti itko osim nas zna. Al jos su meni ljudi znali rec nemoj se zurit zivi zivot ne trebaju ti sad djeca premlada si ima vremena za klince a ja samo gledam pa koji je vama kurac sve mi dode da ih samo pitam jel njih neko tuko po glavi pa im se nes pomjesalo ili su jednostavno negdje zagubili daske jer im nisu sve na broju
    Ma meni je najbolja odluka bila prikljucit se tu i puno mi pomazete sve i sa savjetima a i kad ovak kukamo

Jao mrzim kad mi netko kaže "nemoj se žuriti uživaj u zivotu" 🤬🤬 uživam evo baš svaki dan isti samo na posao i doma i još taj stres na poslu mi se neda više 😖

E tako je i meni ne uzivam trenutno ni malo kuca poso poso kuca jedino kad uzivam sa dragim i to je to. Meni bi zivot poceo tek kad bi bebaca drzala u narucju a ovako mi je sve premonotono i sivo
    Marinalin slazem se saslusat ce oni i pokusat utjesit i sve ali njima to nije ajmo rec prioritet ko nama
    Moj pokusava kao bit uz mene tjesit me i stvarno nekad je pazljiv pretprosli ciklus sam ja plakala na wcu kad sam dobila mengu i onda me bas lijepo utjesio ali nekad izvali takve stvari da se covjek samo sokira ko npr ovo za ginekologicu da sta ona zna a covjece skoro je godina dana prosla kak radimo na bebi ja ne znam kak on na to ostane miran

Slažem se u potpunosti i nas život bi bio potpun uz našu bebicu 😊😊🤞🏻

Tako je. I bit ce. 😉 Mi spadamo u onu grupu zena koja se moraju malo namuciti ali isplatit ce nam se. 😉🤞 

Ja 🧜‍♀️35 on🦸‍♀️39
    Skoro 3 god pokusavanje
    On sve super, ja lijevi jajovod neprohodan, ostalo sve okej
    Miomi, polipi... Miomi ne smetaju🤘
    S novom godinom krecemo s novim nadama🤞❤️

Aneee
    09. Ožujak 2020. 00:11

Rastika naravno 😊 kad tad ćemo i mi držati naše bebice u rukama 😊 jao i ti 2 godine meni je i ovih 8 mj puno 😅

👱🏼‍♀️ 29 god
    🧔🏻 31 god
    👶 💙2021💙
    01.2022. krenuli na bebu br.2 🙏🏼🤗

Raštika
    09. Ožujak 2020. 00:19

ana.b.

Rastikanaravno 😊 kad tad ćemo i mi držati naše bebice u rukama 😊 jao i ti 2 godine meni je i ovih 8 mj puno 😅

Suti bolan, po tome vidim kako vrijeme leti. 👀😂😂😂 Uzas. 🤦‍♀️ Proleti godina dok si rekao sex! 😂😂

Ja 🧜‍♀️35 on🦸‍♀️39
    Skoro 3 god pokusavanje
    On sve super, ja lijevi jajovod neprohodan, ostalo sve okej
    Miomi, polipi... Miomi ne smetaju🤘
    S novom godinom krecemo s novim nadama🤞❤️

Aneee
    09. Ožujak 2020. 05:40

Raštika hahaha najjača si 🤣💪🏻
    Lilo sretno na poslu, sreća ja sam druga danas 😅

👱🏼‍♀️ 29 god
    🧔🏻 31 god
    👶 💙2021💙
    01.2022. krenuli na bebu br.2 🙏🏼🤗

09. Ožujak 2020. 06:06

Vidim da je kod svih vise manje isto sto se tice M. Tako je i kod nas. Moj zna bes malo o LH trakicama. Za forum ne zna. Al ga je tesko na nes nagovoriti. Zapravo on kad cuje da nes mora gotov je. Katastrofa. Eto prosli ciklus sam ga bila u stanju katapultirat al proslo je. Muski su takvi. Na drugaciji nacin razmisljaju od nas. A mozda nas pokusavaju zastititi na neki nacin. Al su ipak uz nas. Mozda ne onako kako bi mi to htjele al ipak su tu. Mozda bolje i ne opterecivat ih jer ja znam da moj pod pritiskom NE FUNKCIONIRA. I jos nes... znam da ona recenica opustite se itd.🤮bljuje mi se na to je uzasna za cuti. Ali nazalost istinita. Evo sjecam se kao da je bilo jucer. Nama se tako desilo. Bas negdje je bio pocetak 3 mj 2018 kad sam ju dobilal i rekla da mama, pas i sve odu u vritl. I da mi je puna kapa svega da ne moram imat djecu nikada. Da ih necu i ne zelim vise imati. Posvadila se s M...i u 4 mj. dobili plus. Da li je to bila slucajnost ili ne, ne znam. Ali znam da ssm imala takav sklop u glavi i da od tog trena mi jr bilo sasvim svejedno ocu li imat djece ili ne.  Ne kazem da je to formula za trudnocu i da ce se svakoj to desiti samo zelim reci da ima nesto u tome. A to sto mi to ne zelimo cuti jer zelimo nesto sad i odmah je druga stvar. Meni je M reko ti bi ostala trudna i rodila u jednom danu. A to nejde. 

09. Ožujak 2020. 07:24

Imamo koju novu trudnicu? Dobila na poklon za dan zena put na more i odlazak iz Zagreba i osjetila sam neko stipkanje i blage grcice u podrucju maternice,sad vidjet cemo...nadam se da se ne stvaraju opet neke ciste 😂

09. Ožujak 2020. 07:24

Napisala sam bila bibliju al mi nije dalo objavit iako sam pisala o temi,gadovi 🤣

09. Ožujak 2020. 07:27

Crne rupe drzim fige da to stipkanje je 🤰pozitivno
    Slabo se testovi u tadnje vrijeme rade nesto😱😱😱
    Anitram znaci moramnposlat kvragu i muza i sve pa cu ostat trudna😂😂

• Pepika
    09. Ožujak 2020. 08:41

Cure trebala bih kod gin u cetvrtak ali M ce jos biti prisutna, da li znate dal se moze pregled obavit za vrijeme ili bolje odgoditi (najrade nebi jer budem opet cekala mj i pol).... Znaci samo pregled jaknika, u kakvom su stanju, ak nema cisti i sl, papa test se ne bude radil

09. Ožujak 2020. 08:42

Pa ja sam bila taman dobila menstruaciju kad subme pregledavali😂
    I vidila je na ultrazvuku da je sve ok.

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.