E da, počeli smo mm i ja pit kalij, jer sam čitala da je jako bitan za začeće i muškićima za plivače, nakon što mi je to jedan kolega rekao. pa ajd da i to probam.
Dolazi nam Liam 💙💙💙💙
Termin po M: 2.1. / po utz: 31.12.
Lela istina
Ocito u njemackoj inzistiraju na cjepivima a u hrv nista.
Jer sve frendice u hrv nisu to nikad obavile prije planiranja bebe.
Pa eto onda sam dala dobru info ovima iz njemacke da znaju sta ih ceka Rita36,ana b odite se cjepit ako mislite u klinike za Mpo👌
Ej cure vidim da pricamo o MM i podrski. Meni je moj stvarno velika podrska i ako sve shvaca kao salu, uz mene je, ali lako cemo. Tek sada kada vidi da vec 3 dana malo malo placem jer su skoro sve prijateljice ostale trudne shvaca da nesto nije uredu. Pogotvo kada su unutar 3 dana njih dvije ostale trudne na neplodne dane kako kazu.
MM je sada na putu pa mozda je i to uzrok tuge jer smo kuci pasic i ja sami, a nismo navikli. Kako god jako mi je tezak ovaj period.
Ja 33 godina, MM 31
15.2.2021 + 🤞❤
2.5.2021- stiže dečko 💙💙
31.10.2021. dobro došao ljubavi mala💙💙
Al ona je meni rekla ovako:morate se prvo cjepit pa onda nakon mjesec dana mozete ostat tek trudne 😤😤
Znaci i prirodnim putem nesmijem zatrudnit dok ne obavim cjepiva barem sam tako skuzila😂
Ma dobro nije bitno necu se cjepit uglavnom🙃
Gle. Ako si u prirodnom ciklus i nejdes u kliniki za MPO i radite na bebi. Danas sutra da pokupis rubeolu sama si kriva. Kao prvo kad ostanes trudna ginekologica te trazi isto knjizicu cijepiva. Ako ju nema (kao sto nisam ja tada imala) izvadi ti krv i provijeri. Dakle vec si trudna a npr.nisi se dugo cijepila jer vise nemas antitjela u tijelu ok idemo dalje. Malo pripazis i ok. Vjerojatnost je velika da se nece nista desiti. Ajmo dalje. Kad ides u MPO e onda ce te pitat jel jesi cijepljenja prije. Zasto? Zato sto oni stvaraju dijete i pomazu ti u tome razno raznim nacinima i jednostavno sa legalnog i pravnog dijela, svjesno ne smijes ici u postupak ako postoji i mala mogucnost da nes bude. I meni je to u redu.
Pa eto onda sam dala dobru info ovima iz njemacke da znaju sta ih ceka Rita36,ana b odite se cjepit ako mislite u klinike za Mpo👌
Ali i ja bi tebi preporucila onako iskreno da se odes cijepiti. Ako si cekala do sada, tih mjesec dana ti ne igra veliku ulogu. A kasnije ces tako i tako morat to obaviti ako mislis ici na MPO. Ili ces pokusavat jos prirodno?
Rastika evo bas tako
Nisu trebali onda mi nista radit nego na prvom sastanku trazit knjizicu debili😤😤
Al barem znam eto da je spermiograf ,hormoni i prohodnost super pa nek sam ja zdrava
Sad sam pitala 5 mojih frendica u hrv koje su prvo dijete rodile nakon 37 god zivota i nijedna se nije cijepila😂
Nisu da. Al odi na MPO temu i pitaj ih jesu li im provjeravali protiv cega su cijepljenje i ako nisu jesu li se morale. Brkate pojmove prirodnog zaceca i potpomognute. Dva razlicita pojma. Me razumijes sta zelim reci?
Nisam sigurna, ali evo često pratim temu potpomognute vol 3 i nitko do sad nije spominjao ta cjepiva (za rh). mozda sam propustila. ali meni se cini da je jedan pristup u rh, jedan u njem.
Ne bi rekla bas al ajmo ih pitat
Al ona je meni rekla ovako:morate se prvo cjepit pa onda nakon mjesec dana mozete ostat tek trudne 😤😤
Znaci i prirodnim putem nesmijem zatrudnit dok ne obavim cjepiva barem sam tako skuzila😂
Ma dobro nije bitno necu se cjepit uglavnom🙃
Gle. Ako si u prirodnom ciklus i nejdes u kliniki za MPO i radite na bebi. Danas sutra da pokupis rubeolu sama si kriva. Kao prvo kad ostanes trudna ginekologica te trazi isto knjizicu cijepiva. Ako ju nema (kao sto nisam ja tada imala) izvadi ti krv i provijeri. Dakle vec si trudna a npr.nisi se dugo cijepila jer vise nemas antitjela u tijelu ok idemo dalje. Malo pripazis i ok. Vjerojatnost je velika da se nece nista desiti. Ajmo dalje. Kad ides u MPO e onda ce te pitat jel jesi cijepljenja prije. Zasto? Zato sto oni stvaraju dijete i pomazu ti u tome razno raznim nacinima i jednostavno sa legalnog i pravnog dijela, svjesno ne smijes ici u postupak ako postoji i mala mogucnost da nes bude. I meni je to u redu.
Meni isto ovo sve stoji. Realno, zvuci ruzno ali kad si u mpo oni jednin dijelom prodaju tebi svoju uslugu, dijete je u ovom slucaju njihov proizvod koji oni tebi daju. I normalno je da ces traziti da svi uslovi budu ispunjeni za to.
Ne znam koliko nas ima ovdje osjetljivijih, neka se nitko ne uvrijedi na ovo 'proizvod'. Nadam se da me shvacate sto zelim reci.😂😂😂
Ja 🧜♀️35 on🦸♀️39
Skoro 3 god pokusavanje
On sve super, ja lijevi jajovod neprohodan, ostalo sve okej
Miomi, polipi... Miomi ne smetaju🤘
S novom godinom krecemo s novim nadama🤞❤️
Anitram kuzim hvala na objasnjenju.
Al necu se cjepit jer radimo 6mj na bebi i naravno da cubjos prirodnim putem barem pola godine.
Ja nisam imala namjeru na MPO bego sam tjela obavit hgs,hormone ,spermiograf .
Eto to sam obavila hvala bogu i ako jos pola godine ne zatrudnim onda cu vidit dal cu krenut na Mpo.
Al eto sad znam da cjepiva trebaju zbog mpo👍
Al kaze sve koje pitam ostale su prirodno trudne i nitko se nije cjepio od malih nogu tako da necu ninja definitivno.
Javi ako dolazis u Ulm😍😍😍
Ej cure vidim da pricamo o MM i podrski. Meni je moj stvarno velika podrska i ako sve shvaca kao salu, uz mene je, ali lako cemo. Tek sada kada vidi da vec 3 dana malo malo placem jer su skoro sve prijateljice ostale trudne shvaca da nesto nije uredu. Pogotvo kada su unutar 3 dana njih dvije ostale trudne na neplodne dane kako kazu.
MM je sada na putu pa mozda je i to uzrok tuge jer smo kuci pasic i ja sami, a nismo navikli. Kako god jako mi je tezak ovaj period.
E moj ti je ovaj tjedan otisao na put na dva dana. Dan prije nego ce ici ja sam jedva cekala da ode da pas i ja malo odmorimo... Kad je otisao ja sam mislila da cu umrijeti od tjeskobe. Plakala sam toliko da me pas cudno gledao. 😂😂😂 Jedva sam ti ja uspjela izdrzat ta dva dana bez njega. Kad se vratio pozeljela sam odmah da se ta dva dana ponove da odmorim od njega. 😂😂😂😂😂😂 Ludo zensko. Zato uzivajte dok ga nema. 😉
Ja 🧜♀️35 on🦸♀️39
Skoro 3 god pokusavanje
On sve super, ja lijevi jajovod neprohodan, ostalo sve okej
Miomi, polipi... Miomi ne smetaju🤘
S novom godinom krecemo s novim nadama🤞❤️
Sortiraj odgovore
Najstariji