Lh trakice 2.dio

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Raštika
    09. Ožujak 2020. 10:12

Marinalin

Ajme kako sam ljuta😱
    I uopce nije tjela vidit kadmi je O na ultrazvuk
    Cim je vidila da se nisam cjepila 20god

Da ne rade oni malo nepotrebnu dramu radi ove korone???
    Stvarno cudna situacija... Ne znam nikoga da su ga tako odbili radi cjepiva. Mogli su te odmah pitat pa da ne zapocinju nista nego ovako. Realno, ak im je za uzv bitno cjepivo onda im je bilo bitno i za prohodnost. Pa jel tako?!
    Meni se cini da je netko od njih jutros lupio glavom😂😂

Ja 🧜‍♀️35 on🦸‍♀️39
    Skoro 3 god pokusavanje
    On sve super, ja lijevi jajovod neprohodan, ostalo sve okej
    Miomi, polipi... Miomi ne smetaju🤘
    S novom godinom krecemo s novim nadama🤞❤️

09. Ožujak 2020. 10:12

Eto bas me zanimalo jer pomislila sam da sam ja ludaaa.
    Kaze ona to je opasno za vas i bebu i nesmijete zatrudnit sad dok to ne obavite i onda nakon mjesec dana dodite na pracenje ciklusa.
    Tako da nebum isla🤚

Raštika
    09. Ožujak 2020. 10:13

MalaD

Zadnje se cijepila kad sam bila mala.. A gdje je ta knjizica nemam pojma. Prije trudnoce nisam bila na na nikakvom cijepljenju.

Nemam pojma ni ja di je moja. Kao mos ic svom djecjem doktoru po nju... Moja je ja mislim vec dva metra pod zemljom. Doktorica ne knjizica. 😂😂

Ja 🧜‍♀️35 on🦸‍♀️39
    Skoro 3 god pokusavanje

09. Ožujak 2020. 10:14

Rastika evo bas tako
    Nisu trebali onda mi nista radit nego na prvom sastanku trazit knjizicu debili😤😤
    Al barem znam eto da je spermiograf ,hormoni i prohodnost super pa  nek sam ja zdrava 
    Sad sam pitala 5 mojih frendica u hrv koje su prvo dijete rodile nakon 37 god zivota i nijedna se nije cijepila😂

• Miakamo
    09. Ožujak 2020. 10:15

Marinalin

Ajme kako sam ljuta😱
    I uopce nije tjela vidit kadmi je O na ultrazvuk
    Cim je vidila da se nisam cjepila 20god

Oooooo ja bih je zadavila 😡. Mogu misliti kako se osjecas.

35 godina
    M-normozoospermia
    Vrkuta, letrox, vitamin d
    Pokusavamo od 02/2020

LeLa2807
    09. Ožujak 2020. 10:16

ja se cijepila protiv tetanusa prije dvije godine jer me ugrizao pas hahahaa. Inace ne bi trebala... 

Dolazi nam Liam 💙💙💙💙
    Termin po M: 2.1. / po utz: 31.12.

Raštika
    09. Ožujak 2020. 10:17

Marinalin

Rastika evo bas tako
    Nisu trebali onda mi nista radit nego na prvom sastanku trazit knjizicu debili😤😤
    Al barem znam eto da je spermiograf ,hormoni i prohodnost super pa nek sam ja zdrava
    Sad sam pitala 5 mojih frendica u hrv koje su prvo dijete rodile nakon 37 god zivota i nijedna se nije cijepila😂

Ma da. 😉 A sad si ti fino sama trakicama prati ciklus i briga te za njih. Najbitnije si obavila. 

Ja 🧜‍♀️35 on🦸‍♀️39
    Skoro 3 god pokusavanje

Raštika
    09. Ožujak 2020. 10:18

LeLa2807

ja se cijepila protiv tetanusa prije dvije godine jer me ugrizao pas hahahaa. Inace ne bi trebala…

Dobro je da si ovo napisala jer si me sjetila da bi ja morala odvest svog psa na cjepljenje 😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂

Ja 🧜‍♀️35 on🦸‍♀️39
    Skoro 3 god pokusavanje

09. Ožujak 2020. 10:19

Marinalin

Dodem na kliniku
    Dam doktorici od malena knjizicu cjepiva,kaze ona auuu morate prvo se ic cjepit protiv tetanusa,rubeole blabla jer cjepiva nesmiju bit stara vise od 10 god inonda mjesec dana nesmijete zatrudnit i onda dodite na ultrazvuk!!!
    I okrene se i to je to😱😱😱
    Bas sam u soku evo

Da tak je i meni receno. Cak 3 mjeseca da ne smijem ostat trudna. Cijepila sam se se protiv Rubeole u 12 mj 2019. Dobijen Njemacku zutu knjizicu cijepiva. U 1 mj.dodem u KWK i doktor vidi kad sam se cijepila i nakon pregleda vidi foliliku i odmah akcija. A provjereno mi je receno iz Petrove bolnice u Zagrebu da se oni moraju ograditi oko toga ali da to nebi trebalo smetat. Naravno ja kazem bolje sprijeciti bego lijeciti pa pricekat i tih mjesec dana. Nego da bude nesto. Moja frendica je ovdje pocela raditi u vrticu i morala se cijepiti. Nakon mjesec dana saznaje da je trudna. I kaze joj ginekolog nema veze. 

09. Ožujak 2020. 10:20

Marinalin

Pa evo ja neznam sta bi rekla
    Bas smo u soku ja i muz.
    Ja jos nisam cula da se neko cjepi prije trudnoce nego samo kad smo maleni.
    Jbt pa sta joj je bio problem obavit ultrazvuk
    Ali ocito bez tih cjepiva ne zele ni cut za pracenje ciklusa.

Ne. Jesi dobila brosuru kod njih koje uvjete moras zadovoljavati? Ak nisi posaljem ti ja sta sam dobila. 

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.