Lh trakice 2.dio

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Aneee
    08. Ožujak 2020. 20:18

A pricaj mi ja živim tu 5 min od legolanda već 5 godina pa nikad nisam otišla 😂 Al kažem ti kad budemo trudne imat ćemo vremena pa ćemo ići 😂

👱🏼‍♀️ 29 god
    🧔🏻 31 god
    👶 💙2021💙
    01.2022. krenuli na bebu br.2 🙏🏼🤗

08. Ožujak 2020. 20:21

Ma djecu cemo odvest tamo a mi piti pivice😂🥰🥰

• justagirl2201
    08. Ožujak 2020. 20:34

Cure drage 😍 svaki dan vas čitam ali nisam bas aktivna....na jesenskim bebama sam cula dosta tuznih zavrsetaka pa sam se prepala i pocela razmisljat o losim scenarijima pa se odlucila malo odmaknut. Slj.pregled imam 17.03. i tada bi se trebala vidjet bebica i čuti srčeko....drzite fige da sve bude kak treba jer je mene dosta strah...al razmisljam pozitivno...ima li plusića? Sjena? Šaljite slike...ljubim vas 😍😍😍😍

working_mom
    08. Ožujak 2020. 20:35

Meni stigla M  😭

Anitram, ako dozvole listu , stavite me za 10.4.

Aneee
    08. Ožujak 2020. 20:42

https://ibb.co/0MHML8M
    Malo se opuštamo ja i mm 😊😊 i nadamo se pozitivnom ishodu za 2tjedna 😁

👱🏼‍♀️ 29 god
    🧔🏻 31 god
    👶 💙2021💙

08. Ožujak 2020. 20:43

Justgirl nazalost uvijek ces cuti i ruzne price😏kao i mi koje jos nismo nikad zatrudnile i mislimo se dal cemo ikaduspit.
    Tako da ne zamaraj se sta ce biti u buducnosti nego uzivaj u sadasnjem danu i pozitivno misli zbog bebe🥰 

08. Ožujak 2020. 20:44

Anab jel to aperol?moj je na nogometu danas smo se samo u prolazu sretali😏

Aneee
    08. Ožujak 2020. 20:50

Marinalin hugo 😁 to je jedino što pijem u zadnje vrijeme a šta mi paše 😊 reci ti njemu ovak se ne prave djeca hahah 

👱🏼‍♀️ 29 god
    🧔🏻 31 god
    👶 💙2021💙

LeLa2807
    08. Ožujak 2020. 20:51

Hej cure, ovaj vikend bila posvecena mm. Imali dva sexa zivota uf kad se sjetim hahahahaha. Iduca subota po app je O. Tako da petak sub i ned krece udarno. 
    Mu smo kupili njegovoj i mojoj mami i njegovim bakama cvijeće i bombonjeru. Ja sam dobila isto. :D
    Imam takvu upalu sutra neću moc hodat, al sad sr zagrijala na to vjezbanje i prehranu. 
    Justagirl draga nada trudnice ne brini se tvoja trudnica ce biti uredna i skolska ne poistovjećuje se da drugima. Nista ne mozes spriječiti ali mozes uzivati maksimalno. Cuvaj se, sve je dobro. 

Dolazi nam Liam 💙💙💙💙
    Termin po M: 2.1. / po utz: 31.12.

08. Ožujak 2020. 20:51

Ma svaki mu mjesec govorim i vise nema smisla 😤😤😤😤😂😂😂
    Ja sam pila hugo prosle godine
    Sad mi je preslatko presla na gin tonic il aperol😂

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.