Lh trakice 2.dio

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Raštika
    08. Ožujak 2020. 14:30

Rita36

Raštika

Pepika

Rita36

Pepika

Sretan vam dan zena cure🥰

Na poslu sam cjeli dan pa mi i neje neki bajan dan😂 moja se M ocito igra s mojim strpljenjem, nocas kad sam bila na wc bio mali trag da je u najavi, nakon toga nista vise🤷🏻‍♀️

I ja sam na poslu i bas samo cekam jos ovaj sat i pol da prodju pa sam vec kuci.. Bljak je danas radit ma uvijek…. Ulice prazne ja kao da sam poludila idem radit

Joj ma bar si samo 1 smjenu, ja sam svaku drugu nedelju od 9 do 8 🙄

Ja sam danas od 16 do 23.evo razmisljam da li da dam otkaz ili izvrsim samoubojstvo. 😂😂😂😂😂

Ostani trudna i sve ce bit lakse.. Ja samo zelim tu trudnocu zbog milijun razloga pa i zbog posla da dusu odmorim bar 2,5g minimalno…

Evo sad cu samo dok kosu zavezem. 😂😂😂😂😂😂 Ma salim se ja. 😉
    Ne da mi se nedjelju popodne radit tad imamo najvise posla. Al prezivjet cu.
    Lako i za posao i sve samo da je zatrudnit.
    😂😂😂😂

Ja 🧜‍♀️35 on🦸‍♀️39
    Skoro 3 god pokusavanje
    On sve super, ja lijevi jajovod neprohodan, ostalo sve okej
    Miomi, polipi... Miomi ne smetaju🤘
    S novom godinom krecemo s novim nadama🤞❤️

Joj ja nikad nebi koristila ta ulja dole na pipici🤪🤪🤪😀😀😀😀
    Opcenito nisam za to mazanje dole jer nikad neznas sta moze iziritirat i naskodit 😒
    Al tko voli nek izvoli curke🥰

Matkiša 😎

Ženice sretan nam naš dan!
    Netko je spominjao da je Jeger dobar za opuštanje Al ja vam kažem i  Gin je čudo 😁😁 Toliko toga sam dobila od MM da je prava šteta što nije O bila 😂😂😂 Ostala bi trudna sto posto haha

2x IUI, prirodna asp (nema js), ICSI-🐧🐧🐧
    FET 1️⃣ biokemijska✖️ FET 2️⃣ ✖️
    FET 3️⃣ Bhcg 10dnt> 198,5 - 12dnt> 608,0 ✔️
    Uzv - 5tt+2, GV 11 mm, ŽV 3 mm
    6tt+2 imamo 💗

08. Ožujak 2020. 14:34

Ja volim gin tonic al od n.godine sam smanjila skroz alkohol😏
    Sad cu evo otic s curama na gin jedan doma kod frendice😂
    Mattan28 bila sam ti napisala kako to da si na O radila hgs jer se to radi do O?

Rita37🤰
    08. Ožujak 2020. 14:35

Raštika

Rita36

Raštika

Pepika

Rita36

Pepika

Na poslu sam cjeli dan pa mi i neje neki bajan dan😂 moja se M ocito igra s mojim strpljenjem, nocas kad sam bila na wc bio mali trag da je u najavi, nakon toga nista vise🤷🏻‍♀️

I ja sam na poslu i bas samo cekam jos ovaj sat i pol da prodju pa sam vec kuci.. Bljak je danas radit ma uvijek…. Ulice prazne ja kao da sam poludila idem radit

Ja sam danas od 16 do 23.evo razmisljam da li da dam otkaz ili izvrsim samoubojstvo. 😂😂😂😂😂

Ostani trudna i sve ce bit lakse.. Ja samo zelim tu trudnocu zbog milijun razloga pa i zbog posla da dusu odmorim bar 2,5g minimalno…

😂😂😂😂

Samo ti kosu pusti vole oni cupave zene 
    🙃 

Rita37🤰
    08. Ožujak 2020. 14:37

Marinalin

Mattan28 bila sam ti napisala kako to da si na O radila hgs jer se to radi do O?

Ja volim sve od alkohola osim medice i šerija....  Ne znam sto bi ti izdvojila 😂😂😂 al zadnji godinu dana pijem na kapaljku ..    I opet nista samo sam nesretnija 😂

Raštika
    08. Ožujak 2020. 14:39

Marinalin

Ma neki rade i na o. Samo da nije nakon o jer u slucaju da je doslo do oplodnje moze bit sranja. Neko trazi da se dodje zadnji dan menge dok jos krvaris, netko kad prestane menga skroz.... Bitno samo da je prva faza ciklusa.
    Toliko sam ja uspjela saznat kad sam sebi zvala u split za pregled. Jer smo se culi danima dok nisam ja znala kad tocno radim da dogovorimo konacan datum i svaki put bi s nekim drugim pricala i svatko bi mi rekao svoje. 😂😂😂

Ja 🧜‍♀️35 on🦸‍♀️39
    Skoro 3 god pokusavanje

08. Ožujak 2020. 14:39

Hahahhaah samo si nesretnija😅😅😅
    Ma ja nemam vise s kim pit jer ovdje u njemackoj svi prestali cugat a i cure koje cugaju jbt nemaju vremena 😅😅😅
    Nije mi forama sama cugat😅

Raštika
    08. Ožujak 2020. 14:41

Rita36

Raštika

Rita36

Raštika

Pepika

Rita36

Pepika

😂😂😂😂

Samo ti kosu pusti vole oni cupave zene
    🙃

😂😂😂😂😂😂 Tko bi s njima svima izasao na kraj. 🤔😂😂😂

Ja 🧜‍♀️35 on🦸‍♀️39
    Skoro 3 god pokusavanje

08. Ožujak 2020. 14:41

Rastika hahahha imas pravo svaki doktor kaze svoje😅😅😅😅

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.