Sretan vam dan zene drage zene 😘🥂
Anitram pise me za 8.4 :)
👩33g, Pcso, ir, dhea-s 14 ukupni T 1.90
👨32g, oligoasthenozoospermia
Kbc St
1.Ivf/Icsi 5/2023--7f, 5🥚 1🐧, et trodnevnog, beta0,2❌️
FET 10/2023.(prirodni),beta0,3 ❌️
2.Ivf/ICSI 11/2023-->17f, 6🥚 -(hiper) 4🐧
FET 1/2024.(prirodni+stoperica) 1🐧,beta 3,4❌️
FET 6/2024.(estrofem3x1)1🐧,8dnt +,beta13dnt 1704,5 beta15dnt 3368❤️dečko🩵
Sretan vam dan zena cure🥰
Na poslu sam cjeli dan pa mi i neje neki bajan dan😂 moja se M ocito igra s mojim strpljenjem, nocas kad sam bila na wc bio mali trag da je u najavi, nakon toga nista vise🤷🏻♀️
I ja sam na poslu i bas samo cekam jos ovaj sat i pol da prodju pa sam vec kuci.. Bljak je danas radit ma uvijek…. Ulice prazne ja kao da sam poludila idem radit
Joj ma bar si samo 1 smjenu, ja sam svaku drugu nedelju od 9 do 8 🙄
Uuuuuu to je bas puno. Sretno izguraj nekako... Sljedecu nedjelju smo onda obje slobodne
🙈🍀✔️✔️🍀
Ona 2 nemoj bilo kakve lubrikante koristit
Imas kupit bas kinderwunsch gel koji ima u njemackoj u mulleru neznam u hrv dal ima.
Trebas mozda napravit kompletnu obradu hormona,spermiografa itd ako se bojis da vec dugo nemozes zacet.
Kazu ako imas preko 35 god da nakon 6mj pokusavanja je potrebno ic na dodatne pretrage.
Meni se ne gubi vrijeme pa sam evo krenula 👍
Još jedno pitanje: s obzirom da ja i M koristimo lubrikante tijekom odnosa a čitala sam da bi mogli možda utjecati na pokretljivost spermića imate kakav savjet. Je li ko koristio one neke lubrikante što su kao ok i gdje ste ih kupovale i po kojoj cijeni?? I da odgovorim: bila sam kod gin ima godina dana, uglavnom bude sve ok prema doktorici tako da nikada nisam radila dodatne pretrage. Planirala sam otići sada opet na kontrolni pregled.
Ja i mm koristimo conceive plus gel evo bit ce treci ciklus. Narucila na amazonu 18e..... Dosta tesko sa njim jer iscuri sve svuda al koristimo samo kad bas sam suha sto je obicno poslje O..... I sto prodje volja za seksom nakon nekoliko puta.... Drago mi je da ga imam ne steti cak pomaze zatrudnjivanju ima u sebi i neke vitamine i taj pogodan ph
Na poslu sam cjeli dan pa mi i neje neki bajan dan😂 moja se M ocito igra s mojim strpljenjem, nocas kad sam bila na wc bio mali trag da je u najavi, nakon toga nista vise🤷🏻♀️
I ja sam na poslu i bas samo cekam jos ovaj sat i pol da prodju pa sam vec kuci.. Bljak je danas radit ma uvijek…. Ulice prazne ja kao da sam poludila idem radit
Ja sam danas od 16 do 23.evo razmisljam da li da dam otkaz ili izvrsim samoubojstvo. 😂😂😂😂😂
Ja 🧜♀️35 on🦸♀️39
Skoro 3 god pokusavanje
On sve super, ja lijevi jajovod neprohodan, ostalo sve okej
Miomi, polipi... Miomi ne smetaju🤘
S novom godinom krecemo s novim nadama🤞❤️
Ja sam danas od 16 do 23.evo razmisljam da li da dam otkaz ili izvrsim samoubojstvo. 😂😂😂😂😂
Ostani trudna i sve ce bit lakse.. Ja samo zelim tu trudnocu zbog milijun razloga pa i zbog posla da dusu odmorim bar 2,5g minimalno...
Još jedno pitanje: s obzirom da ja i M koristimo lubrikante tijekom odnosa a čitala sam da bi mogli možda utjecati na pokretljivost spermića imate kakav savjet. Je li ko koristio one neke lubrikante što su kao ok i gdje ste ih kupovale i po kojoj cijeni?? I da odgovorim: bila sam kod gin ima godina dana, uglavnom bude sve ok prema doktorici tako da nikada nisam radila dodatne pretrage. Planirala sam otići sada opet na kontrolni pregled.
Mi smo prebacili na baby ulje iz istog razloga..veli gin da je baby ulje oke :)
ja 32g/mm 35/ pokusavamo od 09/2019
10/2020 biokemijska
02/2021 biokemijska
8.3. ➕🌈🌞
1.pregled: 30.3. imamo otkucaje ❤
3.11.2021 došao momak 💪🏻🩵
06/25 počeli raditi na no.2 💫
*A goal without a plan is just a wish
Mi smo prebacili na baby ulje iz istog razloga..veli gin da je baby ulje oke :)
Mi smo par godina kad je bila potreba koristili baby ulje al nisam trudna vec dvije godine pa sam izbacila i njega... Od kud znam jel ono bas smeta...
Sortiraj odgovore
Najstariji