Lh trakice 2.dio

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Rita37🤰
    08. Ožujak 2020. 19:30

Samo kratke 🙈🙈🙈

Kiky 🥰
    08. Ožujak 2020. 19:35

Ja sam pila inofolic i folnu do O i sad sam stala danas. Sad sam samo na cikli. Probat cu tako ovaj ciklus pa cemo vidjeti rezultat...

Ja 33g,mm 34g
    19.01.2021 pozitivan test nakon skoro 2 god pokusavanja
    💙 Stiže nam dečko 💙

08. Ožujak 2020. 19:36

Marinalin

Rita36 ja imam sutra ujutro pregled a O pretpostavljam da ce srijedu bit.meni jako brzo tamni meni sutra navece moze bit pik👌Joj pa nece ti valjda proc O do srijede????bilo bi dobro da u cetvrtak imas O😱

Sretno sutra i da budu folikulici taman za pred O 🤞. Da vam kaze kad da ciljate odnose. Moji papiri odobreni za IUI od strane AOK...od M smo poslali u Ulm. Glupaca nakon sto sam ih poslala sjetila sam se da Ulm (90 kilometara)  i nije tako daleko te sam mogla komotno sjest u auto i otici sama. I jos popit kavu sa nekom od vas ako je ima u Ulmu. 🤭 Sad se samo nadam da ce stici nazad na vrijeme. Nazvat cu u utorak pa mozda mogu otici po njih. Dobili smo 8 subvencija od 50% za IUI u prirodnom ciklusu i 50% popust na ljekove. U petak mi je folikulometrija. 

08. Ožujak 2020. 19:41

Anitram pa ja sam u U😂😂😂😂
    Ako ti sta treba javi pa cu ti podici i podlat il cemo na kafu😂😂😂
    Super da su ti odobrili😍
    Rekla sma ti ja da si sada ti treca na redu nakon tvojih prijateljica🥰

08. Ožujak 2020. 19:47

Marinalin

Anitram pa ja sam u U😂😂😂😂
    Ako ti sta treba javi pa cu ti podici i podlat il cemo na kafu😂😂😂
    Super da su ti odobrili😍
    Rekla sma ti ja da si sada ti treca na redu nakon tvojih prijateljica🥰

A misaaaa muuuu....eto ako ce mi dat da odem po njih javim ti se pa popimo kavu 👍👍👍👍👍 i hvala...a ja sam tebi rekla. Bit ces krsna kuma sa bebicom u busi 🤞😉

Aneee
    08. Ožujak 2020. 19:50

Ja sam ti usput kad u ulm ideš pa se sjeti i mene 🖐🏻😁
    Pa možemo sve tri u ulmu na kavu 😂 još je jedna cura blizu ulma sad se ne mogu sjetiti više tko je bio 😅
    Al nek se i ona javi pa da sve 4 idemo hahaha 

👱🏼‍♀️ 29 god
    🧔🏻 31 god
    👶 💙2021💙
    01.2022. krenuli na bebu br.2 🙏🏼🤗

08. Ožujak 2020. 19:51

Hvala ti iz tvojih usta u bozje usi❤️
    Ma nista al stvarno ako dolazis moze kava ,ovaj tjedan radim od 14 h do navece pa eto .
    A di moras to u U pokupit uostalom??

08. Ožujak 2020. 19:51

Da jedna cura je iz Metzingena al neznam ime😂👍

Aneee
    08. Ožujak 2020. 19:52

Marinalin

Da jedna cura je iz Metzingena al neznam ime😂👍

Da točno ali ni ja se ne mogu sjetiti 😅
    Ugl ja sam slobodna srijedu i četvrtak a petak sam do 14h tako da se zna za svaki slučaj 😂

👱🏼‍♀️ 29 god
    🧔🏻 31 god
    👶 💙2021💙
    01.2022. krenuli na bebu br.2 🙏🏼🤗

08. Ožujak 2020. 19:54

Marinalin

Hvala ti iz tvojih usta u bozje usi❤️
    Ma nista al stvarno ako dolazis moze kava ,ovaj tjedan radim od 14 h do navece pa eto .
    A di moras to u U pokupit uostalom??

Ne znam dal ce mi dat da dodem po to. Nazvat cu ih u utorak pa vidit. A ako bi i isla isla bi rano ujutro jer ja radim od 13. To ti je AOK,  Schwambergerstraße 14, 89073 Ulm

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.