Lh trakice 2.dio

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Dashuri
    08. Ožujak 2020. 16:05

Anchyy

Sue

Anchyy

Crookshanks

Tara vodi mene i mamu na rucak ❤️ veceras idem s curama na veceru. Tiha misa s mm jer smo se posvađali sinoc 🤬
    Svojoj maloj zeni sam kupila rafaello i cvjetic ❤️
    Inace 7dpo,kinez bijel ko snijeg, cak i onaj sa falsim crticama 😂😂 oh well, necu se sekirat, nemam nista od toga

Ja sam danas pišnula test, nije kineski, neki One step kaj sam kupila prek njuškala… i ako izbeljim oči i okrenem pod određeni kut vidim sjenu..he sad jeb..ga 🤪
    ..a kineski sam pišnula za ovulaciju i po njemu ovuliram 😅

Daj sliku 😍

..pa to ne poslika ni svemirski brod 😂😂😂😂
    ..jedino test za ovulaciju je tamni

Nismo odavno vatali sjenice, zaželila sam se 😂

05.12.2022 💗

Malena0908
    08. Ožujak 2020. 16:10

Mene zigaju jajnici jos od ovulacije, malo jedan malo drugi pa imam osjecaj da imam nesto unutra, cicke su mi za poludit bole i teske. Mislim da sam 7 dpo ako se ne varam, a cicke me bole vec 3 dana ja mislim. Jutros isla na wc mislila sam da cu se porodit koliko mi je bilo teško a sad ne znam sta bi to bilo. Mozda samo opet neki losi signali i zajebandus ko i do sad. 😂😂😂

1988.god. ciklusi od 27 do 33 dana

Dashuri
    08. Ožujak 2020. 16:11

Malena0908

Mene zigaju jajnici jos od ovulacije, malo jedan malo drugi pa imam osjecaj da imam nesto unutra, cicke su mi za poludit bole i teske. Mislim da sam 7 dpo ako se ne varam, a cicke me bole vec 3 dana ja mislim. Jutros isla na wc mislila sam da cu se porodit koliko mi je bilo teško a sad ne znam sta bi to bilo. Mozda samo opet neki losi signali i zajebandus ko i do sad. 😂😂😂

Meni je 21.dan ciklusa, i imam iste simptome. Ne znam je li umišljam ili šta. 🤦‍♀️😵

05.12.2022 💗

• Miakamo
    08. Ožujak 2020. 16:19

Sue

Svakako sta prije jedan odnos, da dođu na vrime 🙏❤️

Bio je jutros jedan i sinoc jedan 😊. 

35 godina
    M-normozoospermia
    Vrkuta, letrox, vitamin d
    Pokusavamo od 02/2020

Malena0908
    08. Ožujak 2020. 16:39

Sue

Malena0908

Meni je 21.dan ciklusa, i imam iste simptome. Ne znam je li umišljam ili šta. 🤦‍♀️😵

Ne znam ni ja sama vise najbolje pustit do termina M pa onda razmisljat. Ovako sam razbijat glavu dal je uspjelo ovaj puta ili ne

Malena0908
    08. Ožujak 2020. 16:40

Ne komentiram puno jel bi vas vjerujte mi ubila pitanjima i komentarima pa bolje ovako citam vas i navijam za sve skupa 😂😂😂

Matkiša 😎
    08. Ožujak 2020. 17:23

Marinalin

Ja volim gin tonic al od n.godine sam smanjila skroz alkohol😏
    Sad cu evo otic s curama na gin jedan doma kod frendice😂
    Mattan28 bila sam ti napisala kako to da si na O radila hgs jer se to radi do O?

Ma kod mene to se mengara razvuče na 8 dana krvarenja, a oni su htjeli da sve bude čisto.. A O došla 9.dan baš kad i termin😮😮 baš sam pričala o tome kako sam uvijek imala ciklus od 32 dana a sad odjednom 26 ili 32... Ko zna koliko sam ciklusa fulala dok nisam ove trakice počela koristiti..  I to kako sam sa Inofolic om počela, sad sam stala s tim 🤔

2x IUI, prirodna asp (nema js), ICSI-🐧🐧🐧
    FET 1️⃣ biokemijska✖️ FET 2️⃣ ✖️
    FET 3️⃣ Bhcg 10dnt> 198,5 - 12dnt> 608,0 ✔️
    Uzv - 5tt+2, GV 11 mm, ŽV 3 mm
    6tt+2 imamo 💗

Matkiša 😎
    08. Ožujak 2020. 17:26

Netko je pitao za ovo pucanje folikula jel se događa samo u noći?
    Pojma nemam, meni je doco tako rekao.. 
    Čak je rekao da se u 11 navečer rade trakice i ak je pozitivna onda poslije ponoći KRKANJE (tako je rekao) 🥴 treba li vjerovat doktoru koji koristi riječ KRKANJE? Haaa, a štaš 🙈🙈

2x IUI, prirodna asp (nema js), ICSI-🐧🐧🐧
    FET 1️⃣ biokemijska✖️ FET 2️⃣ ✖️
    FET 3️⃣ Bhcg 10dnt> 198,5 - 12dnt> 608,0 ✔️
    Uzv - 5tt+2, GV 11 mm, ŽV 3 mm
    6tt+2 imamo 💗

Dashuri
    08. Ožujak 2020. 17:28

Mattan28

Netko je pitao za ovo pucanje folikula jel se događa samo u noći?
    Pojma nemam, meni je doco tako rekao..
    Čak je rekao da se u 11 navečer rade trakice i ak je pozitivna onda poslije ponoći KRKANJE (tako je rekao) 🥴 treba li vjerovat doktoru koji koristi riječ KRKANJE? Haaa, a štaš 🙈🙈

Hahahahahah good point 😝😂

05.12.2022 💗

Tommyfame
    08. Ožujak 2020. 17:55

Cureee postala sam mama fish 🥰🥰🥰

Doma imam veliki akvarij i unutra ciklide i cistace..i danas isli napravit generalku akvarija i u dvorcu nam se skrivalo 30ak beba cistaca ❤ a mislili smo da imamo dva decka 🤣🤣
    I kako smo imali jedan trudnicu veli muz..sta kazes da ju porodim? I ulovimo mi nju i ispljune ona 8 beba malawaca 😊😊 velu muz mislim da nam je ovo neki znak hahha 🤞🤞

ja 32g/mm 35/ pokusavamo od 09/2019
    10/2020 biokemijska
    02/2021 biokemijska
    8.3. ➕🌈🌞
    1.pregled: 30.3. imamo otkucaje ❤

3.11.2021 došao momak 💪🏻🩵
    06/25 počeli raditi na no.2 💫

*A goal without a plan is just a wish

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.