Tara vodi mene i mamu na rucak ❤️ veceras idem s curama na veceru. Tiha misa s mm jer smo se posvađali sinoc 🤬
Svojoj maloj zeni sam kupila rafaello i cvjetic ❤️
Inace 7dpo,kinez bijel ko snijeg, cak i onaj sa falsim crticama 😂😂 oh well, necu se sekirat, nemam nista od toga
Ja sam danas pišnula test, nije kineski, neki One step kaj sam kupila prek njuškala… i ako izbeljim oči i okrenem pod određeni kut vidim sjenu..he sad jeb..ga 🤪
..a kineski sam pišnula za ovulaciju i po njemu ovuliram 😅
Daj sliku 😍
..pa to ne poslika ni svemirski brod 😂😂😂😂
..jedino test za ovulaciju je tamni
Nismo odavno vatali sjenice, zaželila sam se 😂
05.12.2022 💗
Mene zigaju jajnici jos od ovulacije, malo jedan malo drugi pa imam osjecaj da imam nesto unutra, cicke su mi za poludit bole i teske. Mislim da sam 7 dpo ako se ne varam, a cicke me bole vec 3 dana ja mislim. Jutros isla na wc mislila sam da cu se porodit koliko mi je bilo teško a sad ne znam sta bi to bilo. Mozda samo opet neki losi signali i zajebandus ko i do sad. 😂😂😂
1988.god. ciklusi od 27 do 33 dana
Mene zigaju jajnici jos od ovulacije, malo jedan malo drugi pa imam osjecaj da imam nesto unutra, cicke su mi za poludit bole i teske. Mislim da sam 7 dpo ako se ne varam, a cicke me bole vec 3 dana ja mislim. Jutros isla na wc mislila sam da cu se porodit koliko mi je bilo teško a sad ne znam sta bi to bilo. Mozda samo opet neki losi signali i zajebandus ko i do sad. 😂😂😂
Meni je 21.dan ciklusa, i imam iste simptome. Ne znam je li umišljam ili šta. 🤦♀️😵
05.12.2022 💗
Svakako sta prije jedan odnos, da dođu na vrime 🙏❤️
Bio je jutros jedan i sinoc jedan 😊.
35 godina
M-normozoospermia
Vrkuta, letrox, vitamin d
Pokusavamo od 02/2020
Meni je 21.dan ciklusa, i imam iste simptome. Ne znam je li umišljam ili šta. 🤦♀️😵
Ne znam ni ja sama vise najbolje pustit do termina M pa onda razmisljat. Ovako sam razbijat glavu dal je uspjelo ovaj puta ili ne
Ne komentiram puno jel bi vas vjerujte mi ubila pitanjima i komentarima pa bolje ovako citam vas i navijam za sve skupa 😂😂😂
Ja volim gin tonic al od n.godine sam smanjila skroz alkohol😏
Sad cu evo otic s curama na gin jedan doma kod frendice😂
Mattan28 bila sam ti napisala kako to da si na O radila hgs jer se to radi do O?
Ma kod mene to se mengara razvuče na 8 dana krvarenja, a oni su htjeli da sve bude čisto.. A O došla 9.dan baš kad i termin😮😮 baš sam pričala o tome kako sam uvijek imala ciklus od 32 dana a sad odjednom 26 ili 32... Ko zna koliko sam ciklusa fulala dok nisam ove trakice počela koristiti.. I to kako sam sa Inofolic om počela, sad sam stala s tim 🤔
2x IUI, prirodna asp (nema js), ICSI-🐧🐧🐧
FET 1️⃣ biokemijska✖️ FET 2️⃣ ✖️
FET 3️⃣ Bhcg 10dnt> 198,5 - 12dnt> 608,0 ✔️
Uzv - 5tt+2, GV 11 mm, ŽV 3 mm
6tt+2 imamo 💗
Netko je pitao za ovo pucanje folikula jel se događa samo u noći?
Pojma nemam, meni je doco tako rekao..
Čak je rekao da se u 11 navečer rade trakice i ak je pozitivna onda poslije ponoći KRKANJE (tako je rekao) 🥴 treba li vjerovat doktoru koji koristi riječ KRKANJE? Haaa, a štaš 🙈🙈
2x IUI, prirodna asp (nema js), ICSI-🐧🐧🐧
FET 1️⃣ biokemijska✖️ FET 2️⃣ ✖️
FET 3️⃣ Bhcg 10dnt> 198,5 - 12dnt> 608,0 ✔️
Uzv - 5tt+2, GV 11 mm, ŽV 3 mm
6tt+2 imamo 💗
Netko je pitao za ovo pucanje folikula jel se događa samo u noći?
Pojma nemam, meni je doco tako rekao..
Čak je rekao da se u 11 navečer rade trakice i ak je pozitivna onda poslije ponoći KRKANJE (tako je rekao) 🥴 treba li vjerovat doktoru koji koristi riječ KRKANJE? Haaa, a štaš 🙈🙈
Hahahahahah good point 😝😂
05.12.2022 💗
Cureee postala sam mama fish 🥰🥰🥰
Doma imam veliki akvarij i unutra ciklide i cistace..i danas isli napravit generalku akvarija i u dvorcu nam se skrivalo 30ak beba cistaca ❤ a mislili smo da imamo dva decka 🤣🤣
I kako smo imali jedan trudnicu veli muz..sta kazes da ju porodim? I ulovimo mi nju i ispljune ona 8 beba malawaca 😊😊 velu muz mislim da nam je ovo neki znak hahha 🤞🤞
ja 32g/mm 35/ pokusavamo od 09/2019
10/2020 biokemijska
02/2021 biokemijska
8.3. ➕🌈🌞
1.pregled: 30.3. imamo otkucaje ❤
3.11.2021 došao momak 💪🏻🩵
06/25 počeli raditi na no.2 💫
*A goal without a plan is just a wish
Sortiraj odgovore
Najstariji