Lh trakice 2.dio

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • Sanjarka
    08. Ožujak 2020. 11:26

Žene moje, sretan nam naš dan! Da što prije ugledamo velike ➕ danas opuštanje na najjače ❤

👱‍♀️ 30 ( PCOS, AMH 28,5, FSH 7,9, LH 15,2, TSH 5,05 visok i otkriven zbog postupka, pocela piti 0,50 eutyroxa )
    🧒 34 oligoteratozoospermia, oligozoospermia
    Petrova Zagreb
    1. 10/21 IVF - Rekovelle, Cetrotide, Ovitrelle, 10🥚, 7 zrelih 🥚, oplođeno 3, na kraju 2 🐧 blastica
    FET 12/21 - 2 blastice🙏🙏💕💕🤞🤞

08. Ožujak 2020. 11:27

Meni je sutra 10 dan ciklusa na ultrazvuku👌
    Ana b ibja sam skuzila da mi je nakon O jaci iscjedak ful nego kad treba nastupit O😱

Rita37🤰
    08. Ožujak 2020. 11:27

Tommyfame

Rita36

Tommyfame

Kod mene se sluz pojavila kod 2 plodnog dana..no ono sto sam skuzila primjetim ju samo kod velike nužde 🤷‍♀️ neznam zasto,valjda zbog napinjanja evo nemam pojma..

A na dan O su me toliko jajnici bolili da sam imala osjecaj da sam dolje suha ko barut hahha

Ja bi sad volila da imam trakicu pa provjerit sto je tocno danas al nemam.. Prestala ih koristiti od kad smo poceli imati odnose svaki drugi dan i bas mi olaksalo to ne pracenje jel je jel nije.. Al sad bi volila da ih imam 😰… A nedjelja ne mogu nista.

Od kud si? Mozda ima koja zenka u tvojoj blizini pa ti da..

Ja sam iz Zgba i imam onih kineskih trakica..

Tak sam i ja prosli ciklus potrosila sve a nisam pik ulovila e bas mi je bilo cudno hahah a trakice su mi dokaz da imam ovulaciju pa mi je bar kod tog dijela lakše

Ja sam godinu dana koristila trakice imam ovulacije samo par put nisam pik ulovila.   U nürnbergu sam.  Ma sutra cu kupit. Hvala 

Sex je najbolja trakica.... Danas i sutra pa cu jedan dan preskočit da uzv moze dobro ocitat u srijedu 

• anaid
    08. Ožujak 2020. 11:28

Ja se nisam mogla suzdrazt, danas sam 9/10 dpo...
    Reko aj pisnem, odma 2 kineza za svaki slucaj... bjeli ko snjeg, bas sam se spustila na zemlju...
    A jucer imala neke cudne osjecajr na tren pa se ponadala... sranje 😅

JA - 31, MM 34
    Radimo na bebi od 6/2019
    Prvi spontani: 7 TT bez kiretaže - 21.07.19.
    Drugi spontani: 9 TT, kiretaža - 09.07.20.

working_mom
    08. Ožujak 2020. 11:29

Moj pospremio stan, oprao gomilu sudja, napravio dorucak jos ce castit ruckom 🥰

Al zato se ja osjecam usrano 🥴 imam osjecaj da ce M svaki cas. Jel jos netko mora na wc, prije nego dobije? Ja po 3 puta i to me tak zafrce da jedva stignem na wc, i to mi je znak da stize... Pms me pere, nervozna sam, mm me ne smije pogledat, a kamoli nesto reci 😭😭😭😭

Ona2
    08. Ožujak 2020. 11:30

Pozdrav svima!!!
    Evo da se i ja priključim u nadi da ću skupa s vama skratit ovo vrijeme iščekivanja. Ja i suprug pokušavamo već neko vrijeme. Ovo bi mi bila 2. trudnoća. Pokušavali smo prošle godine pa je završilo s jednim plusičem koji se u dva dana pretvorio u minusić. Pa smo pauzirali zbog drugih životnih okilnosti. Pa sad opet pokušavamo. Koristim Lh trakice i sad sam ostala bez njih jer pošiljke iz kine kasne očito zbog ovog s Korona virusom. Ovaj ciklus sam baš mislila da je to to, ali danas je stigla vještica. Ah..... Sve je bilo kao da je: i bol u jednom jajniku i grčavi odmah nakon ovulacije i ogromne grudi... I onda jučer sve nestalo i danas eto ništa. Baš sam u bedu. Bezveze. Očito se oplodnja dogodi ali ne i usađivanje. Pretpostavljam da je problem i moja srcolika maternica. Prvi trudnoća nam se dogodila nakon 6 mj. pokušavanja. A sad sam baš nekako ufilmala da će biti teško, jednim djelom zbog stresa, a drugim zbog straha kako će sve biti s obzirom da mi je prva trudnoća bila teška. A i mrzim te simptome koji nešto kao upućuju da bi mogla biti T pa onda ne bude. I sad opet iznova. Mjerenje, trakice, pa ti planski odnosi pa opet čekanje i tako.... Nisam optimistična, baš nisam, pogotovo ne danas 😢

35 god. 2 trudnoća. 5 ciklus pokušaja.

08. Ožujak 2020. 11:33

Ona2 dobrodosla ibjos brze otisla😍
    Koliko imate godina?
    Koristis li sta vitamina,preparata?

Ginny
    08. Ožujak 2020. 11:34

Tara vodi mene i mamu na rucak ❤️ veceras idem s curama na veceru. Tiha misa s mm jer smo se posvađali sinoc 🤬
    Svojoj maloj zeni sam kupila rafaello i cvjetic ❤️
    Inace 7dpo,kinez bijel ko snijeg, cak i onaj sa falsim crticama 😂😂 oh well, necu se sekirat, nemam nista od toga 

🧘‍♀️37g, blaga trombofilija
    🧘‍♂️37g, oligoasthenozoospermia
    🧒2012g
    👱‍♀️2014g
    trudimo se od 05/2019
    miss.ab 12/2019 u 12tt

Kiky 🥰
    08. Ožujak 2020. 11:34

Žene sretan vam Dan žena!!!🌹🌹💪💪
    Meni je sluzi bilo na izvoz cim su poceli plodni dani i sve smo pokrili kako treba jedino nismo na dan O ali jesmo dan prije tamo da ovaj mjesec sam puna ocekivanja 😊🤞 jucer mi je po aplikaciji i trakicama trebala bit O danas je prvi dan DPO. Imam iscjedak koji vise nije sluzav nego je malo gusci vodeni iscjedak..i jajnik osjetim da me bocka cijelo vrijeme.

Ja 33g,mm 34g
    19.01.2021 pozitivan test nakon skoro 2 god pokusavanja
    💙 Stiže nam dečko 💙

08. Ožujak 2020. 11:41

Kiky super drzim fige🙏🏽🙏🏽🙏🏽🙏🏽
    Crokhanks pa prerano je taj test napravljen cekaj jos malo😂😂😂

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.