Cureee postala sam mama fish 🥰🥰🥰
Doma imam veliki akvarij i unutra ciklide i cistace..i danas isli napravit generalku akvarija i u dvorcu nam se skrivalo 30ak beba cistaca ❤ a mislili smo da imamo dva decka 🤣🤣
I kako smo imali jedan trudnicu veli muz..sta kazes da ju porodim? I ulovimo mi nju i ispljune ona 8 beba malawaca 😊😊 velu muz mislim da nam je ovo neki znak hahha 🤞🤞
Aaa kak slatko😃 e pa drzim fige da je dobar znak😉
https://ibb.co/7NtMRDW
Evo gornja je u 12danas
Donja u 18h
Bas brzo tamni ,nazalost nemam cb vise inace bi sad sigurno bio smajl
Pretpostavljam da sutra navece je pik na 10 dan ciklusa
A sad me zanima sutra sta ce rec na ultrazvuku😍😍
Ja cu popizdit s ovim krsenjem pravila😤😤😤😤😤🤪🤪🤪😏
To ti je zato si se hvalila da tebe ne zezaju sa tim 😛😛😛😛
Pepika jel daaa? I ja se nadam hhh
ja 32g/mm 35/ pokusavamo od 09/2019
10/2020 biokemijska
02/2021 biokemijska
8.3. ➕🌈🌞
1.pregled: 30.3. imamo otkucaje ❤
3.11.2021 došao momak 💪🏻🩵
06/25 počeli raditi na no.2 💫
*A goal without a plan is just a wish
Cureee postala sam mama fish 🥰🥰🥰
Doma imam veliki akvarij i unutra ciklide i cistace..i danas isli napravit generalku akvarija i u dvorcu nam se skrivalo 30ak beba cistaca ❤ a mislili smo da imamo dva decka 🤣🤣
I kako smo imali jedan trudnicu veli muz..sta kazes da ju porodim? I ulovimo mi nju i ispljune ona 8 beba malawaca 😊😊 velu muz mislim da nam je ovo neki znak hahha 🤞🤞
Hahahahha sta vec znak!
✔️✔️✔️✔️🍀🍀🍀🍀🍀🍀🍀🙈🙈🙈😂😂😂😂😂😂 Cestitam mamice i tatice! Super ste! 🤸♀️🤸♀️🤸♀️🤸♀️🤸♀️🤸♀️🐠🐠🐠🐠🐠
https://ibb.co/7NtMRDW
Evo gornja je u 12danas
Donja u 18h
Bas brzo tamni ,nazalost nemam cb vise inace bi sad sigurno bio smajl
Pretpostavljam da sutra navece je pik na 10 dan ciklusa
A sad me zanima sutra sta ce rec na ultrazvuku😍😍
Meni kad je tako svjetlo bilo trajalo je bar dva dana dok skroz ne potamni.... Bas mislim da ces na dan O biti na Ultraschall.... Superrr... Ja cu sutra otoc bar pet testica kupit da vidim hoce li moj pregled biti proje ili za vrijeme ili poslje ovulacije.... Imam ga u srijedu u 9.45..... A po sluzi imam osjecaj da ce ovulacija dotad proc..... Sex evo bio i prosao
🙃
Rita36 ja imam sutra ujutro pregled a O pretpostavljam da ce srijedu bit.meni jako brzo tamni meni sutra navece moze bit pik👌Joj pa nece ti valjda proc O do srijede????bilo bi dobro da u cetvrtak imas O😱
Sortiraj odgovore
Najstariji