Lh trakice 2.dio

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    jelenajelena
    08. Ožujak 2020. 12:56

Sto se tice tih pokloncica,moj je stvarno pazljiv,,cak.i kad nije neki poseban blagdan zna nesto kupiti....a mi smo sinoc isli na vecericu,kupio mi je cvijece,i bombonjericu,,,i za kraj palo pomirenje u krevetu🤭🤭🤭..eto toliko od moje ljutnje🤣🤣

Ja-27
    MM-33
    6god pokusavanja
    3spontana i vm...

• Pepika
    08. Ožujak 2020. 12:58

Moj je meni za valentinovo kupio karte za koncert (ovaj petak bio) a kao za dan zena mi tamo placao pice cjelo vecer... Kao 2u1 poklon 😂

Rita37🤰
    08. Ožujak 2020. 13:01

Tommyfame

Ona2

Hvala na dobrodošlici. Imam 35. Koristim kompleks B s folnom, što sam uzela zbog lošeg imuniteta (vučem neke prehlade još od Božića). Baš me oprala depra, još mi suprug ništa nije kupio za Dan žena (nema on za te stvari filing, treba ga istuči). Sad čekam 11, 12 dan ciklusa za novi pokušaj. Sretno svima koji čekaju ovaj dio od ovilacije do kraja. Pitanje, je li ovulacija baš na onaj dan kada je trakica pokazala najjaču crtu ili dan poslije?

Heeej,dobrodosla i jos brže osla ❤❤
    Ovulacija ti nastaje od 12 do 36 sati nakon najjače crtice ;) a posto vele da je najbolji seks nesto prije ovulacije (jer dug je put do cilja) slobodno udri cim potamni :)

A sto se tice dan zena..moj svekar došao i donio mi prekrasan buket ruža i bombonjeru a buduci otac moje djece fino za kompom i igra igrice. I sad napokon vidio manire svoj tate i ide on u trgovinu..vraca se on sa orhidejom (koju cu sebi na glavu stavit jer nemam vise mjesta za ni jednu) i pitam ga ja sta je mami kupio? E kad je on krenuo psovat i dan zena i valentinovo i sve marketinške blagdane hahha zaboravio je
    Sad prica da joj e da sam bar pedere ja reko zasto? Pa nebi decku morao ništ kupovat za dan zena..ja reko pa imas i dalje mamu..kaze on eee nebi jer bi me se odrekla zato sto sam peder 🤣🤣🤣 budala

Hhahahahhahahhahahahhaha 

Rita37🤰
    08. Ožujak 2020. 13:12

Pepika

Sretan vam dan zena cure🥰

Na poslu sam cjeli dan pa mi i neje neki bajan dan😂 moja se M ocito igra s mojim strpljenjem, nocas kad sam bila na wc bio mali trag da je u najavi, nakon toga nista vise🤷🏻‍♀️

I ja sam na poslu i bas samo cekam jos ovaj sat i pol da prodju pa sam vec kuci..   Bljak je danas radit ma uvijek.... Ulice prazne ja kao da sam poludila idem radit 

Rita88
    08. Ožujak 2020. 13:12

Zene sretan vam nas dan 💪❣

Ja- 34 god, muz-38 god
    Ena 25.03.2021 ❣

Anchyy
    08. Ožujak 2020. 13:13

Crookshanks

Tara vodi mene i mamu na rucak ❤️ veceras idem s curama na veceru. Tiha misa s mm jer smo se posvađali sinoc 🤬
    Svojoj maloj zeni sam kupila rafaello i cvjetic ❤️
    Inace 7dpo,kinez bijel ko snijeg, cak i onaj sa falsim crticama 😂😂 oh well, necu se sekirat, nemam nista od toga

Ja sam danas pišnula test, nije kineski, neki One step kaj sam kupila prek njuškala... i ako izbeljim oči i okrenem pod određeni kut vidim sjenu..he sad jeb..ga 🤪
    ..a kineski sam pišnula za ovulaciju i po njemu ovuliram 😅

Kiky 🥰
    08. Ožujak 2020. 13:14

Meni je moj danas poklonio narcise i jaffu koju obozavam hahah. A narcise ukrao u susjednom vrtu 😂😂😂😂

Ja 33g,mm 34g
    19.01.2021 pozitivan test nakon skoro 2 god pokusavanja
    💙 Stiže nam dečko 💙

Anchyy
    08. Ožujak 2020. 13:17

Kiky 🥰

Meni je moj danas poklonio narcise i jaffu koju obozavam hahah. A narcise ukrao u susjednom vrtu 😂😂😂😂

..još si dobro prešla, na mene se moj furi jer sam jučer zabečarila, pa mi je poklonil da se ujutro otišel pelat s motorom i nebude ga cijeli dan 😅

• Pepika
    08. Ožujak 2020. 13:28

Rita36

Pepika

Sretan vam dan zena cure🥰

Na poslu sam cjeli dan pa mi i neje neki bajan dan😂 moja se M ocito igra s mojim strpljenjem, nocas kad sam bila na wc bio mali trag da je u najavi, nakon toga nista vise🤷🏻‍♀️

I ja sam na poslu i bas samo cekam jos ovaj sat i pol da prodju pa sam vec kuci.. Bljak je danas radit ma uvijek…. Ulice prazne ja kao da sam poludila idem radit

Joj ma bar si samo 1 smjenu, ja sam svaku drugu nedelju od 9 do 8 🙄

Ona2
    08. Ožujak 2020. 13:30

Još jedno pitanje: s obzirom da ja i M koristimo lubrikante tijekom odnosa a čitala sam da bi mogli možda utjecati na pokretljivost spermića imate kakav savjet. Je li ko koristio one neke lubrikante što su kao ok i gdje ste ih kupovale i po kojoj cijeni?? I da odgovorim: bila sam kod gin ima godina dana, uglavnom bude sve ok prema doktorici tako da nikada nisam radila dodatne pretrage. Planirala sam otići sada opet na kontrolni pregled. 

35 god. 2 trudnoća. 5 ciklus pokušaja.

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.