Lh trakice 2.dio

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Kiky 🥰
    08. Ožujak 2020. 12:01

I meni pise sa sam prekrsila pravila nece da posalje poruku

Ja 33g,mm 34g
    19.01.2021 pozitivan test nakon skoro 2 god pokusavanja
    💙 Stiže nam dečko 💙

Kiky 🥰
    08. Ožujak 2020. 12:01

Marinalin hvala i ja tebi drzim 🤞 da ovaj mjesec bude nas i dobitan. Puna sam pozitive danas valjda me Dan zena opalio hahha

Ja 33g,mm 34g
    19.01.2021 pozitivan test nakon skoro 2 god pokusavanja
    💙 Stiže nam dečko 💙

Ginny
    08. Ožujak 2020. 12:03

Marinalin

Kiky super drzim fige🙏🏽🙏🏽🙏🏽🙏🏽
    Crokhanks pa prerano je taj test napravljen cekaj jos malo😂😂😂

Znaaaam 😂😂 al imam ih puno pa  igram hahahah. Budem sad svaki dan hahah ionako bi tribala dobit u cetvrtak 🤔 onda sam krivo rekla, 8dpo je

🧘‍♀️37g, blaga trombofilija
    🧘‍♂️37g, oligoasthenozoospermia
    🧒2012g
    👱‍♀️2014g
    trudimo se od 05/2019
    miss.ab 12/2019 u 12tt

Ginny
    08. Ožujak 2020. 12:06

Ona dobrodosla i sto prije otisla 🙌😘
    Sritno svima koje akcijaju danas, i koje (ne) iscekuju mengu 🤞🤞🤞 mi smo zene jake i hrabre ❤️ mozemo sve! 

🧘‍♀️37g, blaga trombofilija
    🧘‍♂️37g, oligoasthenozoospermia
    🧒2012g
    👱‍♀️2014g
    trudimo se od 05/2019
    miss.ab 12/2019 u 12tt

Ona2
    08. Ožujak 2020. 12:29

Hvala na dobrodošlici. Imam 35. Koristim kompleks B s folnom, što sam uzela zbog lošeg imuniteta (vučem neke prehlade još od Božića). Baš me oprala depra, još mi suprug ništa nije kupio za Dan žena (nema on za te stvari filing, treba ga istuči). Sad čekam 11, 12 dan ciklusa za novi pokušaj. Sretno svima koji čekaju ovaj dio od ovilacije do kraja. Pitanje, je li ovulacija baš na onaj dan kada je trakica pokazala najjaču crtu ili dan poslije? 

35 god. 2 trudnoća. 5 ciklus pokušaja.

• Pepika
    08. Ožujak 2020. 12:39

Sretan vam dan zena cure🥰

Na poslu sam cjeli dan pa mi i neje neki bajan dan😂  moja se M ocito igra s mojim strpljenjem, nocas kad sam bila na wc bio mali trag da je u najavi, nakon toga nista vise🤷🏻‍♀️

08. Ožujak 2020. 12:44

Ona2 mi smo generacija👌

08. Ožujak 2020. 12:45

Jesi obavila kakve pretrage hormona,pracenje ciklusa O,itd 

• anaid
    08. Ožujak 2020. 12:45

Ona2

Hvala na dobrodošlici. Imam 35. Koristim kompleks B s folnom, što sam uzela zbog lošeg imuniteta (vučem neke prehlade još od Božića). Baš me oprala depra, još mi suprug ništa nije kupio za Dan žena (nema on za te stvari filing, treba ga istuči). Sad čekam 11, 12 dan ciklusa za novi pokušaj. Sretno svima koji čekaju ovaj dio od ovilacije do kraja. Pitanje, je li ovulacija baš na onaj dan kada je trakica pokazala najjaču crtu ili dan poslije?

Samo ga istuci, meni brat dosao s ruzom a MM ustao ko tele, onda ga bilo sram pa mi kao dao 100 kn posto idem s curama na vecru, pa sam malo bila zlobna i rekla da meni dode 150 kn 😂😂😂😂
    Al nek mu bude...
    O moze bit cak i isti dan, ako je recimo pik ujutro moze vec navecer bit... a moze i dr dan... tesko je bas znat...
    Ja si brojim 9/10 dpo jer nisam sigurba kad je bila..

JA - 31, MM 34
    Radimo na bebi od 6/2019
    Prvi spontani: 7 TT bez kiretaže - 21.07.19.
    Drugi spontani: 9 TT, kiretaža - 09.07.20.

Tommyfame
    08. Ožujak 2020. 12:49

Ona2

Heeej,dobrodosla i jos brže osla ❤❤
    Ovulacija ti nastaje od 12 do 36 sati nakon najjače crtice ;) a posto vele da je najbolji seks nesto prije ovulacije (jer dug je put do cilja) slobodno udri cim potamni :) 

A sto se tice dan zena..moj svekar došao i donio mi prekrasan buket ruža i bombonjeru a buduci otac moje djece fino za kompom i igra igrice. I sad napokon vidio manire svoj tate i ide on u trgovinu..vraca se on sa orhidejom (koju cu sebi na glavu stavit jer nemam vise mjesta za ni jednu) i pitam ga ja sta je mami kupio? E kad je on krenuo psovat i dan zena i valentinovo i sve marketinške blagdane hahha zaboravio je 
    Sad prica da joj e da sam bar pedere ja reko zasto? Pa nebi decku morao ništ kupovat za dan zena..ja reko pa imas i dalje mamu..kaze on eee nebi jer bi me se odrekla zato sto sam peder 🤣🤣🤣 budala

ja 32g/mm 35/ pokusavamo od 09/2019
    10/2020 biokemijska
    02/2021 biokemijska
    8.3. ➕🌈🌞
    1.pregled: 30.3. imamo otkucaje ❤

3.11.2021 došao momak 💪🏻🩵
    06/25 počeli raditi na no.2 💫

*A goal without a plan is just a wish

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.