Lh trakice 2.dio

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    08. Ožujak 2020. 14:42

Jel vama cesto nece da objavi poruku?
    Meni cim je duzi tekst nece,jebalo ih krsenje🤣🤣🤣

Rita37🤰
    08. Ožujak 2020. 14:43

Marinalin

Hahahhaah samo si nesretnija😅😅😅
    Ma ja nemam vise s kim pit jer ovdje u njemackoj svi prestali cugat a i cure koje cugaju jbt nemaju vremena 😅😅😅
    Nije mi forama sama cugat😅

Meni nitko nije trebao. Za casu vina nazovem prijateljicu dole ispricamo se nazdravim.   Dok kuham veceru pogotovo. Upalim radio radim i pijuckam. (nieam se opijala) ali evo i to sam izbacila davno pa gdje je ta beba?? Naravno da sam nesretnija! 🙈😂😂😂

• anaid
    08. Ožujak 2020. 14:45

Ja nes i nisam ljubitelj alkohola, nekak mi "nejde v rit"... jedino obozavam vocno vino od visnje i cokoladni liker 😁😁  nekad mi je sve teklo kaje doslo pod ruku a sad sam bas ono,nije mi fino...
    Nego neka je spomenula, ovulacija se bas uvije desava u noci ? 

JA - 31, MM 34
    Radimo na bebi od 6/2019
    Prvi spontani: 7 TT bez kiretaže - 21.07.19.
    Drugi spontani: 9 TT, kiretaža - 09.07.20.

08. Ožujak 2020. 14:51

Rita36 ma i ja sam cugala sama vinceko doma al nije mi vise fora nimalo ,i sad sam se bas odvikla skroz da mi ne fali🤔
    A jbg ne skodi alkohol ocito za zacece,nesto drugo nam skodi ocito😂😂😂

Rita37🤰
    08. Ožujak 2020. 15:17

Marinalin

Rita36 ma i ja sam cugala sama vinceko doma al nije mi vise fora nimalo ,i sad sam se bas odvikla skroz da mi ne fali🤔
    A jbg ne skodi alkohol ocito za zacece,nesto drugo nam skodi ocito😂😂😂

Pa evo ne znam... Tri zene koje su jedna starija jedna mladja jedna moje godiste imaju svaka po troje djece unazad sest godina.... I za pitam se kako zive..   Ni jedna ne pije bas nikad, nikad ne znaju di im je mobitel.... I ne puse......... Tak da sam se zamislila kad sam ih izdvojila u pishi prije godinu dana mi dosla ta analiza.... 

08. Ožujak 2020. 15:21

Meni bi O trebala biti sutra ilmpreksutra, a zeleni kinez mi nista ne pokazuje. 😕

Dashuri
    08. Ožujak 2020. 15:34

Anchyy

Crookshanks

Tara vodi mene i mamu na rucak ❤️ veceras idem s curama na veceru. Tiha misa s mm jer smo se posvađali sinoc 🤬
    Svojoj maloj zeni sam kupila rafaello i cvjetic ❤️
    Inace 7dpo,kinez bijel ko snijeg, cak i onaj sa falsim crticama 😂😂 oh well, necu se sekirat, nemam nista od toga

Ja sam danas pišnula test, nije kineski, neki One step kaj sam kupila prek njuškala… i ako izbeljim oči i okrenem pod određeni kut vidim sjenu..he sad jeb..ga 🤪
    ..a kineski sam pišnula za ovulaciju i po njemu ovuliram 😅

Daj sliku 😍

05.12.2022 💗

• Miakamo
    08. Ožujak 2020. 15:52

Evo jedna lh trakica od jutros i jedna trenutna. Dosta je potamnila ova druga od jutros. Premom pokazuje 1.94 vrijednost najveca danas. Jajnici me zigaju jedva hodam. Jos uvijek ne mogu odgonetnuti je li mi tad bude ovulacija kad me bas bole jajnici ili ce tek nastupiti.

https://ibb.co/ZSXWPd4

https://ibb.co/v3zJ1SL

35 godina
    M-normozoospermia
    Vrkuta, letrox, vitamin d
    Pokusavamo od 02/2020

Anchyy
    08. Ožujak 2020. 16:00

Sue

Anchyy

Crookshanks

Tara vodi mene i mamu na rucak ❤️ veceras idem s curama na veceru. Tiha misa s mm jer smo se posvađali sinoc 🤬
    Svojoj maloj zeni sam kupila rafaello i cvjetic ❤️
    Inace 7dpo,kinez bijel ko snijeg, cak i onaj sa falsim crticama 😂😂 oh well, necu se sekirat, nemam nista od toga

Ja sam danas pišnula test, nije kineski, neki One step kaj sam kupila prek njuškala… i ako izbeljim oči i okrenem pod određeni kut vidim sjenu..he sad jeb..ga 🤪
    ..a kineski sam pišnula za ovulaciju i po njemu ovuliram 😅

Daj sliku 😍

..pa to ne poslika ni svemirski brod 😂😂😂😂
    ..jedino test za ovulaciju je tamni

Dashuri
    08. Ožujak 2020. 16:05

Svakako sta prije jedan odnos, da dođu na vrime 🙏❤️

05.12.2022 💗

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.