Cure moje, sretan vam dan zena ❤❤❤ da sto prije postanemo i majke 🙏🙏🙏🥰🥰🥰
Ajmo sad danasnja tema: ciju muž priznaje dan žena?
Moj nikako haha samo viče kupit cu ti nesto kad ti meni kupiš za dan muškaraca 🤣🤣
Evo moj ne priznaje nista. Ali ni ja ne priznajem sve to tako da smo kul oko svih tih praznika/blagdana i sl.
Mi nemamo ni godisnjicu. 😂😂😂 Takvi smo tipovi ljudi.
On ne slavi ni svoj rodjendan. Al samo jednu stvar slavimo… A to je moj rodjendan! 😂😂😂
Ja sam dijete zaceto u mijesanoj vezi u malo teze vrijeme, nastala doslovno iz zajebancije i svi su bili protiv mog radjanja tako da ja svoj rodjendan slavim u inat. 😂😂😂😂😂
Rita, nije takav iscjedak samo na dan o. On se javlja i dva dana prije o kao njena najava. Vodenasti, rastezljivi iscjedak moze trajati 4,5 dana koliko traje plodno razdoblje.
Hvalaaa ti jer tak sam se unervozila da bi napustila posao i isla kuci po dozu 😂 ne mogu docekat sex.. Da smo bar sinoc pa bi bila mirna a ovak se bojim zakasnit. 8dc je pa se nadam da nema sanse zakasnit... Hvalaaa
Miakamo bolje sutra na O imat opet odnos👌
Kod mene brzo tamni trakica pa ne znam hoce li ovulacija nastupiti danas ili sutra. Valjda ga uspijem nagovoriti sutra prije posla 😊.
35 godina
M-normozoospermia
Vrkuta, letrox, vitamin d
Pokusavamo od 02/2020
Bas je rastezljiv proziran ma divan. Prije ga nisam mogla puno primijetiti jer je i sperma visak izlazio pa sve skupa ide. A sad nismo imali sex paa vidim da je samo plodna sluz u pitanju.. Juuupi
Drage moje nek vam je sretan ovaj dan....lijepo se provedite....🍻🍻🍻💞💞💞💞
Ja-27
MM-33
6god pokusavanja
3spontana i vm...
Kod mene se sluz pojavila kod 2 plodnog dana..no ono sto sam skuzila primjetim ju samo kod velike nužde 🤷♀️ neznam zasto,valjda zbog napinjanja evo nemam pojma..
A na dan O su me toliko jajnici bolili da sam imala osjecaj da sam dolje suha ko barut hahha
ja 32g/mm 35/ pokusavamo od 09/2019
10/2020 biokemijska
02/2021 biokemijska
8.3. ➕🌈🌞
1.pregled: 30.3. imamo otkucaje ❤
3.11.2021 došao momak 💪🏻🩵
06/25 počeli raditi na no.2 💫
*A goal without a plan is just a wish
Kod mene se sluz pojavila kod 2 plodnog dana..no ono sto sam skuzila primjetim ju samo kod velike nužde 🤷♀️ neznam zasto,valjda zbog napinjanja evo nemam pojma..
A na dan O su me toliko jajnici bolili da sam imala osjecaj da sam dolje suha ko barut hahha
Ja bi sad volila da imam trakicu pa provjerit sto je tocno danas al nemam.. Prestala ih koristiti od kad smo poceli imati odnose svaki drugi dan i bas mi olaksalo to ne pracenje jel je jel nije.. Al sad bi volila da ih imam 😰... A nedjelja ne mogu nista.
Ja sam sad napravila ,crtica tamni al jos nema smajla😂
Jbt super da kasni ovulacija zbog sutrasnjeg pregleda da doktorica vidi dal ima folikula itd👌
I da mi kaze kad imat odnos🙏🏽😋
Ja bi sad volila da imam trakicu pa provjerit sto je tocno danas al nemam.. Prestala ih koristiti od kad smo poceli imati odnose svaki drugi dan i bas mi olaksalo to ne pracenje jel je jel nije.. Al sad bi volila da ih imam 😰… A nedjelja ne mogu nista.
Od kud si? Mozda ima koja zenka u tvojoj blizini pa ti da..
Ja sam iz Zgba i imam onih kineskih trakica..
Tak sam i ja prosli ciklus potrosila sve a nisam pik ulovila e bas mi je bilo cudno hahah a trakice su mi dokaz da imam ovulaciju pa mi je bar kod tog dijela lakše
ja 32g/mm 35/ pokusavamo od 09/2019
10/2020 biokemijska
02/2021 biokemijska
8.3. ➕🌈🌞
1.pregled: 30.3. imamo otkucaje ❤
3.11.2021 došao momak 💪🏻🩵
06/25 počeli raditi na no.2 💫
*A goal without a plan is just a wish
E tako je i kod mene primjetim ja najviše kod velike nužde pa prilikom brisanja baš dosta bude...nekad mi se čini da dana poslije O ima više služi neko kad ovuliram 🙈
👱🏼♀️ 29 god
🧔🏻 31 god
👶 💙2021💙
01.2022. krenuli na bebu br.2 🙏🏼🤗
Ja sam sad napravila ,crtica tamni al jos nema smajla😂
Jbt super da kasni ovulacija zbog sutrasnjeg pregleda da doktorica vidi dal ima folikula itd👌
I da mi kaze kad imat odnos🙏🏽😋
Odlicno marina i ja se nadam da nece bit prije 11dc jer tad je uzv. Na koji je dan tebi?
Sortiraj odgovore
Najstariji