Lh trakice 2.dio

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Rita37🤰
    08. Ožujak 2020. 10:53

Raštika

Tommyfame

Cure moje, sretan vam dan zena ❤❤❤ da sto prije postanemo i majke 🙏🙏🙏🥰🥰🥰

Ajmo sad danasnja tema: ciju muž priznaje dan žena?

Moj nikako haha samo viče kupit cu ti nesto kad ti meni kupiš za dan muškaraca 🤣🤣

Evo moj ne priznaje nista. Ali ni ja ne priznajem sve to tako da smo kul oko svih tih praznika/blagdana i sl.
    Mi nemamo ni godisnjicu. 😂😂😂 Takvi smo tipovi ljudi.
    On ne slavi ni svoj rodjendan. Al samo jednu stvar slavimo… A to je moj rodjendan! 😂😂😂
    Ja sam dijete zaceto u mijesanoj vezi u malo teze vrijeme, nastala doslovno iz zajebancije i svi su bili protiv mog radjanja tako da ja svoj rodjendan slavim u inat. 😂😂😂😂😂
    Rita, nije takav iscjedak samo na dan o. On se javlja i dva dana prije o kao njena najava. Vodenasti, rastezljivi iscjedak moze trajati 4,5 dana koliko traje plodno razdoblje.

Hvalaaa ti jer tak sam se unervozila da bi napustila posao i isla kuci po dozu 😂 ne mogu docekat sex.. Da smo bar sinoc pa bi bila mirna a ovak se bojim zakasnit.  8dc je pa se nadam da nema sanse zakasnit... Hvalaaa 

• Miakamo
    08. Ožujak 2020. 10:53

Marinalin

Miakamo bolje sutra na O imat opet odnos👌

Kod mene brzo tamni trakica pa ne znam hoce li ovulacija nastupiti danas ili sutra. Valjda ga uspijem nagovoriti sutra prije posla 😊.

35 godina
    M-normozoospermia
    Vrkuta, letrox, vitamin d
    Pokusavamo od 02/2020

Rita37🤰
    08. Ožujak 2020. 10:55

Bas je rastezljiv proziran ma divan.   Prije ga nisam mogla puno primijetiti jer je i sperma visak izlazio pa sve skupa ide. A sad nismo imali sex paa vidim da je samo plodna sluz u pitanju..  Juuupi

jelenajelena
    08. Ožujak 2020. 11:01

Drage moje nek vam je sretan ovaj dan....lijepo se provedite....🍻🍻🍻💞💞💞💞

Ja-27
    MM-33
    6god pokusavanja
    3spontana i vm...

Tommyfame
    08. Ožujak 2020. 11:05

Kod mene se sluz pojavila kod 2 plodnog dana..no ono sto sam skuzila primjetim ju samo kod velike nužde 🤷‍♀️ neznam zasto,valjda zbog napinjanja evo nemam pojma..

A na dan O su me toliko jajnici bolili da sam imala osjecaj da sam dolje suha ko barut hahha

ja 32g/mm 35/ pokusavamo od 09/2019
    10/2020 biokemijska
    02/2021 biokemijska
    8.3. ➕🌈🌞
    1.pregled: 30.3. imamo otkucaje ❤

3.11.2021 došao momak 💪🏻🩵
    06/25 počeli raditi na no.2 💫

*A goal without a plan is just a wish

Rita37🤰
    08. Ožujak 2020. 11:10

Tommyfame

Kod mene se sluz pojavila kod 2 plodnog dana..no ono sto sam skuzila primjetim ju samo kod velike nužde 🤷‍♀️ neznam zasto,valjda zbog napinjanja evo nemam pojma..

A na dan O su me toliko jajnici bolili da sam imala osjecaj da sam dolje suha ko barut hahha

Ja bi sad volila da imam trakicu pa provjerit sto je tocno danas al nemam.. Prestala ih koristiti od kad smo poceli imati odnose svaki drugi dan i bas mi olaksalo to ne pracenje jel je jel nije..    Al sad bi volila da ih imam 😰... A nedjelja ne mogu nista.    

08. Ožujak 2020. 11:12

Ja sam sad napravila ,crtica tamni al jos nema smajla😂
    Jbt super da kasni ovulacija zbog sutrasnjeg pregleda da doktorica vidi dal ima folikula itd👌
    I da mi kaze kad imat odnos🙏🏽😋

Tommyfame
    08. Ožujak 2020. 11:18

Rita36

Tommyfame

Ja bi sad volila da imam trakicu pa provjerit sto je tocno danas al nemam.. Prestala ih koristiti od kad smo poceli imati odnose svaki drugi dan i bas mi olaksalo to ne pracenje jel je jel nije..  Al sad bi volila da ih imam 😰… A nedjelja ne mogu nista.

Od kud si? Mozda ima koja zenka u tvojoj blizini pa ti da..

Ja sam iz Zgba i imam onih kineskih trakica..

Tak sam i ja prosli ciklus potrosila sve a nisam pik ulovila e bas mi je bilo cudno hahah a trakice su mi dokaz da imam ovulaciju pa mi je bar kod tog dijela lakše 

ja 32g/mm 35/ pokusavamo od 09/2019
    10/2020 biokemijska
    02/2021 biokemijska
    8.3. ➕🌈🌞
    1.pregled: 30.3. imamo otkucaje ❤

3.11.2021 došao momak 💪🏻🩵
    06/25 počeli raditi na no.2 💫

*A goal without a plan is just a wish

Aneee
    08. Ožujak 2020. 11:20

Tommyfame

E tako je i kod mene primjetim ja najviše kod velike nužde pa prilikom brisanja baš dosta bude...nekad mi se čini da  dana poslije O ima više služi neko kad ovuliram 🙈

👱🏼‍♀️ 29 god
    🧔🏻 31 god
    👶 💙2021💙
    01.2022. krenuli na bebu br.2 🙏🏼🤗

Rita37🤰
    08. Ožujak 2020. 11:25

Marinalin

Ja sam sad napravila ,crtica tamni al jos nema smajla😂
    Jbt super da kasni ovulacija zbog sutrasnjeg pregleda da doktorica vidi dal ima folikula itd👌
    I da mi kaze kad imat odnos🙏🏽😋

Odlicno marina i ja se nadam da nece bit prije 11dc jer tad je uzv.    Na koji je dan tebi? 

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.