Hahahha tommyfame moj je meni cestitao i dao ruze jos jucer😂
Miakamo super pik👌
Hahahha tommyfame moj je meni cestitao i dao ruze jos jucer😂
Miakamo super pik👌
Mislim da je to to. Od jutros me pecka lijevi jajnik tako da bi trebala brzo nastupiti ovulacija. Gledacu da pokrijemo jos jednom veceras iako se nece malisani obnoviti ipak 3 puta u jednom danu. Mozda bolje sutra. Poludit ce muz sa mnom 😂.
35 godina
M-normozoospermia
Vrkuta, letrox, vitamin d
Pokusavamo od 02/2020
Cure moje, sretan vam dan zena ❤❤❤ da sto prije postanemo i majke 🙏🙏🙏🥰🥰🥰
Ajmo sad danasnja tema: ciju muž priznaje dan žena?
Moj nikako haha samo viče kupit cu ti nesto kad ti meni kupiš za dan muškaraca 🤣🤣
Moj postuje sve. Godisnjica veze braka rodjendan imendan valentinovo dan zena bozic .... Sve,!!! Nije uvijek bum poklon al jr uvijek bar cestitka i cvjet ili omiljeni slatkis. Danas kuha rucak jer ja radim. Ma meni je sa njim dan zena svaki dan bez zezanja! 🍀 Nekad pomislim da nam djete i ne treba.... A onda opet vjerujem da bi bili super roditelji i jedva cekamo.
Aj mi samo objasnite jel sad ovo sto sluz ovoliko ide ovulacija ili pocetak plodni dana? Ja to nikad nisam imala u ovolikoj kolicini. Bilo je prosli ciklus al trajalo dva brisanja
Moj nikako haha samo viče kupit cu ti nesto kad ti meni kupiš za dan muškaraca 🤣🤣
Moj postuje sve. Godisnjica veze braka rodjendan imendan valentinovo dan zena bozic …. Sve,!!! Nije uvijek bum poklon al jr uvijek bar cestitka i cvjet ili omiljeni slatkis. Danas kuha rucak jer ja radim. Ma meni je sa njim dan zena svaki dan bez zezanja! 🍀 Nekad pomislim da nam djete i ne treba…. A onda opet vjerujem da bi bili super roditelji i jedva cekamo.
To je bas lijepo. I kod mene je ista situacija, iznenadi me uglavnom uvijek da pocnem plakati, sta cu kad sam emotivna. Jutros mi je cestitao a veceras cemo na veceru.
35 godina
M-normozoospermia
Pokusavamo od 02/2020
Aj mi samo objasnite jel sad ovo sto sluz ovoliko ide ovulacija ili pocetak plodni dana? Ja to nikad nisam imala u ovolikoj kolicini. Bilo je prosli ciklus al trajalo dva brisanja
Ja sam jucer kod sebe primjetila neki iscjedak a danas mi pik. Mozda je povezano s ovulacijom. Ja inace kod sebe ne primjetim tu sluz osim ponekad, doduse nisam obracala prije paznju al mi je i prosli mjesec bio isto tako neki iscjedak oko ovulacije.
35 godina
M-normozoospermia
Pokusavamo od 02/2020
Evo moj ne priznaje nista. Ali ni ja ne priznajem sve to tako da smo kul oko svih tih praznika/blagdana i sl.
Mi nemamo ni godisnjicu. 😂😂😂 Takvi smo tipovi ljudi.
On ne slavi ni svoj rodjendan. Al samo jednu stvar slavimo... A to je moj rodjendan! 😂😂😂
Ja sam dijete zaceto u mijesanoj vezi u malo teze vrijeme, nastala doslovno iz zajebancije i svi su bili protiv mog radjanja tako da ja svoj rodjendan slavim u inat. 😂😂😂😂😂
Rita, nije takav iscjedak samo na dan o. On se javlja i dva dana prije o kao njena najava. Vodenasti, rastezljivi iscjedak moze trajati 4,5 dana koliko traje plodno razdoblje.
Ja 🧜♀️35 on🦸♀️39
Skoro 3 god pokusavanje
On sve super, ja lijevi jajovod neprohodan, ostalo sve okej
Miomi, polipi... Miomi ne smetaju🤘
S novom godinom krecemo s novim nadama🤞❤️
Evo moj ne priznaje nista. Ali ni ja ne priznajem sve to tako da smo kul oko svih tih praznika/blagdana i sl.
Mi nemamo ni godisnjicu. 😂😂😂 Takvi smo tipovi ljudi.
On ne slavi ni svoj rodjendan. Al samo jednu stvar slavimo… A to je moj rodjendan! 😂😂😂
Ja sam dijete zaceto u mijesanoj vezi u malo teze vrijeme, nastala doslovno iz zajebancije i svi su bili protiv mog radjanja tako da ja svoj rodjendan slavim u inat. 😂😂😂😂😂
Rita, nije takav iscjedak samo na dan o. On se javlja i dva dana prije o kao njena najava. Vodenasti, rastezljivi iscjedak moze trajati 4,5 dana koliko traje plodno razdoblje.
Hvala na info. Sad mi sve ima logike 😁.
35 godina
M-normozoospermia
Pokusavamo od 02/2020
..jutro cure :)
..sretan dan žena 🥰 .. bome sam si ga lijepo jučer proslavila 😂
...kad pemo lovit sjene ?? Mi je prerano več ?
Meni je ili 7 ili 10 dan PO... uglavnom ne trebam dobit 5 dana
Sortiraj odgovore
Najstariji