Lh trakice 2.dio

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    08. Ožujak 2020. 10:35

Hahahha tommyfame moj je meni cestitao i dao ruze jos jucer😂
    Miakamo super pik👌

• Miakamo
    08. Ožujak 2020. 10:38

Marinalin

Hahahha tommyfame moj je meni cestitao i dao ruze jos jucer😂
    Miakamo super pik👌

Mislim da je to to. Od jutros me pecka lijevi jajnik tako da bi trebala brzo nastupiti ovulacija. Gledacu da pokrijemo jos jednom veceras iako se nece malisani obnoviti ipak 3 puta u jednom danu. Mozda bolje sutra. Poludit ce muz sa mnom 😂.

35 godina
    M-normozoospermia
    Vrkuta, letrox, vitamin d
    Pokusavamo od 02/2020

Rita37🤰
    08. Ožujak 2020. 10:38

Tommyfame

Cure moje, sretan vam dan zena ❤❤❤ da sto prije postanemo i majke 🙏🙏🙏🥰🥰🥰

Ajmo sad danasnja tema: ciju muž priznaje dan žena?

Moj nikako haha samo viče kupit cu ti nesto kad ti meni kupiš za dan muškaraca 🤣🤣

Moj postuje sve.  Godisnjica veze braka rodjendan imendan valentinovo dan zena bozic     .... Sve,!!! Nije uvijek bum poklon al jr uvijek bar cestitka i cvjet ili omiljeni slatkis.   Danas kuha rucak jer ja radim.  Ma meni je sa njim dan zena svaki dan bez zezanja! 🍀 Nekad pomislim da nam djete i ne treba.... A onda opet vjerujem da bi bili super roditelji i jedva cekamo. 

08. Ožujak 2020. 10:40

Miakamo bolje sutra na O imat opet odnos👌

Rita37🤰
    08. Ožujak 2020. 10:40

Aj mi samo objasnite jel sad ovo sto sluz ovoliko ide ovulacija ili pocetak plodni dana? Ja to nikad nisam imala u ovolikoj kolicini.  Bilo je prosli ciklus al trajalo dva brisanja

• Miakamo
    08. Ožujak 2020. 10:41

Rita36

Tommyfame

Moj nikako haha samo viče kupit cu ti nesto kad ti meni kupiš za dan muškaraca 🤣🤣

Moj postuje sve. Godisnjica veze braka rodjendan imendan valentinovo dan zena bozic  …. Sve,!!! Nije uvijek bum poklon al jr uvijek bar cestitka i cvjet ili omiljeni slatkis. Danas kuha rucak jer ja radim. Ma meni je sa njim dan zena svaki dan bez zezanja! 🍀 Nekad pomislim da nam djete i ne treba…. A onda opet vjerujem da bi bili super roditelji i jedva cekamo.

To je bas lijepo. I kod mene je ista situacija, iznenadi me uglavnom uvijek da pocnem plakati, sta cu kad sam emotivna. Jutros mi je cestitao a veceras cemo na veceru.

35 godina
    M-normozoospermia
    Pokusavamo od 02/2020

• Miakamo
    08. Ožujak 2020. 10:43

Rita36

Aj mi samo objasnite jel sad ovo sto sluz ovoliko ide ovulacija ili pocetak plodni dana? Ja to nikad nisam imala u ovolikoj kolicini. Bilo je prosli ciklus al trajalo dva brisanja

Ja sam jucer kod sebe primjetila neki iscjedak a danas mi pik. Mozda je povezano s ovulacijom. Ja inace kod sebe ne primjetim tu sluz osim ponekad, doduse nisam obracala prije paznju al mi je i prosli mjesec bio isto tako neki iscjedak oko ovulacije. 

35 godina
    M-normozoospermia
    Pokusavamo od 02/2020

Raštika
    08. Ožujak 2020. 10:44

Tommyfame

Evo moj ne priznaje nista. Ali ni ja ne priznajem sve to tako da smo kul oko svih tih praznika/blagdana i sl.
    Mi nemamo ni godisnjicu. 😂😂😂  Takvi smo tipovi ljudi.
    On ne slavi ni svoj rodjendan. Al samo jednu stvar slavimo... A to je moj rodjendan! 😂😂😂
    Ja sam dijete zaceto u mijesanoj vezi u malo teze vrijeme, nastala doslovno iz zajebancije i svi su bili protiv mog radjanja tako da ja svoj rodjendan slavim u inat. 😂😂😂😂😂
    Rita, nije takav iscjedak samo na dan o. On se javlja i dva dana prije o kao njena najava.  Vodenasti, rastezljivi iscjedak moze trajati 4,5 dana koliko traje plodno razdoblje. 

Ja 🧜‍♀️35 on🦸‍♀️39
    Skoro 3 god pokusavanje
    On sve super, ja lijevi jajovod neprohodan, ostalo sve okej
    Miomi, polipi... Miomi ne smetaju🤘
    S novom godinom krecemo s novim nadama🤞❤️

• Miakamo
    08. Ožujak 2020. 10:49

Raštika

Tommyfame

Evo moj ne priznaje nista. Ali ni ja ne priznajem sve to tako da smo kul oko svih tih praznika/blagdana i sl.
    Mi nemamo ni godisnjicu. 😂😂😂 Takvi smo tipovi ljudi.
    On ne slavi ni svoj rodjendan. Al samo jednu stvar slavimo… A to je moj rodjendan! 😂😂😂
    Ja sam dijete zaceto u mijesanoj vezi u malo teze vrijeme, nastala doslovno iz zajebancije i svi su bili protiv mog radjanja tako da ja svoj rodjendan slavim u inat. 😂😂😂😂😂
    Rita, nije takav iscjedak samo na dan o. On se javlja i dva dana prije o kao njena najava. Vodenasti, rastezljivi iscjedak moze trajati 4,5 dana koliko traje plodno razdoblje.

Hvala na info. Sad mi sve ima logike 😁.

35 godina
    M-normozoospermia
    Pokusavamo od 02/2020

Anchyy
    08. Ožujak 2020. 10:53

..jutro cure :) 
    ..sretan dan žena 🥰 .. bome sam si ga lijepo jučer proslavila 😂
    ...kad pemo lovit sjene ?? Mi je prerano več ? 
    Meni je ili 7 ili 10 dan PO... uglavnom ne trebam dobit 5 dana 

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.