Upravo sam dobila termin kod ginekologa za 17.3. Uhhh ko ce docekati. U subotu radila hormone stitne, tsh je 0.84. Nadam se da ce i ostalo biti ok pa da se intenzivno bacimo u akciju 😂.
35 godina
M-normozoospermia
Vrkuta, letrox, vitamin d
Pokusavamo od 02/2020
Znaci ovako do O mi ima sigurno jos 4 dana otprilike. Radila sam jucer lh zelenu trakicu nije pokazalo nista malo prije sam isto napravila zelenu pa cekam sto ce pokazati. Ja na wc sad piskit i na gacicama vidim ful ljepljivo nesto kao bjelanjak ali jako jako ljepljivo i malo ko da ima sukrvice. Nemam pojma sto bi to moglo biti😱😱😱😱😱😱 Mozda je od femisana nesto se dogodilo ali zbunjujuce skroz 😱
Ja 33g,mm 34g
19.01.2021 pozitivan test nakon skoro 2 god pokusavanja
💙 Stiže nam dečko 💙
Marinalinti se previše opterećujes godinama..😅
Ritaa mom mužu su rekli da im je svejedno imal ili nemam zdravstveno da mora sam plaćati i da ti Krankenkasse ništa ne vraća 🤷🏼♀️
Znaci i ti si u bayernu?
😂😂😂 Idemo mi Marini onda svi. Kod njih se nista ne placa i jos zaradjuju svakim danom vise destero mogu rodit samo eto nisu jos krenuli.
Upravo sam dobila termin kod ginekologa za 17.3. Uhhh ko ce docekati. U subotu radila hormone stitne, tsh je 0.84. Nadam se da ce i ostalo biti ok pa da se intenzivno bacimo u akciju 😂.
Tsh idealan bravo! 🍀 Sretno
Da...ona je od mene samo 20min, baš sam mogla kod nje sve to obaviti 🤣
👱🏼♀️ 29 god
🧔🏻 31 god
👶 💙2021💙
01.2022. krenuli na bebu br.2 🙏🏼🤗
Rita36 a zasto ti sumnjas u svoje nalaze ???jel to isto ona paranoja kao i kod mene u glavi????
Ajoj znaci pise znaci sipak od kranken kase😤😤😤
Pa ne znam brine me jer nije dosla beba dvije godine pa zato kontam mora nesto u nalazima ne stimat.... Al opet se nadam da ce bit dobri! Uf jedva cekam znati sve.
Tsh idealan bravo! 🍀 Sretno
Hvala, iako je dugo bio prenizak. Trenutno sam pod terapijom al neka minimalna doza.
35 godina
M-normozoospermia
Vrkuta, letrox, vitamin d
Pokusavamo od 02/2020
Rita36 a zasto ti sumnjas u svoje nalaze ???jel to isto ona paranoja kao i kod mene u glavi????
Ajoj znaci pise znaci sipak od kranken kase😤😤😤
Pa ne znam brine me jer nije dosla beba dvije godine pa zato kontam mora nesto u nalazima ne stimat…. Al opet se nadam da ce bit dobri! Uf jedva cekam znati sve.
A kako pokrivate plodne dane? I kako imate odnose ostatak mjeseca? Možda se samo nije potrfefilo..2 god je zaista puno hmm
👱🏼♀️ 29 god
🧔🏻 31 god
👶 💙2021💙
01.2022. krenuli na bebu br.2 🙏🏼🤗
Ja sam u Bayernu haha mozda je zato free🤪🤪
Nista dolazite vamo😂😂😂
E Rita 36 i ana b mi smo definitivno svime opterecene😂
Anaid pa napisala sam da je frendica rekla da je dan nakon O imala stipkanje ,mozda je u biti tad imala O sta ja znam😂😂uglavnom trudna je i kaze da je dan nakon O imala ko neko drukcije kruljenje
E da tebi sam htjela Marinalin napisat da sam dobila racun za obradu hornona 139e. Jesi ti morala platit u klinici? Al kad sam vidjela sto ce se sve sa tim rezultatom vidjeti platila bi koliko god da jeste. Kad naucim ubacit sliku posaljem. A vjerujem da su i tebi takvu obradu radili.
E to ja nisam platila. Ja ne placam zapravo nista osim sto sam jednom platila 74 eura za Hepatitis, hiv i tak na tu temu.
Sortiraj odgovore
Najstariji