Lh trakice 2.dio

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • Miakamo
    03. Ožujak 2020. 16:53

Upravo sam dobila termin kod ginekologa za 17.3. Uhhh ko ce docekati. U subotu radila hormone stitne, tsh je 0.84. Nadam se da ce i ostalo biti ok pa da se intenzivno bacimo u akciju 😂.

35 godina
    M-normozoospermia
    Vrkuta, letrox, vitamin d
    Pokusavamo od 02/2020

Kiky 🥰
    03. Ožujak 2020. 16:53

Znaci ovako do O mi ima sigurno jos 4 dana otprilike. Radila sam jucer lh zelenu trakicu nije pokazalo nista malo prije sam isto napravila zelenu pa cekam sto ce pokazati. Ja na wc sad piskit i na gacicama vidim ful ljepljivo nesto kao bjelanjak ali jako jako ljepljivo i malo ko da ima sukrvice. Nemam pojma sto bi to moglo biti😱😱😱😱😱😱 Mozda je od femisana nesto se dogodilo ali zbunjujuce skroz 😱

Ja 33g,mm 34g
    19.01.2021 pozitivan test nakon skoro 2 god pokusavanja
    💙 Stiže nam dečko 💙

Rita37🤰
    03. Ožujak 2020. 16:54

ana.b.

Marinalinti se previše opterećujes godinama..😅
    Ritaa mom mužu su rekli da im je svejedno imal ili nemam zdravstveno da mora sam plaćati i da ti Krankenkasse ništa ne vraća 🤷🏼‍♀️

Znaci i ti si u bayernu? 
    😂😂😂 Idemo mi Marini onda svi.   Kod njih se nista ne placa i jos zaradjuju svakim danom vise destero mogu rodit samo eto nisu jos krenuli. 

Rita37🤰
    03. Ožujak 2020. 16:54

Miakamo

Upravo sam dobila termin kod ginekologa za 17.3. Uhhh ko ce docekati. U subotu radila hormone stitne, tsh je 0.84. Nadam se da ce i ostalo biti ok pa da se intenzivno bacimo u akciju 😂.

Tsh idealan bravo! 🍀 Sretno 

Aneee
    03. Ožujak 2020. 16:55

Da...ona je od mene samo 20min, baš sam mogla kod nje sve to obaviti 🤣 

👱🏼‍♀️ 29 god
    🧔🏻 31 god
    👶 💙2021💙
    01.2022. krenuli na bebu br.2 🙏🏼🤗

Rita37🤰
    03. Ožujak 2020. 16:56

Marinalin

Rita36 a zasto ti sumnjas u svoje nalaze ???jel to isto ona paranoja kao i kod mene u glavi????
    Ajoj znaci pise znaci sipak od kranken kase😤😤😤

Pa ne znam brine me jer nije dosla beba dvije godine pa zato kontam mora nesto u nalazima ne stimat.... Al opet se nadam da ce bit dobri! Uf jedva cekam znati sve. 

• Miakamo
    03. Ožujak 2020. 16:58

Rita36

Miakamo

Tsh idealan bravo! 🍀 Sretno

Hvala, iako je dugo bio prenizak. Trenutno sam pod terapijom al neka minimalna doza.

35 godina
    M-normozoospermia
    Vrkuta, letrox, vitamin d
    Pokusavamo od 02/2020

Aneee
    03. Ožujak 2020. 16:58

Rita36

Marinalin

Rita36 a zasto ti sumnjas u svoje nalaze ???jel to isto ona paranoja kao i kod mene u glavi????
    Ajoj znaci pise znaci sipak od kranken kase😤😤😤

Pa ne znam brine me jer nije dosla beba dvije godine pa zato kontam mora nesto u nalazima ne stimat…. Al opet se nadam da ce bit dobri! Uf jedva cekam znati sve.

A kako pokrivate plodne dane? I kako imate odnose ostatak mjeseca? Možda se samo nije potrfefilo..2 god je zaista puno hmm  

👱🏼‍♀️ 29 god
    🧔🏻 31 god
    👶 💙2021💙
    01.2022. krenuli na bebu br.2 🙏🏼🤗

03. Ožujak 2020. 17:01

Ja sam u Bayernu haha mozda je zato free🤪🤪
    Nista dolazite vamo😂😂😂
    E Rita 36 i ana b mi smo definitivno svime opterecene😂

03. Ožujak 2020. 17:13

Rita36

Marinalin

Anaid pa napisala sam da je frendica rekla da je dan nakon O imala stipkanje ,mozda je u biti tad imala O sta ja znam😂😂uglavnom trudna je i kaze da je dan nakon O imala ko neko drukcije kruljenje

E da tebi sam htjela Marinalin napisat da sam dobila racun za obradu hornona 139e.  Jesi ti morala platit u klinici? Al kad sam vidjela sto ce se sve sa tim rezultatom vidjeti platila bi koliko god da jeste. Kad naucim ubacit sliku posaljem.  A vjerujem da su i tebi takvu obradu radili.

E to ja nisam platila. Ja ne placam zapravo nista osim sto sam jednom platila 74 eura za Hepatitis, hiv i tak na tu temu. 

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.