Ja sam u Bayernu haha mozda je zato free🤪🤪
Nista dolazite vamo😂😂😂
E Rita 36 i ana b mi smo definitivno svime opterecene😂
Marina, ana ja sam jos gora, ne opterecujem se svime ali drito u glavu bojim se uvijek najgoreg tipa dal imam HIV ako sam dva put operirana, sta ako nisu sterilizirali bla bla. Lujka. A onda racunam taj virus se tako brzo manifestira, da bi se nedaj boze sigurno pokazao na tijelu na neki nac. tj da bi covjek isao dalje na obradu radi nekih tegoba. strasna sam.
Dolazi nam Liam 💙💙💙💙
Termin po M: 2.1. / po utz: 31.12.
Rita36 a zasto ti sumnjas u svoje nalaze ???jel to isto ona paranoja kao i kod mene u glavi????
Ajoj znaci pise znaci sipak od kranken kase😤😤😤
Pa ne znam brine me jer nije dosla beba dvije godine pa zato kontam mora nesto u nalazima ne stimat…. Al opet se nadam da ce bit dobri! Uf jedva cekam znati sve.
A kako pokrivate plodne dane? I kako imate odnose ostatak mjeseca? Možda se samo nije potrfefilo..2 god je zaista puno hmm
Prvi godinu samo imali odnose cesce al nismo pratili plodne dane. Pa sam pocela pratiti al nismo se nista nesto brinuli bili smo tako uvjereni da ce doc...e zadnji sest mj imamo odnose svaki drugi dan cim menga prodje do potkraj ciklusa. On je imao uredna spermiogram ja papau i uzv sve ok. Lh trakice radila sig 10 ciklusa vecinomuuhvatila pik. Vjerovali smo da ce doc al evo nista. Pa sad smo krenuli u kliniku. Vrag odnio šalu..... Kad i optimiste sjebu onda sta dalje. A bas smo bili mirni...
Ajmo ponoviti gradivo vezano za MPO i nas neke koje idemo u Njemacku na MPO. Nemoguce da MPO postupak ukljucujuci IUI, ICSI i IVF u Njemackoj bude besplatan. Ako nisam u pravu nek mi netko pokaze tekst u kojem stoji suprotno. Niti jedna Krankenkassa ga ne pokriva 100% . Jedan dio placamo sami. Dakle. Razlika moze biti u tome sto je Marinali (koliko sam ja shvatila) otisla u sveucilisnu bolnicu koja se izmedu ostalog bavi i neplodnoscu. Dok smo mi ostale u Klinici za MPO sto nije isto. Jer klinika je specijalizirana za MPO i u njoj nema niti jednog drugod doktora sa nekog drugog podrucja niti tamo mozes doc popraviti zub. Dok u sveucilisnu mozes. Razlika moze biti u placanju odredenih pretraga. Svaki racun koji dobijete od MPO probajte predati svojoj Krankenkassi. Koliko morate sami platiti zavisi od Krankenkasse u kojoj jeste. Nemate sta izgubiti. Zato sto moja meni npr.pokriva vitamine i odredene ljekove u trudnoci. Ne sve ali nekih 40% da. Meni moja AOK placa oko cca. 50%
Znaci postupke za MPO placa oko cca.50%Krankenkassa a ostalo sami. U Hrvatskoj jest besplatno 3 puta MPO. Ali u Hrvatskoj postoji jedno jedino zdravstveno osiguranje koje je obavezno za razliku od Njemacke di biras sam u koju ces zdravstvenu kucu.
Curee,
kako ste?
E sta mislite jel ovo pik ili ce uskoro biti:
https://ibb.co/wMgCNBN
Malo mi mutna slika al to je tu negdje. Probaj jos jednu kasnije. 👍
Curee,
kako ste?
E sta mislite jel ovo pik ili ce uskoro biti:
https://ibb.co/wMgCNBN
Malo mi mutna slika al to je tu negdje. Probaj jos jednu kasnije. 👍
Ma mob nikak da fokus ulovi 🤣🙈 budem probala jos par kasnije hahah dobro pa sam se opskrbila trakicama..iako osjetim lagano i jajnike no neka ih :)
ja 32g/mm 35/ pokusavamo od 09/2019
10/2020 biokemijska
02/2021 biokemijska
8.3. ➕🌈🌞
1.pregled: 30.3. imamo otkucaje ❤
3.11.2021 došao momak 💪🏻🩵
06/25 počeli raditi na no.2 💫
*A goal without a plan is just a wish
Heej curke evo mene s mog 1.pregleda :) danas je po dr.gestacijska dob 5+4. Vidi se gestacijska vrećica i žumanjčani mjehur, jos se ne vidi plod sto kaze dr.normalno jer je rano. Za 2 tjedna opet kontrola i tad se nadamo otkucajima 😍😍😍😍
Heej curke evo mene s mog 1.pregleda :) danas je po dr.gestacijska dob 5+4. Vidi se gestacijska vrećica i žumanjčani mjehur, jos se ne vidi plod sto kaze dr.normalno jer je rano. Za 2 tjedna opet kontrola i tad se nadamo otkucajima 😍😍😍😍
Divno draga, sad uzivaj i opusteno sve je dobro i bit ce <3
Dolazi nam Liam 💙💙💙💙
Termin po M: 2.1. / po utz: 31.12.
Superrrrr...to je normalno...samo opusteno 🤗❤🤗❤
Znaci postupke za MPO placa oko cca.50%Krankenkassa a ostalo sami. U Hrvatskoj jest besplatno 3 puta MPO. Ali u Hrvatskoj postoji jedno jedino zdravstveno osiguranje koje je obavezno za razliku od Njemacke di biras sam u koju ces zdravstvenu kucu.
Hvalaa hvalaaaaa trebala bi se onda raspitati sto koja krankenkassa pokriva sto koja ne. Recimo mi smo u sbk. A onaj aok me smara stalno da im predjem jer je moja cijela firma na poslu u suradnji sa njima. Pa vidjet cu al mislim da dodje na isto. Znaci i ovibsto kazu da imam pravo na 3 pa cak i do 8 besplatni inseminacija ipak placam dio sama? Divno si objasnila i u pravu su sto nisam pravila djete sa 23 a ne 15 g kasnije 😂
Sortiraj odgovore
Najstariji