Lh trakice 2.dio

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Fancy
    03. Ožujak 2020. 21:55

Evo me i ovdje, pomalo ovajna nakon danasnjeg soka. Za neupucene krvarenje i gubitak trudnoce u 6 sedmici bez prethodnih komplikacija ili bilo cega. Beta se fino duplala 2 i 4 dan nakon zakasnjenja medjutim jutros sam prokrvarila, nakon nalaza beta 66, a trebala je biti vec preko 10.000. Na uzv se ne prikaze trudnoca uopce. Nastavljam se druziti s vama na ovaj temi jer kazete da je aktivnija od one Tko planira i radi na...

Not that fensi, ekšli..

Rita37🤰
    03. Ožujak 2020. 22:15

Fancy

Evo me i ovdje, pomalo ovajna nakon danasnjeg soka. Za neupucene krvarenje i gubitak trudnoce u 6 sedmici bez prethodnih komplikacija ili bilo cega. Beta se fino duplala 2 i 4 dan nakon zakasnjenja medjutim jutros sam prokrvarila, nakon nalaza beta 66, a trebala je biti vec preko 10.000. Na uzv se ne prikaze trudnoca uopce. Nastavljam se druziti s vama na ovaj temi jer kazete da je aktivnija od one Tko planira i radi na…

Uuuh zao mi je... Strasno.    Ne mogu ni zamislit kako se osjecas..... 😰😰😰😓😓😓😱😱😱 Ali ako ti nesto znaci bar vidis da se prima i bit ce to dobro za koji mjesec opet ce biti plusic.... Nemoj gubit nadu... Drzite se hrabro.    Ovdje kod nas ce ti bar bit malo lakse.  Nismo normlane ali smo tu.... 
    💞

Rita37🤰
    03. Ožujak 2020. 22:18

Rita36

Fancy

Evo me i ovdje, pomalo ovajna nakon danasnjeg soka. Za neupucene krvarenje i gubitak trudnoce u 6 sedmici bez prethodnih komplikacija ili bilo cega. Beta se fino duplala 2 i 4 dan nakon zakasnjenja medjutim jutros sam prokrvarila, nakon nalaza beta 66, a trebala je biti vec preko 10.000. Na uzv se ne prikaze trudnoca uopce. Nastavljam se druziti s vama na ovaj temi jer kazete da je aktivnija od one Tko planira i radi na…

Uuuh zao mi je… Strasno.  Ne mogu ni zamislit kako se osjecas….. 😰😰😰😓😓😓😱😱😱 Ali ako ti nesto znaci bar vidis da se prima i bit ce to dobro za koji mjesec opet ce biti plusic…. Nemoj gubit nadu… Drzite se hrabro.  Ovdje kod nas ce ti bar bit malo lakse. Nismo normlane ali smo tu….
    💞

I hvala curama koje su mi jutros odgovarale na poruke i moje nebuloze.  Al toliko sam bila potresena sto nisam spavala i Sto me bolila glava i sve pred vazan nalaz.... Tek sam poslje saznala da nece znatno utjecat i da ce sve bit ok..... Ali jutros kao da su mi sve ladje potonile i nikoga osim vas nema na rano jutro da kaze koju rijec... Zato hvala vam jer radimo pravu stvar podrške ovdje jedna za drugu.... Jedino je tesko nekad u pratiti sto je koja rekla.    Ali drzimo se! Laku noc
    😍🍀😍🍀😍🍀😍

dinaa91
    03. Ožujak 2020. 22:19

Anitram pisi i mene  za Ne dobit 1.04.. dosla vjestica ovaj put dva dana ranije 😔 jos ovaj ciklus pa i mi krecemo sa pretragama...

28 godina/ 2,5 god pokusavanja /2 Biokemijske

03. Ožujak 2020. 22:24

Fancy zao mi je 😔al sto Rita kaze barem znas da mozes ostat trudna i ubrzo ces opet😍
    Rita36 hvala i tebi na danasnjem pojasnjenju HORMON nalaza🤪🤪🤪😘😘😘

Mallla
    03. Ožujak 2020. 22:29

justagirl2201

Hvala Malla!! 😍😍😍 a za to žumance nisam znala što je…znaci ak sam dobro skuzila iz njega bude plod? 🤔

Žumanjčana vrečica je dobar znak jer ukazuje na to da je u pitanju zdrava rana trudnoća. Plod se zapravo razvija u gestacijskoj vrečici ali se hrani žumanjčanom dok ne nastane posteljica. Tako nekako, uglavnom svakako dobar znak! 

url=https://lilypie.com]

Fancy
    03. Ožujak 2020. 22:34

Pisite i mene, neocekivana 30.03., ako nakon ovoga odmah nastavi po starom.. 

Not that fensi, ekšli..

Mallla
    03. Ožujak 2020. 22:34

Fancy žao mi je što ti se to dogodilo i želim ti što prije zdravu trudnoću! 

url=https://lilypie.com]

Matkiša 😎
    03. Ožujak 2020. 22:39

Ja sam za poboljšanje sluzi koristila kapsule Noćurka, i ovaj ciklus ću ponovo... Sluzi bude za izvoz 😊

2x IUI, prirodna asp (nema js), ICSI-🐧🐧🐧
    FET 1️⃣ biokemijska✖️ FET 2️⃣ ✖️
    FET 3️⃣ Bhcg 10dnt> 198,5 - 12dnt> 608,0 ✔️
    Uzv - 5tt+2, GV 11 mm, ŽV 3 mm
    6tt+2 imamo 💗

Fancy
    03. Ožujak 2020. 22:39

Mallla

Fancy žao mi je što ti se to dogodilo i želim ti što prije zdravu trudnoću!

Hvala puno, i hvala svima na podrsci ❤

Not that fensi, ekšli..

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.