Lh trakice 2.dio

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Rita37🤰
    03. Ožujak 2020. 18:10

Marinalin

Ja sam u Bayernu haha mozda je zato free🤪🤪
    Nista dolazite vamo😂😂😂
    E Rita 36 i ana b mi smo definitivno svime opterecene😂

Vec jesmo tu hahhahahaha aj dobro nek smo blizu pa se dobre vibre prije hvataju.  

🍀 🤗🤗🤗Hahahha

03. Ožujak 2020. 18:12

Rita36

Anitram1982

Znaci postupke za MPO placa oko cca.50%Krankenkassa a ostalo sami. U Hrvatskoj jest besplatno 3 puta MPO. Ali u Hrvatskoj postoji jedno jedino zdravstveno osiguranje koje je obavezno za razliku od Njemacke di biras sam u koju ces zdravstvenu kucu.

Hvalaa hvalaaaaa trebala bi se onda raspitati sto koja krankenkassa pokriva sto koja ne. Recimo mi smo u sbk. A onaj aok me smara stalno da im predjem jer je moja cijela firma na poslu u suradnji sa njima. Pa vidjet cu al mislim da dodje na isto.  Znaci i ovibsto kazu da imam pravo na 3 pa cak i do 8 besplatni inseminacija ipak placam dio sama? Divno si objasnila i u pravu su sto nisam pravila djete sa 23 a ne 15 g kasnije 😂

Tako je. I kod mene pise. Evo sad cu ti uslikati. Dakle imas tri puta pravo dobiti subvenciju od Krankenkasse ali svaki postupak se placa posebno po ciklusu. Tako za Inseminaciju imas pravo na 8 subvenciranja od strane Krankenkasse. Moje kosta npr.200 eura a pola bi mi platila Krankenkassa. Evo uslikat cu sad ugovor koji sam trebala nositi na AOK. Maknut cu sami nase osobne podatke. 

Rita37🤰
    03. Ožujak 2020. 18:13

Anitram1982

Rita36

Marinalin

Anaid pa napisala sam da je frendica rekla da je dan nakon O imala stipkanje ,mozda je u biti tad imala O sta ja znam😂😂uglavnom trudna je i kaze da je dan nakon O imala ko neko drukcije kruljenje

E da tebi sam htjela Marinalin napisat da sam dobila racun za obradu hornona 139e. Jesi ti morala platit u klinici? Al kad sam vidjela sto ce se sve sa tim rezultatom vidjeti platila bi koliko god da jeste. Kad naucim ubacit sliku posaljem. A vjerujem da su i tebi takvu obradu radili.

E to ja nisam platila. Ja ne placam zapravo nista osim sto sam jednom platila 74 eura za Hepatitis, hiv i tak na tu temu.

Hepatitise sam kotnrolirala preko firme prosle godine jer nam je to tako naredjeno bilo je besplatno. A hiv sam kontroliralla prije 10g jer sam imala povecane limfne cvorove.    I bio je negativan. Od onda nisam mjenjala partnera pa kontam sve je ok ako i on nije mjenjao 😂😂😂😂

03. Ožujak 2020. 18:15

• Leptiric27
    03. Ožujak 2020. 18:20

Zene koje piju femisan a kapi,u koje vrijeme ih pijete i kako .. 

• anaid
    03. Ožujak 2020. 18:50

Justagirl sad se opusti, uzivaj, papaj i nek bebjca raste 😍😍😍
    LELA ja pila ujutro prije dorucka,pa prije rucka i prije vecere. I tako mi je odgovaralo :)

JA - 31, MM 34
    Radimo na bebi od 6/2019
    Prvi spontani: 7 TT bez kiretaže - 21.07.19.
    Drugi spontani: 9 TT, kiretaža - 09.07.20.

Rita37🤰
    03. Ožujak 2020. 18:51

Anitram1982

Znaci od ovih 206e ipak aok ti vrati pola? Ako sam dobro razumjela? 

03. Ožujak 2020. 18:55

Rita36

Anitram1982

Znaci od ovih 206e ipak aok ti vrati pola? Ako sam dobro razumjela?

Da 

LeLa2807
    03. Ožujak 2020. 19:13

Rita36

Anitram1982

Rita36

Marinalin

Anaid pa napisala sam da je frendica rekla da je dan nakon O imala stipkanje ,mozda je u biti tad imala O sta ja znam😂😂uglavnom trudna je i kaze da je dan nakon O imala ko neko drukcije kruljenje

E da tebi sam htjela Marinalin napisat da sam dobila racun za obradu hornona 139e. Jesi ti morala platit u klinici? Al kad sam vidjela sto ce se sve sa tim rezultatom vidjeti platila bi koliko god da jeste. Kad naucim ubacit sliku posaljem. A vjerujem da su i tebi takvu obradu radili.

E to ja nisam platila. Ja ne placam zapravo nista osim sto sam jednom platila 74 eura za Hepatitis, hiv i tak na tu temu.

Hepatitise sam kotnrolirala preko firme prosle godine jer nam je to tako naredjeno bilo je besplatno. A hiv sam kontroliralla prije 10g jer sam imala povecane limfne cvorove.  I bio je negativan. Od onda nisam mjenjala partnera pa kontam sve je ok ako i on nije mjenjao 😂😂😂😂

Ahahha. Panja se isto nadam nedaj boze da je nesto nekj simptomi bi krenuli pa bi bila upucrna na obradu pogotovo sto njima pri padu imuniteta se to odmah vidi. 

Dolazi nam Liam 💙💙💙💙
    Termin po M: 2.1. / po utz: 31.12.

Kiky 🥰
    03. Ožujak 2020. 19:16

LELA

Zene koje piju femisan a kapi,u koje vrijeme ih pijete i kako ..

Ja ih pijem jednom na dan poslje rucka po 20 kapi.

Ja 33g,mm 34g
    19.01.2021 pozitivan test nakon skoro 2 god pokusavanja
    💙 Stiže nam dečko 💙

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.