Ja se nadam da mi nije bila O danas je 10DC. Trakica mi je danas pocela tamnit napokon. Brine me ta sluz koja se pojavila na gacicama bas ko bjelanjak
Ja 33g,mm 34g
19.01.2021 pozitivan test nakon skoro 2 god pokusavanja
💙 Stiže nam dečko 💙
Zene koje piju femisan a kapi,u koje vrijeme ih pijete i kako ..
Ja ih pijem jednom na dan poslje rucka po 20 kapi.
Ja pauzirala jer sam dobila neki osip pa utvrđujem od cega. Prošli tj sam pila dva dana 3x30 kapi prije jela jer kao piše da se pije prije.
A danas sam opet krenula da vidim hoce li se osip vratit sa 2x25.Ako se ne vrati, iduci tjedan cu opet 3x30 za vrijeme plodnih dana
Dolazi nam Liam 💙💙💙💙
Termin po M: 2.1. / po utz: 31.12.
Heej curke evo mene s mog 1.pregleda :) danas je po dr.gestacijska dob 5+4. Vidi se gestacijska vrećica i žumanjčani mjehur, jos se ne vidi plod sto kaze dr.normalno jer je rano. Za 2 tjedna opet kontrola i tad se nadamo otkucajima 😍😍😍😍
Super...sad fino uživaj u trudnoci 😊😊
👱🏼♀️ 29 god
🧔🏻 31 god
👶 💙2021💙
01.2022. krenuli na bebu br.2 🙏🏼🤗
Ja pijem poslije jela i isto imam sluzi na izvoz valjda nema puno razlike u djelovanju...
Ja 33g,mm 34g
💙 Stiže nam dečko 💙
Justagirl super!!!! Samo neka napreduje i bit ce sve ok :) Sretno🥰
Ja 33g,mm 34g
💙 Stiže nam dečko 💙
Justagirl2201 čestitam još jednom. To je to, sve kako teeba biti. Žumance je tu a od njega se razvija plod tako da suuuper.... Do idućeg pregleda ćeš već čuti srce i vidjeti malo čudo koje se vrti u krug po tebi, 😉 odmaraj, uživaj i zadovoljno se smješi. Trebao nam je jedan ovako lijep ishod!
url=https://lilypie.com]
Hvala Malla!! 😍😍😍 a za to žumance nisam znala što je...znaci ak sam dobro skuzila iz njega bude plod? 🤔
Justagirl ovo je bas lijepo za čuti, Uživaj.
Anitram piši me za ne dobiti 30.3.
Naručena sam kod dr 13.3., to će biti 12dc i bas me zanima što će mi reći.
Sortiraj odgovore
Najstariji