Rita36 ja sam svaki dan u Njemackoj okruzena trudnicama i djecom tako da …
A za Uskrs idem u dvoje babinja ,u 6mj sam krsna kuma🥰
I imam osjecaj da ce mi taj Uskrs tesko past u Hrv ,sretna zbog drugih a tuzna jer ja nisam niti trudna😔
Marina ja se za vas ne bojim tek ste poceli sest mj nije zabrinjavajuće.. Plus i klinika ce pomoc ako gdje zapne ti si ove god trudna sigurna sam. Dodje mi da ti obecam
🙃. Bas vjerujem u to. A meni preko dvije god proslo nesto mora bit problem i nadam se da cemo naći što je. I da cemo i mi ove godine se usreciti... A ja u njemackoj nemam tih mali od nikoga a kuci kad odem najradije bi jedno dvoje ukrala i piči nazad.... Svi imaju jos malo pa i viska jedva stizu sve a mi bas ni jedno. Ne shvacam u cemu grijesimo.
Rita36 hvala na ovoj utjehi al meni je 6mj vec previse kad cujem oko mene svi trudni iz prvog puta.
Zao mi je da nisi krenula i ranije na pretrage al jebes ga.
Mozda ti kod muza sperma sporija ,il neka bakterija koju moras rjesit.
Ma ja jos samo prohodnost obavim i kaze doktor nema prepreke trudnoci.
Ali Ne kuzim pa obavili smo samo hormone,spermiograf,iskljucili endometriozu i bakterije,ciste.
Jebote sta mi ne pregledaju dal se uopce folikuli prave itd
Rita36 hvala na ovoj utjehi al meni je 6mj vec previse kad cujem oko mene svi trudni iz prvog puta.
Zao mi je da nisi krenula i ranije na pretrage al jebes ga.
Mozda ti kod muza sperma sporija ,il neka bakterija koju moras rjesit.
Ma ja jos samo prohodnost obavim i kaze doktor nema prepreke trudnoci.
Ali Ne kuzim pa obavili smo samo hormone,spermiograf,iskljucili endometriozu i bakterije,ciste.
Jebote sta mi ne pregledaju dal se uopce folikuli prave itd
I ja isto najvise se zanimam za folikulimetriju. Ja sam odmah a i inace redovito isla na papu u uzv uvijek sve uredno.. Muz je nakon godinu dana pokusavala odradio spermiogram koji je bez greske. To nas je drzalo da je sve u redu da ne cinim neke dalje korake. Al evo nas sad u klinici pa sto Bog da.. Osnovne pretrage smo bili obavili. Vjerujem da ti je vjecnost ali dvije godine je jos veca .. Al bas se drzimo hrabro i optimisticno. A do kad cemo ne znam
....
Pozdrav. Evo mene opet. :) naime, dobila sam ju 23.02.ali kao što sam rekla nije bila toliko obilna kao što je Inaće. Trajalo je do jučer tj točnije više je bilo onako par kapi smeđeg, zadnjih 3-4 dana.
Mučnina, temperatura, glavobolja, umor, i lagano boluckanje i težina u donjem dijelu stomaka kod predjela jajnika.
Naručila sam testove za trudnoću i trakice za praćenje O, sutra su kod mene, tako da ću napraviti test.
A iskrneo, nisam imala mira i pokušala sam one starinske metode sa šećerom i izbjeljivačem tj varakina, po tome mi je pozitivno.
Sad ako bi mi jedna od Vas pomogla i ako ima kući varakina da vidimo reakcije, kod mene je odmah i sve dok nisam i stresla bilo puno mjehuri a i puno pjene, što znači da je Poz. A šećer se nije otopio, čak se grudice stvarale, što je Poz. 🥵 Znam da sam luda ali evo 💪
+ 26.12.2020🖤
Pa to sam i mislila, ako se sve oporavilo primit će se, meni su prilikom kiretaže još radili i diletaciju (prisilno otvaranje vrata maternice jer je bila uredna trudnoća i nisam se krenila sama čistit) i vakuum iste tako da su mi radi toga govorili da ne smim 6 mjeseci, iako su mi odmah nakon mjesec dana na pregledu potvrdili da se sve lijepo vratilo na mjesto.
To sa temperaturom urina mi piše na uputama, da kao pričekam 20 min da poprimi sobnu temperaturu.
05.12.2022 💗
..evo sad ih umočila u istu čašu
Moja je sad kao tvoja zelena, znači da imam rozu bila bi jača 🤷♀️, vjerojatno je ovulacija brzo 🤗
05.12.2022 💗
isto se nisam sama niti krenila cistit, plod je ostao na nekih 8tt a kiretaza je bila u 12tt 😂🙈 radili su mi kiretazu na vakum pod opcom. Kazu da to inace savjetuju, od 3 do 6mj cekanja... Nadam se da ce nam iduca trudnoca bit ok 😘😘
nikad cula za to cekanje za umocit trakicu
🧘♀️37g, blaga trombofilija
🧘♂️37g, oligoasthenozoospermia
🧒2012g
👱♀️2014g
trudimo se od 05/2019
miss.ab 12/2019 u 12tt
..evo sad ih umočila u istu čašu
Moja je sad kao tvoja zelena, znači da imam rozu bila bi jača 🤷♀️, vjerojatno je ovulacija brzo 🤗
..to je od danas..ovo ispod je od jucer.. pretpostavljam da je bila nočas ovulacija
Hehe
https://www.google.hr/amp/s/m.24sata.hr/amp/lifestyle/ovako-su-nekad-radili-test-na-trudnocu-s-pastom-cvijecem-542564
Hehe
https://www.google.hr/amp/s/m.24sata.hr/amp/lifestyle/ovako-su-nekad-radili-test-na-trudnocu-s-pastom-cvijecem-542564
Jesi li probala?
+ 26.12.2020🖤
Sortiraj odgovore
Najstariji