Lh trakice 2.dio

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    chiAn
    01. Ožujak 2020. 20:00

Rita36

Marinalin

Rita36 super clanak hvala do neba🥰🥰
    Bas cu pitat u cetvrtak na klinici doktoricu dal je to istina
    Buduci da su rekli da nemam prepreka trudnoci lako moguce da zato onda meni nece radit folikulometriju jer po hormonima vide 👍👌

Ja sam samo htjela reci da ti je sa filikulama ocito sve ok……. Ali ja bi svakako htjela folikulometriju jer koliko znam to je onda fino praćenje rasta folikula i ovulacije pa ti kazu kad da imas odnos.  Ja se cvrsto nadam tooome…. I bas nekako prizeljkujem takvu prvu pomoc od njihhh
    🙃..

Ja sam radila folikulometriju i kao istempirali su me i opet nista...kaze doktor eto sad smo sve istempirali i opet imas 20% šanse za trudnoću...

Za sada sam radila pretrage hormona i progesteron i muž spermiogram...ovaj tjedan mi je gotov nalaz briseva i ako je u redu idem na prohodnost jajovoda...

Netko je pisao da zasto mu ne bi pratili folikulometrijom ovulaciju i kako rastu...
    Meni je doktor rekao da bi to sljedece radili da se ne selim...za mjesec dana se selim...jer živimo 6 mj na moru, 6 mj kući...
    Ugl ako sam ga razumila dobro kao svaki ciklus bih dolazila i cak i na ovulaciju pa bi pratili i folikule i jel bila ovulacija...

S ovim svime samo htjedoh reći da postoji ta opcija i da ju treba tražiti...

url=https://lilypie.com]

Ginny
    01. Ožujak 2020. 20:02

Milimoj pokusavaj i dalje, nije lako ostat trudan 😂🙈

🧘‍♀️37g, blaga trombofilija
    🧘‍♂️37g, oligoasthenozoospermia
    🧒2012g
    👱‍♀️2014g
    trudimo se od 05/2019
    miss.ab 12/2019 u 12tt

chiAn
    01. Ožujak 2020. 20:02

Marinalin

Mattan28 sta ides na pregled prohodnosti kao i ja?

Kažu da i poslije pretrage prohodnosti isto postoji veća šansa za trudnoćom...ja isto idem 13.3. 
    Držim na fige da upali 🤞🤞

01. Ožujak 2020. 20:09

Marinalin

Anitram 1982 oces rec da po hormonskom statusu ipak moze bit problem? Kao imam folikule a u biti je cista??😂ja sam plavusa pa se nista ne kuzim😱

Da bas to. 

Rita37🤰
    01. Ožujak 2020. 20:30

chiAn06

Rita36

Marinalin

Rita36 super clanak hvala do neba🥰🥰
    Bas cu pitat u cetvrtak na klinici doktoricu dal je to istina
    Buduci da su rekli da nemam prepreka trudnoci lako moguce da zato onda meni nece radit folikulometriju jer po hormonima vide 👍👌

Ja sam samo htjela reci da ti je sa filikulama ocito sve ok……. Ali ja bi svakako htjela folikulometriju jer koliko znam to je onda fino praćenje rasta folikula i ovulacije pa ti kazu kad da imas odnos. Ja se cvrsto nadam tooome…. I bas nekako prizeljkujem takvu prvu pomoc od njihhh
    🙃..

Ja sam radila folikulometriju i kao istempirali su me i opet nista…kaze doktor eto sad smo sve istempirali i opet imas 20% šanse za trudnoću…

Za sada sam radila pretrage hormona i progesteron i muž spermiogram…ovaj tjedan mi je gotov nalaz briseva i ako je u redu idem na prohodnost jajovoda…

Netko je pisao da zasto mu ne bi pratili folikulometrijom ovulaciju i kako rastu…
    Meni je doktor rekao da bi to sljedece radili da se ne selim…za mjesec dana se selim…jer živimo 6 mj na moru, 6 mj kući…
    Ugl ako sam ga razumila dobro kao svaki ciklus bih dolazila i cak i na ovulaciju pa bi pratili i folikule i jel bila ovulacija…

S ovim svime samo htjedoh reći da postoji ta opcija i da ju treba tražiti…

Znam da poatoji.   Samo evo treba u klinici proc avw pretrage pa ce je nadam se kao opciju ponudit ili pristati ako trazim.   A vidjela sam je u ponudi kao brosura klinike sto sve rade...  Hvala svakako.. 

Rita37🤰
    01. Ožujak 2020. 20:32

Marinalin

Anitram 1982 oces rec da po hormonskom statusu ipak moze bit problem? Kao imam folikule a u biti je cista??😂ja sam plavusa pa se nista ne kuzim😱

Ne ja sam shvatila da prije moze pogrijesit na uzv tj folikulometriji nego na hormonskom statusuu.... Njega si prosla i imam dobar rez zato sam sig da je sa tvojim filikulama super sveeee... 

01. Ožujak 2020. 20:33

Anitram1982 e jbg onda cu trazit nakon prohodnosti ipak folikulometriju barem jedan ciklus da vidim😂
    China06 al prohodnost jajovoda nije propuhivanje😱
    Propuhivanje se radi ako su zacepljeni😱
    Nadam se da je meni sve ok,javit cu u cetvrtak rezultat👌

Rita37🤰
    01. Ožujak 2020. 20:59

Marinalin

Anitram1982 e jbg onda cu trazit nakon prohodnosti ipak folikulometriju barem jedan ciklus da vidim😂

Sretno Marina.   Ja u utorak idem dat krv za hormonski status.  Pa poslje ba uzv 11dc.    Pa 21 progesteron... To je za ovaj ciklus sve.... Jel tebi tako islo? 

• Malela
    01. Ožujak 2020. 20:59

Pipin

Malela - radis sutra test? 🤞🏼 Kakve simptome imas?

Sutra mi je 28.dc, u utorak ne želim da dođe gospođica i u srijedu bi onda radila tastić. Ako dočekam srijedu bez crvenila, daj bože 😍❤️😍.
    Rita, da bas mi je žao da ste vi već dobile, ali doći će plusić uskoro svima. 

01. Ožujak 2020. 21:00

Marinalin

Pa mislim da ce ti oni sami tako predloziti. Mozda neku stimulaciji za Ovulaciju pa folikulometrija. Pracenje hormona..Stoperica...nes kao sto sam ja isla... Mozda predloze inseminaciju. Budes vidla svakako. 

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.