Rita36 super clanak hvala do neba🥰🥰
Bas cu pitat u cetvrtak na klinici doktoricu dal je to istina
Buduci da su rekli da nemam prepreka trudnoci lako moguce da zato onda meni nece radit folikulometriju jer po hormonima vide 👍👌
Ja sam samo htjela reci da ti je sa filikulama ocito sve ok……. Ali ja bi svakako htjela folikulometriju jer koliko znam to je onda fino praćenje rasta folikula i ovulacije pa ti kazu kad da imas odnos. Ja se cvrsto nadam tooome…. I bas nekako prizeljkujem takvu prvu pomoc od njihhh
🙃..
Ja sam radila folikulometriju i kao istempirali su me i opet nista...kaze doktor eto sad smo sve istempirali i opet imas 20% šanse za trudnoću...
Za sada sam radila pretrage hormona i progesteron i muž spermiogram...ovaj tjedan mi je gotov nalaz briseva i ako je u redu idem na prohodnost jajovoda...
Netko je pisao da zasto mu ne bi pratili folikulometrijom ovulaciju i kako rastu...
Meni je doktor rekao da bi to sljedece radili da se ne selim...za mjesec dana se selim...jer živimo 6 mj na moru, 6 mj kući...
Ugl ako sam ga razumila dobro kao svaki ciklus bih dolazila i cak i na ovulaciju pa bi pratili i folikule i jel bila ovulacija...
S ovim svime samo htjedoh reći da postoji ta opcija i da ju treba tražiti...
url=https://lilypie.com]
Milimoj pokusavaj i dalje, nije lako ostat trudan 😂🙈
🧘♀️37g, blaga trombofilija
🧘♂️37g, oligoasthenozoospermia
🧒2012g
👱♀️2014g
trudimo se od 05/2019
miss.ab 12/2019 u 12tt
Mattan28 sta ides na pregled prohodnosti kao i ja?
Kažu da i poslije pretrage prohodnosti isto postoji veća šansa za trudnoćom...ja isto idem 13.3.
Držim na fige da upali 🤞🤞
Anitram 1982 oces rec da po hormonskom statusu ipak moze bit problem? Kao imam folikule a u biti je cista??😂ja sam plavusa pa se nista ne kuzim😱
Da bas to.
Rita36 super clanak hvala do neba🥰🥰
Bas cu pitat u cetvrtak na klinici doktoricu dal je to istina
Buduci da su rekli da nemam prepreka trudnoci lako moguce da zato onda meni nece radit folikulometriju jer po hormonima vide 👍👌
Ja sam samo htjela reci da ti je sa filikulama ocito sve ok……. Ali ja bi svakako htjela folikulometriju jer koliko znam to je onda fino praćenje rasta folikula i ovulacije pa ti kazu kad da imas odnos. Ja se cvrsto nadam tooome…. I bas nekako prizeljkujem takvu prvu pomoc od njihhh
🙃..
Ja sam radila folikulometriju i kao istempirali su me i opet nista…kaze doktor eto sad smo sve istempirali i opet imas 20% šanse za trudnoću…
Za sada sam radila pretrage hormona i progesteron i muž spermiogram…ovaj tjedan mi je gotov nalaz briseva i ako je u redu idem na prohodnost jajovoda…
Netko je pisao da zasto mu ne bi pratili folikulometrijom ovulaciju i kako rastu…
Meni je doktor rekao da bi to sljedece radili da se ne selim…za mjesec dana se selim…jer živimo 6 mj na moru, 6 mj kući…
Ugl ako sam ga razumila dobro kao svaki ciklus bih dolazila i cak i na ovulaciju pa bi pratili i folikule i jel bila ovulacija…
S ovim svime samo htjedoh reći da postoji ta opcija i da ju treba tražiti…
Znam da poatoji. Samo evo treba u klinici proc avw pretrage pa ce je nadam se kao opciju ponudit ili pristati ako trazim. A vidjela sam je u ponudi kao brosura klinike sto sve rade... Hvala svakako..
Anitram 1982 oces rec da po hormonskom statusu ipak moze bit problem? Kao imam folikule a u biti je cista??😂ja sam plavusa pa se nista ne kuzim😱
Ne ja sam shvatila da prije moze pogrijesit na uzv tj folikulometriji nego na hormonskom statusuu.... Njega si prosla i imam dobar rez zato sam sig da je sa tvojim filikulama super sveeee...
Anitram1982 e jbg onda cu trazit nakon prohodnosti ipak folikulometriju barem jedan ciklus da vidim😂
China06 al prohodnost jajovoda nije propuhivanje😱
Propuhivanje se radi ako su zacepljeni😱
Nadam se da je meni sve ok,javit cu u cetvrtak rezultat👌
Anitram1982 e jbg onda cu trazit nakon prohodnosti ipak folikulometriju barem jedan ciklus da vidim😂
Sretno Marina. Ja u utorak idem dat krv za hormonski status. Pa poslje ba uzv 11dc. Pa 21 progesteron... To je za ovaj ciklus sve.... Jel tebi tako islo?
Malela - radis sutra test? 🤞🏼 Kakve simptome imas?
Sutra mi je 28.dc, u utorak ne želim da dođe gospođica i u srijedu bi onda radila tastić. Ako dočekam srijedu bez crvenila, daj bože 😍❤️😍.
Rita, da bas mi je žao da ste vi već dobile, ali doći će plusić uskoro svima.
Pa mislim da ce ti oni sami tako predloziti. Mozda neku stimulaciji za Ovulaciju pa folikulometrija. Pracenje hormona..Stoperica...nes kao sto sam ja isla... Mozda predloze inseminaciju. Budes vidla svakako.
Sortiraj odgovore
Najstariji