..evo sad ih umočila u istu čašu
Moja je sad kao tvoja zelena, znači da imam rozu bila bi jača 🤷♀️, vjerojatno je ovulacija brzo 🤗
..to je od danas..ovo ispod je od jucer.. pretpostavljam da je bila nočas ovulacija
Neka bude sretan mjesec! 🙏❤️
05.12.2022 💗
Pozdrav. Evo mene opet. :) naime, dobila sam ju 23.02.ali kao što sam rekla nije bila toliko obilna kao što je Inaće. Trajalo je do jučer tj točnije više je bilo onako par kapi smeđeg, zadnjih 3-4 dana.
Mučnina, temperatura, glavobolja, umor, i lagano boluckanje i težina u donjem dijelu stomaka kod predjela jajnika.
Naručila sam testove za trudnoću i trakice za praćenje O, sutra su kod mene, tako da ću napraviti test.
A iskrneo, nisam imala mira i pokušala sam one starinske metode sa šećerom i izbjeljivačem tj varakina, po tome mi je pozitivno.
Sad ako bi mi jedna od Vas pomogla i ako ima kući varakina da vidimo reakcije, kod mene je odmah i sve dok nisam i stresla bilo puno mjehuri a i puno pjene, što znači da je Poz. A šećer se nije otopio, čak se grudice stvarale, što je Poz. 🥵 Znam da sam luda ali evo 💪
Jel ti 23.2 bio datum kad i trebas dobit ili? Sretno drzim fige da je trudnoca! 🍀
Pozdrav. Evo mene opet. :) naime, dobila sam ju 23.02.ali kao što sam rekla nije bila toliko obilna kao što je Inaće. Trajalo je do jučer tj točnije više je bilo onako par kapi smeđeg, zadnjih 3-4 dana.
Mučnina, temperatura, glavobolja, umor, i lagano boluckanje i težina u donjem dijelu stomaka kod predjela jajnika.
Naručila sam testove za trudnoću i trakice za praćenje O, sutra su kod mene, tako da ću napraviti test.
A iskrneo, nisam imala mira i pokušala sam one starinske metode sa šećerom i izbjeljivačem tj varakina, po tome mi je pozitivno.
Sad ako bi mi jedna od Vas pomogla i ako ima kući varakina da vidimo reakcije, kod mene je odmah i sve dok nisam i stresla bilo puno mjehuri a i puno pjene, što znači da je Poz. A šećer se nije otopio, čak se grudice stvarale, što je Poz. 🥵 Znam da sam luda ali evo 💪
Jel ti 23.2 bio datum kad i trebas dobit ili? Sretno drzim fige da je trudnoca! 🍀
Nije, trebala sam dobiti 24.2, no inače je u sat točna. I prvi dan kažem bude baš obilna, sad evo ovako je bilo.
Sutra ću znati, opet ću raditi test 💪 hvala tii🖤
+ 26.12.2020🖤
Cure prebacila sam se vidim da ste tu aktivnije, nije me dugo bilo 😁 poklopila mi se O sa Hsg-om tako da ovaj ciklus ništa...
Iako nas očekuju na inseminaciji stopirali smo zbog neke navodne frke koja se događa u Osijeku u bolnici.. Pa eto držimo fige da će to propuhano imati bolje rezultate!
Sretno svima 💞
2x IUI, prirodna asp (nema js), ICSI-🐧🐧🐧
FET 1️⃣ biokemijska✖️ FET 2️⃣ ✖️
FET 3️⃣ Bhcg 10dnt> 198,5 - 12dnt> 608,0 ✔️
Uzv - 5tt+2, GV 11 mm, ŽV 3 mm
6tt+2 imamo 💗
Rita36 hvala na ovoj utjehi al meni je 6mj vec previse kad cujem oko mene svi trudni iz prvog puta.
Zao mi je da nisi krenula i ranije na pretrage al jebes ga.
Mozda ti kod muza sperma sporija ,il neka bakterija koju moras rjesit.
Ma ja jos samo prohodnost obavim i kaze doktor nema prepreke trudnoci.
Ali Ne kuzim pa obavili smo samo hormone,spermiograf,iskljucili endometriozu i bakterije,ciste.
Jebote sta mi ne pregledaju dal se uopce folikuli prave itd
https://www.vasezdravlje.com/zensko-zdravlje/sumnja-na-neplodnost-strahovi-i-nade procitaj ovo. Bas lijepo objasnjava. Ako su ti hormoni ok ok je i folikuli tako sam ja razumjela po ovome clanku.
Mattan sritno!
Cvjetic nekidan je taj test sa pastom bio na tapeti, nisu cure imale bijele paste 😂 al neko je reka da je neka trudnica probala i da nije tocno pokazao 🤔 drzim ti fige za sutra🤞
🧘♀️37g, blaga trombofilija
🧘♂️37g, oligoasthenozoospermia
🧒2012g
👱♀️2014g
trudimo se od 05/2019
miss.ab 12/2019 u 12tt
Hehe
https://www.google.hr/amp/s/m.24sata.hr/amp/lifestyle/ovako-su-nekad-radili-test-na-trudnocu-s-pastom-cvijecem-542564
Jesi li probala?
..jok 😂😂 ..još je rano
..evo sad ih umočila u istu čašu
Moja je sad kao tvoja zelena, znači da imam rozu bila bi jača 🤷♀️, vjerojatno je ovulacija brzo 🤗
..to je od danas..ovo ispod je od jucer.. pretpostavljam da je bila nočas ovulacija
Neka bude sretan mjesec! 🙏❤️
Hvala ti ❤
Ja sam sve više i više uz uz uzbuđena. Moram nekako stati na loptu da nebi pala ko kruška pa ću biti nikakva 🙄
Sortiraj odgovore
Najstariji