Lh trakice 2.dio

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Dashuri
    01. Ožujak 2020. 15:32

Anchyy

Sue

Anchyy

..evo sad ih umočila u istu čašu

Moja je sad kao tvoja zelena, znači da imam rozu bila bi jača 🤷‍♀️, vjerojatno je ovulacija brzo 🤗

..to je od danas..ovo ispod je od jucer.. pretpostavljam da je bila nočas ovulacija

Neka bude sretan mjesec! 🙏❤️

05.12.2022 💗

Rita37🤰
    01. Ožujak 2020. 15:56

Cvjetic123

Pozdrav. Evo mene opet. :) naime, dobila sam ju 23.02.ali kao što sam rekla nije bila toliko obilna kao što je Inaće. Trajalo je do jučer tj točnije više je bilo onako par kapi smeđeg, zadnjih 3-4 dana.
    Mučnina, temperatura, glavobolja, umor, i lagano boluckanje i težina u donjem dijelu stomaka kod predjela jajnika.
    Naručila sam testove za trudnoću i trakice za praćenje O, sutra su kod mene, tako da ću napraviti test.
    A iskrneo, nisam imala mira i pokušala sam one starinske metode sa šećerom i izbjeljivačem tj varakina, po tome mi je pozitivno.
    Sad ako bi mi jedna od Vas pomogla i ako ima kući varakina da vidimo reakcije, kod mene je odmah i sve dok nisam i stresla bilo puno mjehuri a i puno pjene, što znači da je Poz. A šećer se nije otopio, čak se grudice stvarale, što je Poz. 🥵 Znam da sam luda ali evo 💪

Jel ti 23.2 bio datum kad i trebas dobit ili? Sretno drzim fige da je trudnoca! 🍀 

• Mala2323
    01. Ožujak 2020. 16:03

Rita36

Cvjetic123

Pozdrav. Evo mene opet. :) naime, dobila sam ju 23.02.ali kao što sam rekla nije bila toliko obilna kao što je Inaće. Trajalo je do jučer tj točnije više je bilo onako par kapi smeđeg, zadnjih 3-4 dana.
    Mučnina, temperatura, glavobolja, umor, i lagano boluckanje i težina u donjem dijelu stomaka kod predjela jajnika.
    Naručila sam testove za trudnoću i trakice za praćenje O, sutra su kod mene, tako da ću napraviti test.
    A iskrneo, nisam imala mira i pokušala sam one starinske metode sa šećerom i izbjeljivačem tj varakina, po tome mi je pozitivno.
    Sad ako bi mi jedna od Vas pomogla i ako ima kući varakina da vidimo reakcije, kod mene je odmah i sve dok nisam i stresla bilo puno mjehuri a i puno pjene, što znači da je Poz. A šećer se nije otopio, čak se grudice stvarale, što je Poz. 🥵 Znam da sam luda ali evo 💪

Jel ti 23.2 bio datum kad i trebas dobit ili? Sretno drzim fige da je trudnoca! 🍀

Nije, trebala sam dobiti 24.2, no inače je u sat točna. I prvi dan kažem bude baš obilna, sad evo ovako je bilo. 
    Sutra ću znati, opet ću raditi test 💪 hvala tii🖤

+ 26.12.2020🖤

Matkiša 😎
    01. Ožujak 2020. 16:04

Cure prebacila sam se vidim da ste tu aktivnije, nije me dugo bilo 😁 poklopila mi se O sa Hsg-om tako da ovaj ciklus ništa...
    Iako nas očekuju na inseminaciji stopirali smo zbog neke navodne frke koja se događa u Osijeku u bolnici.. Pa eto držimo fige da će to propuhano imati bolje rezultate!
    Sretno svima 💞

2x IUI, prirodna asp (nema js), ICSI-🐧🐧🐧
    FET 1️⃣ biokemijska✖️ FET 2️⃣ ✖️
    FET 3️⃣ Bhcg 10dnt> 198,5 - 12dnt> 608,0 ✔️
    Uzv - 5tt+2, GV 11 mm, ŽV 3 mm
    6tt+2 imamo 💗

Rita37🤰
    01. Ožujak 2020. 16:29

Marinalin

Rita36 hvala na ovoj utjehi al meni je 6mj vec previse kad cujem oko mene svi trudni iz prvog puta.
    Zao mi je da nisi krenula i ranije na pretrage al jebes ga.
    Mozda ti kod muza sperma sporija ,il neka bakterija koju moras rjesit.
    Ma ja jos samo prohodnost obavim i kaze doktor nema prepreke trudnoci.
    Ali Ne kuzim pa obavili smo samo hormone,spermiograf,iskljucili endometriozu i bakterije,ciste.
    Jebote sta mi ne pregledaju dal se uopce folikuli prave itd

https://www.vasezdravlje.com/zensko-zdravlje/sumnja-na-neplodnost-strahovi-i-nade  procitaj ovo.  Bas lijepo objasnjava.   Ako su ti hormoni ok ok je i folikuli tako sam ja razumjela po ovome clanku. 

Ginny
    01. Ožujak 2020. 17:24

Mattan sritno!
    Cvjetic nekidan je taj test sa pastom bio na tapeti, nisu cure imale bijele paste 😂 al neko je reka da je neka trudnica probala i da nije tocno pokazao 🤔 drzim ti fige za sutra🤞

🧘‍♀️37g, blaga trombofilija
    🧘‍♂️37g, oligoasthenozoospermia
    🧒2012g
    👱‍♀️2014g
    trudimo se od 05/2019
    miss.ab 12/2019 u 12tt

Anchyy
    01. Ožujak 2020. 17:30

Cvjetic123

Anchyy

Hehe

https://www.google.hr/amp/s/m.24sata.hr/amp/lifestyle/ovako-su-nekad-radili-test-na-trudnocu-s-pastom-cvijecem-542564

Jesi li probala?

..jok 😂😂 ..još je rano

Anchyy
    01. Ožujak 2020. 17:31

Sue

Anchyy

Sue

Anchyy

..evo sad ih umočila u istu čašu

Moja je sad kao tvoja zelena, znači da imam rozu bila bi jača 🤷‍♀️, vjerojatno je ovulacija brzo 🤗

..to je od danas..ovo ispod je od jucer.. pretpostavljam da je bila nočas ovulacija

Neka bude sretan mjesec! 🙏❤️

Hvala ti ❤

• Malela
    01. Ožujak 2020. 18:22

Ja sam sve više i više uz uz uzbuđena. Moram nekako stati na loptu da nebi pala ko kruška pa ću biti nikakva 🙄

Pipin
    01. Ožujak 2020. 18:24

Malela - radis sutra test? 🤞🏼 Kakve simptome imas?

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.