Lh trakice 2.dio

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Rita37🤰
    01. Ožujak 2020. 18:25

Malela

Ja sam sve više i više uz uz uzbuđena. Moram nekako stati na loptu da nebi pala ko kruška pa ću biti nikakva 🙄

Sretno Malela....  Ja i Rita88 smo vec procurile.   Ti ai jedina nada jos ostala na nas datum.   Drzi se

MalaD
    01. Ožujak 2020. 18:27

Ima tko iskustva sa mullerovim trakicama za testiranje trudnoce? Nakon oko 15 min mi pokazao drugu crtu... 

Pipin
    01. Ožujak 2020. 18:31

Nemam. Daj fotku! Tek nakon 15 min pokazalo? Mozda evaporacijska.

MalaD
    01. Ožujak 2020. 18:32

01. Ožujak 2020. 18:32

MalaD

Ima tko iskustva sa mullerovim trakicama za testiranje trudnoce? Nakon oko 15 min mi pokazao drugu crtu…

Koje? Duchesse? Ja sam radila po uputstvima u 12. mjesecu (kad sam ostala trudna) i ok mi je pokazalo. Ne sjećam se kak su uputstva išla, ali bile su mi ok. Ulovila sam pik. 

01. Ožujak 2020. 18:33

MalaD

Plava sam. Shvatila lh. Al ako je rezultat kasnije od onoga što piše, nemoj ga uzimat u obzir. 

MalaD
    01. Ožujak 2020. 18:34

Nakon 3 minute odustala od gledanja jer je jos prolazila boja po prozorcicu i bilo prosarano.. Pa pogledah nakon 15 min i vidim ovo. 

Pipin
    01. Ožujak 2020. 18:36

Mislim da je nevazeci test. Kad trebas dobiti? Probaj sutra?

MalaD
    01. Ožujak 2020. 18:39

Ma probat cu.. 11 dpo

Kiky 🥰
    01. Ožujak 2020. 18:42

MalaD

Ja sam ga sad nedavno koristila kad mi je kasnila 1 dan.
    Meni nije ni nakon 15min ni nakon sat vremena pokazalo ni evaporacijsku tako da postoji mogucnost T 

Ja 33g,mm 34g
    19.01.2021 pozitivan test nakon skoro 2 god pokusavanja
    💙 Stiže nam dečko 💙

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.