Rita36 super clanak hvala do neba🥰🥰
Bas cu pitat u cetvrtak na klinici doktoricu dal je to istina
Buduci da su rekli da nemam prepreka trudnoci lako moguce da zato onda meni nece radit folikulometriju jer po hormonima vide 👍👌
Buduci da su rekli da nemam prepreka trudnoci lako moguce da zato onda meni nece radit folikulometriju jer po hormonima vide 👍👌
Meni su svaki put bez obziran na folikulometriju vadili hormone jer su oni jedini pokazatelj sta se desava i u kojoj fazi. Evo primjer. Doktor vidi foliku 22mm kaze supeerrr...vadi hormon kad ono LH 0 bodova. Znaci cista je. A da nije vadio hormone mislio bi da je foliklu. Kuzis?
Ja sam samo htjela reci da ti je sa filikulama ocito sve ok....... Ali ja bi svakako htjela folikulometriju jer koliko znam to je onda fino praćenje rasta folikula i ovulacije pa ti kazu kad da imas odnos. Ja se cvrsto nadam tooome.... I bas nekako prizeljkujem takvu prvu pomoc od njihhh
🙃..
MalaD i ja vidim a i ti nisu toliko osjetljivi, jesi to popodne radila ili🤔 ponovi ujutro ili za dva dana, drzim figeeee🤞🤞🤞
🧘♀️37g, blaga trombofilija
🧘♂️37g, oligoasthenozoospermia
🧒2012g
👱♀️2014g
trudimo se od 05/2019
miss.ab 12/2019 u 12tt
Anitram 1982 oces rec da po hormonskom statusu ipak moze bit problem? Kao imam folikule a u biti je cista??😂ja sam plavusa pa se nista ne kuzim😱
Rita36 pitat cu bas doktoricu dal ipak mogu na folikulometriju pa da vidim sto ce rec🤪🤪🤪
Jeva cekam da i ti odes pa da cujem kako kod tebe ce to ic na tvojoj klinici👍
MalaD i ja vidim a i ti nisu toliko osjetljivi, jesi to popodne radila ili🤔 ponovi ujutro ili za dva dana, drzim figeeee🤞🤞🤞
Radila popodne.
Pozdrav, molila bi za pomoc naime imala sam spolne odnose na dan ovulacije, 2 dana prije na dan i dan nakon (lh trakice ) i nikako da se uhvati unazad 2 ciklusa. Imam vec dijete i s njim sam nakon 2 god redovitih odnosa jedva ostala trudna al nisam pratila ovulaciju po trakicama. Nakon toga sam imala spontani, nazalost isto nisam pratila taj mjesec a mjesec prije toga sam pratila i imala samo odnos na dan ovulacije i nista i sad opat pokusavamo i ne ide. Inace imam cikluse od 40 dana. Kad god bi imala odnos kad su lh trakice pozitivne nista ne ne hvata, jeli moguce da nesto ne valja s trakicama? Ili se ja previse opterecujem pa i to ima veze?? Hvala
Sortiraj odgovore
Najstariji