Lh trakice 2.dio

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Dashuri
    01. Ožujak 2020. 13:55

Anchyy

Crookshanks

Sue tako je i meni ovaj ciklus, inace je O 14dc a ovaj ciklus 17dc 😂🙈 ok, ja to prepisujem hormonima jer sam imala kiretazu prije 2mj 🤔
    Zelene su manje osjetljive, al su isto ok, neko je nekidan stavljao usporedbu 🤔🤔
    Cure koje su dobile grlim, sutra je novi dan, nema odustajanja 😘😘💪💪
    Anchy drzim fige, bir ce zanimljivo za cca 2 tjedna wooohooo

..ja sam pišnula zelenu i rozu

A jel čekate da urin poprimi sobnu temp ili odmah radite test? Ispričavam se ako sam dosadna, nemam iskustva s trakicama 😥

05.12.2022 💗

• Ninuska
    01. Ožujak 2020. 14:04

Cure, evo i mene opet. Nakon onih sjena na clear blue, prekjučer ujutro sam u radila test sa nekim crvenim crticama osjetljivosti 10,ali bio je definitivno negativan. I eto podmirila se s tim da nema nista od ovoga ciklusa. 
    Jutros me probudi bol u stomaku, pun mjehur i zatvor. I tako nakon dugog pokusa ja da ispraznim mjehur na brisanje na papiru vidim dosta roze krvi. Pomislim dobila. Kada jos nista nemam na gacicama. Samo to jutros na papiru. 

Ginny
    01. Ožujak 2020. 14:08

Sue ovo mi je treci ciklus nakon kiretaze, prvi put sam dobila nakon 33dana,taj smo ciklus ionako preskocili, i onda prosli nakon 25 dana, sad cemo vidit sta ce bit ovaj ciklus. Mi smo odlucili da necemo cekat a i gin je dao zeleno svijetlo - kaze ako se maternica oporavila i ima se za sta primit, primit ce se, ako nema, nece. Inace su mi ciklusi 26-28dana bili prije ovoga.
    Aha Rita onda imamo zapravo skroz slicne cikluse, nije bi meni iznimka, sritno na pretragama 😘
    Sta se trakica tice ja odma umacem 🤔 

🧘‍♀️37g, blaga trombofilija
    🧘‍♂️37g, oligoasthenozoospermia
    🧒2012g
    👱‍♀️2014g
    trudimo se od 05/2019
    miss.ab 12/2019 u 12tt

Rita37🤰
    01. Ožujak 2020. 14:08

Marinalin

Rita36 tako i mi vec mastamo o Uskrsu i odlasku u hrv😂😂😂
    Mozda nam se primi na godisnjem😂😂
    Idi obavi pretrage i smiri se kako kazu nakon M nova nada 👌👌👌👌

I mi idemo za Uskrs svojima i za ljeto more i opet svojima jako se radujem.... Jer doma imam 13 djece do 8 godina raznih dobi puzalica bebica pricalica hodalica padalica.... Maaaa prekrasno jedva stignem na sve  od brace rodjaka prijateljica..  Svi ih imaju.   Sve ih jako volimo i oni nas..   Ali tako srce vuce da zelimo i svoje...
    🙆‍♀️

Anchyy
    01. Ožujak 2020. 14:10

Sue

Anchyy

Crookshanks

Sue tako je i meni ovaj ciklus, inace je O 14dc a ovaj ciklus 17dc 😂🙈 ok, ja to prepisujem hormonima jer sam imala kiretazu prije 2mj 🤔
    Zelene su manje osjetljive, al su isto ok, neko je nekidan stavljao usporedbu 🤔🤔
    Cure koje su dobile grlim, sutra je novi dan, nema odustajanja 😘😘💪💪
    Anchy drzim fige, bir ce zanimljivo za cca 2 tjedna wooohooo

..ja sam pišnula zelenu i rozu

A jel čekate da urin poprimi sobnu temp ili odmah radite test? Ispričavam se ako sam dosadna, nemam iskustva s trakicama 😥

..to pa prvi put čujem 🤔 .. popiskim se u plasticnu čašu i mam trake unutra

Rita37🤰
    01. Ožujak 2020. 14:11

Crookshanks

Sue ovo mi je treci ciklus nakon kiretaze, prvi put sam dobila nakon 33dana,taj smo ciklus ionako preskocili, i onda prosli nakon 25 dana, sad cemo vidit sta ce bit ovaj ciklus. Mi smo odlucili da necemo cekat a i gin je dao zeleno svijetlo - kaze ako se maternica oporavila i ima se za sta primit, primit ce se, ako nema, nece. Inace su mi ciklusi 26-28dana bili prije ovoga.
    Aha Rita onda imamo zapravo skroz slicne cikluse, nije bi meni iznimka, sritno na pretragama 😘
    Sta se trakica tice ja odma umacem 🤔

Hvalaa.... Da bas imam redovite cikluse ali nekad je kraci malo ali nikad duzi od 29 to sam jednom imala
    🙃 Meni da zakasne par dana nebi mi ni test trebao.. Jer uvijek dobivam na vrijeme ili ranije. 

Ginny
    01. Ožujak 2020. 14:12

Da, i ja isto, jedino ranije mogu dobit 😂😂 jedini duzi ciklus u zivotu mi je bio ovaj nakon kireraze

🧘‍♀️37g, blaga trombofilija
    🧘‍♂️37g, oligoasthenozoospermia
    🧒2012g
    👱‍♀️2014g
    trudimo se od 05/2019
    miss.ab 12/2019 u 12tt

Anchyy
    01. Ožujak 2020. 14:14

..evo sad ih umočila u istu čašu

• Pepika
    01. Ožujak 2020. 14:15

Malo kasnim za vama imala neke obaveze pa sam vas sad citala 😊

Sto se tice poza do sad je nismo jos pogodili 😂 bilo i dogy i misionarska, s boka, ja gore al jos nije ni jedna uspjela 🤦🏻‍♀️ ovaj ciklus skoro stalno bila gore jer eto muz bi hopsal stalno al se izmori na pripremama tak da nebre jos doma 🤷🏻‍♀️

Nekako iskreno mislim da i nema poza previse veze, kad se nade uporan plivac ni gravitacija ni nista drugo ga nece sprijeciti, bar je moje misljenje takvo 😃 frendica veli da je njoj pomoglo drzanje nogu u zraku nakon odnosa, ja iskreno nisam probala pa neznam

01. Ožujak 2020. 14:18

Rita36 ja sam svaki dan u Njemackoj okruzena trudnicama i djecom tako da ...
    A za Uskrs idem u dvoje babinja ,u 6mj sam krsna kuma🥰
    I imam osjecaj da ce mi taj Uskrs tesko past u Hrv ,sretna zbog drugih a tuzna jer ja nisam niti trudna😔

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.