Zene, kakva su vam iskustva sa testovima od 25mlU u vrijeme kad se testira prije mjesecnice? Je li uopce pametno praviti test od 25mlU prije.
Pitam jer mi je jutros digitalca od 25mlU pokazao minus, na 10dpo, pa da vidim je li mozda rano.
Meni je bio negativan na 11 DPO taj od 25 tako da.. Radije nemoj da se ne razočaraš.. Ili uzmi onaj koji se radi 5 dana prije osjetljiviji jer ovi od dana očekivane po mome ne ranije raditi..
Kad je tebi prvi pregled? Meni u utorak…tad cu bit 5+5…
Curke jel netko piškio test dns?? Ima li sjena?
Meni u ponedjeljak. Ali ću morat prebaciti na utorak zbog posla
Evo, gornji jucer, donji danas (15dc), mogla bi sutra bit 🤔
https://ibb.co/vPMrV5f
🧘♀️37g, blaga trombofilija
🧘♂️37g, oligoasthenozoospermia
🧒2012g
👱♀️2014g
trudimo se od 05/2019
miss.ab 12/2019 u 12tt
Zene, kakva su vam iskustva sa testovima od 25mlU u vrijeme kad se testira prije mjesecnice? Je li uopce pametno praviti test od 25mlU prije.
Pitam jer mi je jutros digitalca od 25mlU pokazao minus, na 10dpo, pa da vidim je li mozda rano.
Rano je zq 25mlu
🧒2012g
👱♀️2014g
trudimo se od 05/2019
miss.ab 12/2019 u 12tt
Znaci mi se bas pratimo u stopu😊😊😊
Pratimo se. Evo na kraju idem idući četvrtak.. Znači za tjedan dana..
Javi mi kak će proći tebi u utorak svakako ❤️
Ja otišla po FemisanA kapi, popila prvu dozu 25 kapi čist da vidim kako reagiram, vidim da se može do četiri outa dnevno piti, tako da mislim da bi sutra mogla i 3x dnevno po 25 pit vidjet cu jer me M rastura, uskoro ću brufen još jedan
Dolazi nam Liam 💙💙💙💙
Termin po M: 2.1. / po utz: 31.12.
Tako da ću ja ovaj ciklus krenut sa FemisanA od 1DC do 2/3 DPO i krećem opet sa ciklom pit ću ju jednako dugo kao FemisanA. Folnu još radim pauzu ovaj ciklus pa se vraćam :)
Dolazi nam Liam 💙💙💙💙
Termin po M: 2.1. / po utz: 31.12.
Dobro da peak nije danas jer smo se posvađali na mrtvo ime 😂😂🙈 a jos sam bolesna, oper imam neku malu fibru (37.4) 🙄🙄 nikako da ozdravim 😏 sad su me sinusi uvatili
🧒2012g
👱♀️2014g
trudimo se od 05/2019
miss.ab 12/2019 u 12tt
Sortiraj odgovore
Najstariji