Joj hvala vam cure puno❤️❤️❤️
Svakako javim daljnji ishod... Nadam se najboljem 🙏🙏🙏
👩🦰31g 🧔34g
👫 9g
👰🤵6g
24.11.2019. Spontani u 18tt 💔
27.02.2020. Biokemijska (7+2)
30.05.2020. Biokemijska (6+3)
11.09.2020. Laparatomija mioma
Trudimo se od 2017.
Desni jajnik blago PCOS
✅ Kontrola ✅Papa ✅Brisevi
💉 Gynositol, cikla
Ne redoviti ciklusi
Ponovni pokušaji od 05/21
+ 28.10.
https://ibb.co/mhK6WdG
Evo LH od prošlog ciklusa sa zelenim trakicama!
Tonia svim srcem navijam da je sve u redu! ❤️
url=https://lilypie.com]
Ej cure ja danas trebam dobiti. Ali ne osjecam bas nista. Jedino me zabolio jajnik ljevi uzasno. Skoro sam sjela na pod od bolova. Prestalo za koju sekundu.
Mislim da je to posljedica upale mjehura. Ako je, ovo ce biti dugacak ciklus 😓
Ja 33 godina, MM 31
15.2.2021 + 🤞❤
2.5.2021- stiže dečko 💙💙
31.10.2021. dobro došao ljubavi mala💙💙
Ej cure ja danas trebam dobiti. Ali ne osjecam bas nista. Jedino me zabolio jajnik ljevi uzasno. Skoro sam sjela na pod od bolova. Prestalo za koju sekundu.
Mislim da je to posljedica upale mjehura. Ako je, ovo ce biti dugacak ciklus 😓
zašto ne napraviš test ako ti kasni?
Dolazi nam Liam 💙💙💙💙
Termin po M: 2.1. / po utz: 31.12.
Ticker ti je zbunjujuci sanja, jel ti kasni?
🧘♀️37g, blaga trombofilija
🧘♂️37g, oligoasthenozoospermia
🧒2012g
👱♀️2014g
trudimo se od 05/2019
miss.ab 12/2019 u 12tt
Tonia sretno, budi hrabra i pozitivna koliko je to moguće.
Glavno da ja pametujem i dijelim savjete kako nije dobro ranije raditi test, o muko moja 😮. Uglavnom, danas mi je 9dpo i minus kao kuća, ja jadna od jutros. Već sam rekla mužu da nakon M idem privatniku na papu, briseve i uzv, i popričati s njim. Jest da je ovo "tek" 4.ciklus, ali meni se čini kao 44. 😪. Prva T koja završila spontanim je ostvarena iz 4.cikluda, 2.T je ostvarena iz 1.ciklusa, eto i ja sam bila jedna od njih koja je iz 1.ciklusa uspjela. Brine me prijašnji spontani, trombofilija i infarkti posteljice koje sam imala pa želim ići čim prije dr.
Sada kaže jedna od vas da se tek plusić na 12dpo vidio pa se sada jelte opet malo nadam, maaah.
Na poslu je u kancelariji kolega samnom a ja svako malo oči pune suza, ili nije primijetio ili se pravio da ne vidi.
Zene, kakva su vam iskustva sa testovima od 25mlU u vrijeme kad se testira prije mjesecnice? Je li uopce pametno praviti test od 25mlU prije.
Pitam jer mi je jutros digitalca od 25mlU pokazao minus, na 10dpo, pa da vidim je li mozda rano.
Meni je bio negativan na 11 DPO taj od 25 tako da.. Radije nemoj da se ne razočaraš.. Ili uzmi onaj koji se radi 5 dana prije osjetljiviji jer ovi od dana očekivane po mome ne ranije raditi..
Vec sam se razočarala, napravila jutros taj digitalni. I minus, onaj debeli 😪
Na kojem danu je tebi bio pozitivan? Kakve si imala simptome?
Zene, kakva su vam iskustva sa testovima od 25mlU u vrijeme kad se testira prije mjesecnice? Je li uopce pametno praviti test od 25mlU prije.
Pitam jer mi je jutros digitalca od 25mlU pokazao minus, na 10dpo, pa da vidim je li mozda rano.
Meni je bio negativan na 11 DPO taj od 25 tako da.. Radije nemoj da se ne razočaraš.. Ili uzmi onaj koji se radi 5 dana prije osjetljiviji jer ovi od dana očekivane po mome ne ranije raditi..
Vec sam se razočarala, napravila jutros taj digitalni. I minus, onaj debeli 😪
Na kojem danu je tebi bio pozitivan? Kakve si imala simptome?
Prvi test sam radila kineza osjetljivosti 10, 11DPO i to bzvz jer su stigli testići i trakice ..popodne u 4 i bila je crtica.. Ne sjena.. Iduće jutro 12DPO opet kineza i to dva još jača crtica.. Imam slike mogu staviti. I ovaj neki koji se radi od dana očekivane 25 . Ništa.. .nula.. Minus..
13 dpo uzela clear blue koji se radi 5 dana prije.. I veliki plus.. To je bilo dan prije očekivane..
Simptomi primijetila sam od 9dpo učestalo piškanje i noćno i dnevno ..u cicama trnci. A noć 10/11dan pečenje i žarenje cijelu noć.. Neki osjećaj sitosti.. Iscjedak obilan.. Eto.. Ak hoćeš slikice reci pa ću staviti kak je to išlo
Da li uzimate folnu kiselinu i za vrijeme mjesecnice?
🙎29 god., 👦muž 33 god.
02/2020 nalaz spermiograma loš, dijagnoza Asthenozoospermia - uzima cink i ostale dodatke
22.5. nalaz spermiograma astheno necrozoospermia
Nakon godinu i dva mj prvi test pozitivan - bez korištenja ikakvih metoda (lh trakice, bazalna temp, dečko od 8 mj nije koristio ništa)
https://ibb.co/mhK6WdG
Evo LH od prošlog ciklusa sa zelenim trakicama!
Tonia svim srcem navijam da je sve u redu! ❤️
Super te imam i ja isto. Nisam ih nikad koristila ali po tvome ciklusu jasno se vidi pik
Ja 33g,mm 34g
19.01.2021 pozitivan test nakon skoro 2 god pokusavanja
💙 Stiže nam dečko 💙
Sortiraj odgovore
Najstariji