Malla i anitram jel je bio anovulatorni?
Cisto da znam
Ili je normalno da je tako luda temp😱
Bio je Ovulacijski samo nisi mjerila tempicu u priblizno isto vrijeme. Zato ti je takav. Vidis ove trokutice prazne? Ako je prema gore vrh znaci da si mjerila kasnije od uobicajnog vremena. Kad je vrh dolje znaci da si mjerija prije uobicajnog vremena. Ovi plavi puni krugovi kazu da si mjerila u priblizno isto vrijeme. Pokusaj da u isto vrijeme mjeris pa nece biti takvih bregova. 😉
Marinalin ja upisujem u aplikaciju al nemam grafa i ne upisem bas svako jutro.... Ustajem nocu pipi uvijek i pijem tekucinu pa cesto varira... Al kad usporedim sa proslim ciklusima onda je to tu negdje.. Vrijeme iza menge je obicno 36.5 pa na 0 padne na 36.0 ili 36.2.... Pa se sutta povisi na 36.7 pa na 20dc na 36.9.... Sad je 36.7 bila jutros... E sad ako za dva dana padne na 36.3 dobivam ubrzo... Tako da cesto pratim samo od 20dc.
Ja se vraćam na temu femisana, mislim da ću ga piti cijeli ciklus. Piše da nisu za trudnice i dojilje, ali čitam na njihovoj stranici da su žene pile bez prekida i ostajale trudne. A ako mi ciklus završi plusićem, sumnjam da ću uspjeti dočekati dan menge - vjerojatno ću prije raditi test, onda ću odmah prestati piti. Razmišljam naglas
Eee anitram sad mi je jasno zasto su te strelice😂😂😂
A ja se cudim zasto tocke i strelice😂😂😂
Super nisam to znala
Potrudit cu se sljedeci ciklus hvalaaa💕
Sanja 😘 evo i ja sam bolesna skoro od pocetka ovog ciklusa 😏 tako da sumnjam da ce se i meni ista primit al jbg sad, idemo dalje
🧘♀️37g, blaga trombofilija
🧘♂️37g, oligoasthenozoospermia
🧒2012g
👱♀️2014g
trudimo se od 05/2019
miss.ab 12/2019 u 12tt
Tonia krv ne mora nužno značiti najgore... želim ti sve najbolje i samo lijepe vijesti 💕 javi sutra svakako, mi smo tu u svakoj situaciji 💛💚💙💜
Sanja 😘 evo i ja sam bolesna skoro od pocetka ovog ciklusa 😏 tako da sumnjam da ce se i meni ista primit al jbg sad, idemo dalje
Biti ce sta bude. Nemam snage vise biti tuzna radi toga. MM i ja sam planiramo kupovati kucu/stan, imati zaruke ubrzo (tako on kaze) 🤭 i gledati cu da me vesele te stvari. A beba ce valjda doci jednom.
😘
Ja 33 godina, MM 31
15.2.2021 + 🤞❤
2.5.2021- stiže dečko 💙💙
31.10.2021. dobro došao ljubavi mala💙💙
I ja sam odlucila mjerit bazalnu pa cemo vidjeti upisujem u graf. Bas me zanima kako ce to ispast 😂
Ja 33g,mm 34g
19.01.2021 pozitivan test nakon skoro 2 god pokusavanja
💙 Stiže nam dečko 💙
Ajde koky samo mjeri u tocno vrijeme
Ja sam mjerila pola sata razlike pa mi graf sav krivudav😂
Cure, evo opet mene sa slikom otvorenog testa, sta cu, ne mogu si pomoci.
Ovo je od 10mlU.,a trebam dobiti u ponedjeljak.
Onda sta kazete, je li sjena ili eprovacijska, ili kako se vec kaze. Pojavilo se dvije minute od testiranja. I daaa uzasno je tesko u slikati test, od 100 pokusa ja 😂
https://ibb.co/9vnNm9g
https://ibb.co/jyzYTZx
Sortiraj odgovore
Najstariji