Zene, kakva su vam iskustva sa testovima od 25mlU u vrijeme kad se testira prije mjesecnice? Je li uopce pametno praviti test od 25mlU prije.
Pitam jer mi je jutros digitalca od 25mlU pokazao minus, na 10dpo, pa da vidim je li mozda rano.
Meni je bio negativan na 11 DPO taj od 25 tako da.. Radije nemoj da se ne razočaraš.. Ili uzmi onaj koji se radi 5 dana prije osjetljiviji jer ovi od dana očekivane po mome ne ranije raditi..
Vec sam se razočarala, napravila jutros taj digitalni. I minus, onaj debeli 😪
Na kojem danu je tebi bio pozitivan? Kakve si imala simptome?
Prvi test sam radila kineza osjetljivosti 10, 11DPO i to bzvz jer su stigli testići i trakice ..popodne u 4 i bila je crtica.. Ne sjena.. Iduće jutro 12DPO opet kineza i to dva još jača crtica.. Imam slike mogu staviti. I ovaj neki koji se radi od dana očekivane 25 . Ništa.. .nula.. Minus..
13 dpo uzela clear blue koji se radi 5 dana prije.. I veliki plus.. To je bilo dan prije očekivane..
Simptomi primijetila sam od 9dpo učestalo piškanje i noćno i dnevno ..u cicama trnci. A noć 10/11dan pečenje i žarenje cijelu noć.. Neki osjećaj sitosti.. Iscjedak obilan.. Eto.. Ak hoćeš slikice reci pa ću staviti kak je to išlo
Ma hajde stavi, sto da ne 😊
Ee ja sam juceri prekjucer isla piskiti 20 puta dnevno, danas vec malo rjede. Sise bole na dodir ali nista strasno. Iscjedak se primijeti na vesu kada se osusi, onako jako bijel, ali ja osjecam neki '' mokar osjecaj'' dolje 😂😂
I onda napravim test i nista aaa.
Imam dva clear blue od 10,obicna.a moji kinezi su od 25,njih nisam ni uzimala u obzir.
Cao cure! Nisam se javljala 2-3 dana, imala puno posla. Evo sad sam citala sta se pisale. Kod mene uglavnom nista. Prije otprilike 3 dana bila sjena na testu od 10mlu i to jedva vidljiva roza crta kad se test osusio (vidljiva bez rastavljanja testa). Tu noc ponovila test opet crta al kao malo slabija. Nestrpljiva docekam jutro, jutarnji urin ponovim test bijel kao snijeg. Jajnici prestali boljeti. Grudi ispuhale. Da li je moguce da je bila mozda biokemijska? Trebam dobiti u subotu pa cu se naruciti ginekologu da vidim sta ce reci 😔.
35 godina
M-normozoospermia
Vrkuta, letrox, vitamin d
Pokusavamo od 02/2020
Tonia drz se bit ce sve ok👍👍🥰
Malla ili anitram jel mi mozete rec di idem postavit na fertilitiy taj advance 😱😱
Moguce da je bio anovulatarni ciklus😔
Sad cu pitat ginekologicu dva dana pred O da mi vidi dal ce nastupit O👍
Ej cure ja danas trebam dobiti. Ali ne osjecam bas nista. Jedino me zabolio jajnik ljevi uzasno. Skoro sam sjela na pod od bolova. Prestalo za koju sekundu.
Mislim da je to posljedica upale mjehura. Ako je, ovo ce biti dugacak ciklus 😓
zašto ne napraviš test ako ti kasni?
Pravila sam ga jucer, nista se ne vidi. A sada sam sa firmom na putu sutra se vracam kuci pa cu ga u subotu napraviti kada budem u miru kod svoje kuce.
Ne ocekujem nista, jer sam se zadnjih 10 dana mucila sa prehladom i upalom mjehura i nije bilo ni akcije u tim 10 dana, a i ginekolog mi rekao da je radi upale moguce kasnjenje jer je to pod normalno.
Ja 33 godina, MM 31
15.2.2021 + 🤞❤
2.5.2021- stiže dečko 💙💙
31.10.2021. dobro došao ljubavi mala💙💙
Ticker ti je zbunjujuci sanja, jel ti kasni?
Ticker mi se poremetio jer mi ciklusi hodaju od 35 do 38 dana. Moram ga promjeniti. Cekam da dobijem pa cu staviti pravi datum. Danas bi kao trebala dobiti.
Ali gore sam napisala imala sam upalu mjehura i sada ce mi tek zbog toga kasniti. A o stresu na poslu, inventurama i novim edukacijama zbog kojih malo malo nisam kod svoje kuce necu ni pricati. Tako da ovaj mj ce biti zeznuto. 🤷♀️😥
Ja 33 godina, MM 31
15.2.2021 + 🤞❤
2.5.2021- stiže dečko 💙💙
31.10.2021. dobro došao ljubavi mala💙💙
Malla i anitram jel je bio anovulatorni?
Cisto da znam
Ili je normalno da je tako luda temp😱
Ja ovaj mjesec pijem tinkturu vrkute. Vec dva dana imam nekakve grceve i bolove u donjem dijelu trbuha. Kao da cu svaku sekundu procurit a ništa.. I sise bole..10 dpo. Inace grceve imam kad vec dobijem dan dva, nikad ali nikad nisam imala prije nego sam prokrvarila.. Dali je moguce da mi je vrkuta pojacala pms? Zar ne bi trebala smanjit? 🥴
Mala
Sortiraj odgovore
Najstariji