Lh trakice 2.dio

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Ginny
    26. Veljača 2020. 14:37

Justagirl odlicna beta 😍😍😍😍
    Marinalin 😂😂😂 nisam ni ja pila nista u planiranju prve tri trudnoce pa je treca neslavno zavrsila. To je kako ti grah padne. Svakako mislim da ne moze naskodit malo pogurat sve to hahaha. Sad cu ja doma kad dođem opet napravit lh trakicu, nervira me sta nema jos ovulacije, kako to kako to 😂😂 aj bar ce ciklus bit normalne duzine onda 🤔

🧘‍♀️37g, blaga trombofilija
    🧘‍♂️37g, oligoasthenozoospermia
    🧒2012g
    👱‍♀️2014g
    trudimo se od 05/2019
    miss.ab 12/2019 u 12tt

Bosco
    26. Veljača 2020. 14:39

Cure koje su uspjele prestat /smanjit pusenje, svaka cast! 🎉 Nisam pusac, al zarucnik je i znam kak je njemu tesko manje pusit.

Kod mene bas nista, ni bolova, nista. 43 dan ciklusa, imali smo 3 odnosa u zadnja 2 dana, bila u pon i danas u teretani, ni to nije potaknulo M, samo da danas ne dode ili usred noci. Radim danas do 22, sutra u 6 ujutro, pa da me ne boli, da bar malo odspavam😔

LeLa2807
    26. Veljača 2020. 14:48

A test ne bi radila?

Dolazi nam Liam 💙💙💙💙
    Termin po M: 2.1. / po utz: 31.12.

Bosco
    26. Veljača 2020. 15:00

LeLa2807

A test ne bi radila?

U petak sam si rekla da ce test bit, tako da cekam 🤭
    Bolili su me jajnici par dana totalno klasicno ko inace prije M, pa se ne nadam bas. 

• Ninuska
    26. Veljača 2020. 15:04

justagirl2201

Evo curke da vam javim dobru vijest!!!!
    Beta 24.02. (14 dpo) - 186.75
    Beta 26.02. (16 dpo) - 491, 78
    💃💃💃💃💃💃💃💃💃💃

Super, Cestitam 💕💕

• Ninuska
    26. Veljača 2020. 15:06

LeLa2807

Ninchy, ja imam miom 10mm miruje već dvije godine. baš ga iskontrolirala prije 10 dana… Pitala sam smeta li i koja je pozicija, dr nije bila za priču, ali je rekla da niš ne smeta ni za zatrudnit ni za održavanje T, a to mi je prošle godine rekao jedan drugi ginek na kontroli. Ali znam da ih ima raznnih.

Da ima ih raznih, moj je rasta u zadnje tri godine. Tako da su cak i pretpostavila da se prva trudnoca nije odrezala zbog mioma. 

Bosco
    26. Veljača 2020. 15:07

Btw. Radila sam Bipin test prije nekih 8 dana, nista nije pokazao

jasamja
    26. Veljača 2020. 15:11

justagirl2201

Evo curke da vam javim dobru vijest!!!!
    Beta 24.02. (14 dpo) - 186.75
    Beta 26.02. (16 dpo) - 491, 78
    💃💃💃💃💃💃💃💃💃💃

Odlicna beta 👍 sad mozes mirno docekat pregled ❤️

👩 33
    👦 35
    👨‍👩‍👧 2020
    💔 Missed ab 11/2024
    💔 Spontani 04/2025

26. Veljača 2020. 15:16

Pozdrav zene! Prebacujem se podforuma trudnoca jer je moja prva lose zavrsila. Danas mi je dosla menga, prva nakon sto sam izgubila bebu pa ovo nekako gledam kao pocetak druge sanse. 
    Ceka me jos pregled sljedeci utorak da se vidi imam li polipe i nakon toga krecem piskiti po trakicama.
    Justagirl, jako mi je drago da vidim da ste uspjeli napraviti bebicu. Zelim vam urednu i mirnu trudnocu. Bila sam nesto malo aktivna ovdje kad ti se dogodila biokemijska pa mi je jako drago da ste tako brzo uspjeli 😊

• justagirl2201
    26. Veljača 2020. 15:17

Cure čekam vase plusiće a mislim da će ih bit puno!! Dobro se nesto kuha tu 🤞🤞🤞🤞 narucila sam se za 1.pregled 03.03. Ne znam oce se tad jos nesto vidjeti...nadam se da hoće :) i netko me pitao za kapi, ja sam pila femisan 2×30 kapi u casi vode...ujutro i navecer. Za iscjedak napravio čuda!! I tsh mi je 1.8 dakle idealno...preporucam svima

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.

Odustani