Lh trakice 2.dio

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    26. Veljača 2020. 08:25

Ana b ja kupujem samo onaj koji pokazuje 2 dana tj pik😂
    Pa taj od 4 dana mi nekako inace sumnjiv😂

26. Veljača 2020. 08:26

E cure koje se kuzite
    Znaci ja idem na hsg i uglavnom za 2,3 dana ce nakon toga bit O
    Dai je mogu pitat da vidi dai ima folikula ,jajasca ili je to rano za vidit?

LeLa2807
    26. Veljača 2020. 08:27

Marinalin

Lela daj Boze.kad ces ti na preglede nalon ljeta?
    Citala sam i da je veca stopa trudnoca nakon hsg e sad neznam zbog cega jer ipak to nije propuhivanje nego samo pregled prohodnosti👌

Ma necu nakon ljeta. Ja sam sad bila. Od krvnih nalaza samo tsh nego zvat cu ja svoju socijalnu ginek skuncu pa cu joj rec da me naruci na pregldradi planiranja trudnoce. Cim dobijem termin idem i trazit cu uputnice za spolne hormone, briseve, vitamin d3 sva ta sranja, a kad dobijem termin prije toga cu poslat mm da ide na spermio pa da sa nalazom dodjem kod dr. Necu čekat ako postoji neki problem. Treba forsirat. Necu da mi godine prolaze

Dolazi nam Liam 💙💙💙💙
    Termin po M: 2.1. / po utz: 31.12.

26. Veljača 2020. 08:30

Da bas tako ne zelimo da nam godine prolaze bzv cekajuci a nista se ne dogada👌
    Bolje na vrijeme saznat sve ako imamo problem.
    Sad citam Pamela ramljak pjevacica trudna u 40toj opet
    Prvo dijete rodila s 36god
    Eto pa ona svi stignemo😂

LeLa2807
    26. Veljača 2020. 08:31

Cure gdje mogu kupit test za spermice onaj koji se doma moze napraviti za prvu ruku. Haha
    Evo uzela uloske i dva testa 

Dolazi nam Liam 💙💙💙💙

26. Veljača 2020. 08:34

Vidjela sam test nas jucer u Dm i njemackoj
    Pogledaj mozda ga onda prodaju i u Rijeci👌
    Ja sam ga bila inace kupila na amazonu

26. Veljača 2020. 08:34

LeLa2807

Cure gdje mogu kupit test za spermice onaj koji se doma moze napraviti za prvu ruku. Haha
    Evo uzela uloske i dva testa

Mislim da ima u DMu

jelenajelena
    26. Veljača 2020. 08:39

Jutro curke,ja prijavljujem klasicne simptome pms....osim jutros prilikom odlaska na wc,kad sam se obrisala bilo je malo roskasto,pa sad da li ce doci ranije M ili sta je vec neznam🤔🤔

Ja-27
    MM-33
    6god pokusavanja
    3spontana i vm...

LeLa2807
    26. Veljača 2020. 08:45

Marinalin vidi ti se folikuli
    Budu ti prije O od 12mm na dalje naravno tako da se ne sekiraj i vidjet ce ti vodeci folikul (najveci). Meni kaze mm da ima dobar feeling za 3i 4 mj. Hahahha. Ugl kupit cu to aa njim u rijeci onda kad dodjem za vikend. Cuj oni su svi skrti sa tim slanjem na nalaze odmah. 

Pamela je imala i spontani i dugo nije mogla. Ostat trudna prije nego je rodila malog. Ma ne sekiraj se ostat ces trudna u ovoj godini. I onda ima da dodjes u ri da trudne pijemo neki sokic i pricamo dogodovštine sa foruma hahahaha. 😂😂

Dolazi nam Liam 💙💙💙💙

Raštika
    26. Veljača 2020. 08:45

Anitram1982

Mallla

Jutro cure! Raštika a je me nasmija…. Tako i ja glrdam tko radi…. Imaju dvije cure kod kojih mi je skroz ugodno i jedna kod koje mi je neugodno pa prvo snimim tko radi a onda kupujem 😂😂😂
    Ja čekam da mi FF potvrdi ovulaciju, po mojoj prosudbi sam danas 2dpo al FF nije potvrdio… Odbrojavanje je počelo…

E a sta se tice toga…eto moje jedne anegdote…bio je to jedan od ciklusa kad sam u tri dana mahnitalo kupovala testice u Mulleru i bas se potrefilo da je ista zena bila. I to sam kupovala po par komada razlicitih. I sad taj zadnji dan kupovanja ja dosla sa jedno 3 testa i pogledam zenu ona mene i ja joj kazem "Radimo pokuse na poslu" 🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🙈🙈🙈🙈🙈🙈

😂😂😂😂😂😂😂😂 Ovo cu morati spremiti za iskoristit. 😂😂😂
    Ma mi smo malo mjesto, u dm-u mi radi zena sto je sa svekrvom na misi stalno i kad sam prvi put kupila test drzala mi je govore sretno, ne cekajte, nama je iz prve upalilo... U drugoj smjeni radi cura od frenda koja je sad rodila, nesto ful ful kratko su u vezi tako da mi je grbavo i pred njom ispadat ko ludjakinja s testovima... A u mulleru ima jedna tako bahata zenska ilo ja zabrijem ili ona mene stvarno posprdno pogleda kad dodjem sa stotim testom 😂😂😂 u ljekarni poznam sve koji rade.... U dvije godine sam ispucala po selu sva moguca mjesta za nabavit test 😂😂😂😂
    I evo i jutarnji update: rijesila sam prvi test... Ma nema nista. Minus ko na bankovnom racunu. 😂😂😂 Tjesit cu se da je rano... 

Ja 🧜‍♀️35 on🦸‍♀️39
    Skoro 3 god pokusavanje
    On sve super, ja lijevi jajovod neprohodan, ostalo sve okej
    Miomi, polipi... Miomi ne smetaju🤘
    S novom godinom krecemo s novim nadama🤞❤️

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.

Odustani