Jutro curke,ja prijavljujem klasicne simptome pms….osim jutros prilikom odlaska na wc,kad sam se obrisala bilo je malo roskasto,pa sad da li ce doci ranije M ili sta je vec neznam🤔🤔
Ako Bog da bit ce implantacija!!!!!

Dolazi nam Liam 💙💙💙💙
Termin po M: 2.1. / po utz: 31.12.
Jutro curke,ja prijavljujem klasicne simptome pms….osim jutros prilikom odlaska na wc,kad sam se obrisala bilo je malo roskasto,pa sad da li ce doci ranije M ili sta je vec neznam🤔🤔
Ako Bog da bit ce implantacija!!!!!
ako bog da...ali se nenadam previse.....

Ja-27
MM-33
6god pokusavanja
3spontana i vm...
Ja sam odlučila provjeriti progesteron pa ću ići privatno vaditi krv, ali piše da treba biti 21dc da se najbolje vidi kakvo je stanje, nakon O... pa da vidimo i to 🙃

Evo upravo pricala sa curom koja je 3 puta isla na MPO. Malo smo pricale o trudnoci i tako i govori ona meni da sta ja cekam. Rekla sam da ne ide pa ne ide i uglavnom rekla mi je da kod njih u 2 god nije dolazilo do trudnoce i da je isla kod svoje ginekologice,dala joj uputnicu za MPO, obavila sve pretrage sto su joj rekli i u 2mj je isla na potpomognutu. I sad je evo opet trudna treci put i sve tri su joj bile uspjesne. Vadili su joj jajnu stanicu i spajali sa spermicima.
Jos joj ja govorim ne ide to tako brzo citala sam po internetu a ona meni pa ovo ti je iz prve ruke informacija, ne citaj svasta
Uglavnom cekat cu jos malo ako ne bude islo cu ici i ja

Ja 33g,mm 34g
19.01.2021 pozitivan test nakon skoro 2 god pokusavanja
💙 Stiže nam dečko 💙
Jutro cure! Raštika a je me nasmija…. Tako i ja glrdam tko radi…. Imaju dvije cure kod kojih mi je skroz ugodno i jedna kod koje mi je neugodno pa prvo snimim tko radi a onda kupujem 😂😂😂
Ja čekam da mi FF potvrdi ovulaciju, po mojoj prosudbi sam danas 2dpo al FF nije potvrdio… Odbrojavanje je počelo…
Mozes li mi reci na koji nacin se potvrđuje da je bila ovulacija? Ako sam te razumila sa nečim pratiš nakon ovulacije je li bila?

url=https://lilypie.com]
Da se pohvalim imam termin kod svog ginekologa za kinderwunsch 😁 20.5....u jednu ruku je dobro što kod svog ginekologa mogu ama baš sve uraditi, a u drugu ruku uvijek dugo moram čekati na termine baš zbog toga sto oni rade sve 😓
👱🏼♀️ 29 god
🧔🏻 31 god
👶 💙2021💙
01.2022. krenuli na bebu br.2 🙏🏼🤗
jutro cure. anitram pokusi na poslu hahahahahaah. ajme rastika totalno te razumin, prvo u dm pogledam jel mi susjeda radi hahahah,a u mullera skolska prijateljica hahahh. jedino u bipe mi je ok, tamo uvik neke nepoznate zenske rade hahaah. u apotekama me svi znaju, zaletim se nekad u onu u susjednom selu lol.
ja sam cb narucila iz apoteke online, isto imam onaj koji pokazuje 2 najplodnija dana, evo i jutros prazan krugic, kad ce ta ovulacija vise? veceras se sexamo, bas me briga :P

🧘♀️37g, blaga trombofilija
🧘♂️37g, oligoasthenozoospermia
🧒2012g
👱♀️2014g
trudimo se od 05/2019
miss.ab 12/2019 u 12tt
kiky ma upalit ce vama prirodno sigurno :-* a ja znam puno parova koji su godinama u MPO vodama i jos nemaju dice... to je isto ko ovo nase cini mi se, kako ti grah padne... ucinis sve kako triba i opet se ne uhvati.....

🧘♀️37g, blaga trombofilija
🧘♂️37g, oligoasthenozoospermia
🧒2012g
👱♀️2014g
trudimo se od 05/2019
miss.ab 12/2019 u 12tt
Jutro cure! Raštika a je me nasmija…. Tako i ja glrdam tko radi…. Imaju dvije cure kod kojih mi je skroz ugodno i jedna kod koje mi je neugodno pa prvo snimim tko radi a onda kupujem 😂😂😂
Ja čekam da mi FF potvrdi ovulaciju, po mojoj prosudbi sam danas 2dpo al FF nije potvrdio… Odbrojavanje je počelo…
Mozes li mi reci na koji nacin se potvrđuje da je bila ovulacija? Ako sam te razumila sa nečim pratiš nakon ovulacije je li bila?
Imam skinutu aplikaciju Fertility Friend, pa mjerim bazalnu temperaturu koju upisujem svako jutro u aplikaciju. Uglavnom, na dan ovulacije bude pad temperature a onda porast za 0.3 do 0.5 stupnja, pa 3 takve više temperature Aplikacija prepozna kao Ovulaciju tj. Da je bila prije 3 dana.
Već dulje vrijeme to pratim pa mi se pokazalo pouzdano, radim još LH trakice i pratim iscjedak.

Ja sam odlučila provjeriti progesteron pa ću ići privatno vaditi krv, ali piše da treba biti 21dc da se najbolje vidi kakvo je stanje, nakon O… pa da vidimo i to 🙃
Računaj 7 dana nakon O da se vadi progesteron jer 21dc je samo ako ti je O bila 14dc. 😉

Obriši komentar
Jeste li sigurni da želite obrisati komentar?
Sortiraj odgovore
Najstariji