Cure, radit cu test ali ne ocekujem plus hvala na podrsci pisa mi se ful, trpit cu jos pola sata i odo.

Dolazi nam Liam 💙💙💙💙
Termin po M: 2.1. / po utz: 31.12.
Cure, radit cu test ali ne ocekujem plus hvala na podrsci pisa mi se ful, trpit cu jos pola sata i odo.
DRZIMO PALCEVEEEEE

Jutro cure! Raštika a je me nasmija…. Tako i ja glrdam tko radi…. Imaju dvije cure kod kojih mi je skroz ugodno i jedna kod koje mi je neugodno pa prvo snimim tko radi a onda kupujem 😂😂😂
Ja čekam da mi FF potvrdi ovulaciju, po mojoj prosudbi sam danas 2dpo al FF nije potvrdio… Odbrojavanje je počelo…
E a sta se tice toga…eto moje jedne anegdote…bio je to jedan od ciklusa kad sam u tri dana mahnitalo kupovala testice u Mulleru i bas se potrefilo da je ista zena bila. I to sam kupovala po par komada razlicitih. I sad taj zadnji dan kupovanja ja dosla sa jedno 3 testa i pogledam zenu ona mene i ja joj kazem "Radimo pokuse na poslu" 🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🙈🙈🙈🙈🙈🙈
😂😂😂😂😂😂😂😂 Ovo cu morati spremiti za iskoristit. 😂😂😂
Ma mi smo malo mjesto, u dm-u mi radi zena sto je sa svekrvom na misi stalno i kad sam prvi put kupila test drzala mi je govore sretno, ne cekajte, nama je iz prve upalilo… U drugoj smjeni radi cura od frenda koja je sad rodila, nesto ful ful kratko su u vezi tako da mi je grbavo i pred njom ispadat ko ludjakinja s testovima… A u mulleru ima jedna tako bahata zenska ilo ja zabrijem ili ona mene stvarno posprdno pogleda kad dodjem sa stotim testom 😂😂😂 u ljekarni poznam sve koji rade…. U dvije godine sam ispucala po selu sva moguca mjesta za nabavit test 😂😂😂😂
I evo i jutarnji update: rijesila sam prvi test… Ma nema nista. Minus ko na bankovnom racunu. 😂😂😂 Tjesit cu se da je rano…
Pa i jeste rano!!! Jel to tjedan dana prije?… Ranoooo
A je, 8 dana do M. Ma i ja mislim da je rano. 😉Lela, dtzim fige! 🤞🤞
Ja 🧜♀️35 on🦸♀️39
Skoro 3 god pokusavanje
On sve super, ja lijevi jajovod neprohodan, ostalo sve okej
Miomi, polipi... Miomi ne smetaju🤘
S novom godinom krecemo s novim nadama🤞❤️
Cekamo ➕🤞🤞🤞🤞🤞
👩 33
👦 35
👨👩👧 2020
💔 Missed ab 11/2024
💔 Spontani 04/2025
Vezano za pastu koja poplavi 😂 radila je jedna cura sad i nista se nije desilo. Tako da preostaju samo testovi 😉
👩 33
👦 35
👨👩👧 2020
💔 Missed ab 11/2024
💔 Spontani 04/2025
Vezano za pastu koja poplavi 😂 radila je jedna cura sad i nista se nije desilo. Tako da preostaju samo testovi 😉
To s pastom ne pali. Ali ima jos jedan trik, kako su u egiptu testitale trudnocu... Popisas se na sjeme psenice i ak proklija trudna si. Eto ko oce probat ja bome necu. 😂😂😂😂
Ja 🧜♀️35 on🦸♀️39
Skoro 3 god pokusavanje
On sve super, ja lijevi jajovod neprohodan, ostalo sve okej
Miomi, polipi... Miomi ne smetaju🤘
S novom godinom krecemo s novim nadama🤞❤️
Cure, 13dpo negativna mullerova trakica, vjerujte ispregledala ju sa svih strana čak mi se priviđale sjene od puste želje, ali nije. očito dolazi sutra.
hvala na podršci i mogu si samo reći - više sreće drugi mjesec.

Dolazi nam Liam 💙💙💙💙
Cure, 13dpo negativna mullerova trakica, vjerujte ispregledala ju sa svih strana čak mi se priviđale sjene od puste želje, ali nije.očito dolazi sutra.
Zao mi je iduci mjesec mora biti. Samo hrabro i pozitivno

Cure, 13dpo negativna mullerova trakica, vjerujte ispregledala ju sa svih strana čak mi se priviđale sjene od puste želje, ali nije.očito dolazi sutra.
Zao mi jeiduci mjesec mora biti. Samo hrabro i pozitivno
Hvala ti, ma bit će. uzet ću femisan, a ono što je važnije da se manim cigara, danas ih od jutra ispušila masu od nervoze tako da neću ić sa forom od jutra prestajem nego ću probat sad maknut/smanjit.

Dolazi nam Liam 💙💙💙💙
Zao mi je..
🍀 🍀 🍀 🍀 Brzo ce proc dani pa u nove pobjede! Sretno!

Obriši komentar
Jeste li sigurni da želite obrisati komentar?
Sortiraj odgovore
Najstariji