Sretno Lela ☺ ja jutros radila test na 9dpo i Minus ko kuca ...sta sam drugo mogla i ocekivat 😩

28 godina/ 2,5 god pokusavanja /2 Biokemijske
Evo meni od jutros, tj. sinoc zadnji urin pred spavanje uzasno jako se osjeti. I ima neku tamniju boju.
Piskim cesce, ali nista strasno.
Ima li koja od vas ideju sta bi moglo biti, trebam dobiti u ponedjeljak. Test mi se jos ne radi, mislim da je prerano. Ali grudi me ne bolje, tu i tamo me zazare ili zabole na sekundu i prode. Memam ni mucnine.
A u prvoj biokemijskoj sam ih imala i to bas izraze e.
Lose se hidriras. meni je rekla doktorica da urin mora bit bijel, mada je i moj zadnjih dana takav, a prošla mi je upala.
Vjeruj mi da vodu pijem minimalno dva litra na dan. I vise od dva. Strah me da nije upala.
Jutro cure! Raštika a je me nasmija…. Tako i ja glrdam tko radi…. Imaju dvije cure kod kojih mi je skroz ugodno i jedna kod koje mi je neugodno pa prvo snimim tko radi a onda kupujem 😂😂😂
Ja čekam da mi FF potvrdi ovulaciju, po mojoj prosudbi sam danas 2dpo al FF nije potvrdio… Odbrojavanje je počelo…
E a sta se tice toga…eto moje jedne anegdote…bio je to jedan od ciklusa kad sam u tri dana mahnitalo kupovala testice u Mulleru i bas se potrefilo da je ista zena bila. I to sam kupovala po par komada razlicitih. I sad taj zadnji dan kupovanja ja dosla sa jedno 3 testa i pogledam zenu ona mene i ja joj kazem "Radimo pokuse na poslu" 🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🙈🙈🙈🙈🙈🙈
🙈🙈🙈🤭🤭🤭🤣🤣🤣🤣🤭🤣🤭🤣🤭🤭🤭🤭🤭🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣

Curke di su slikiceee? Da lovimo sjenice...drzim vam fige na najjače!!
Martina na onoj slici vidim sjenu i to rozu...🤞🤞🤞🤞🤞
Curke di su slikiceee? Da lovimo sjenice…drzim vam fige na najjače!!
Martina na onoj slici vidim sjenu i to rozu…🤞🤞🤞🤞🤞
Ma nema testiranja do zakasnjele nemoj nas mamiti

Jutro cure! Raštika a je me nasmija…. Tako i ja glrdam tko radi…. Imaju dvije cure kod kojih mi je skroz ugodno i jedna kod koje mi je neugodno pa prvo snimim tko radi a onda kupujem 😂😂😂
Ja čekam da mi FF potvrdi ovulaciju, po mojoj prosudbi sam danas 2dpo al FF nije potvrdio… Odbrojavanje je počelo…
E a sta se tice toga…eto moje jedne anegdote…bio je to jedan od ciklusa kad sam u tri dana mahnitalo kupovala testice u Mulleru i bas se potrefilo da je ista zena bila. I to sam kupovala po par komada razlicitih. I sad taj zadnji dan kupovanja ja dosla sa jedno 3 testa i pogledam zenu ona mene i ja joj kazem "Radimo pokuse na poslu" 🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🙈🙈🙈🙈🙈🙈
😂😂😂😂😂😂😂😂 Ovo cu morati spremiti za iskoristit. 😂😂😂
Ma mi smo malo mjesto, u dm-u mi radi zena sto je sa svekrvom na misi stalno i kad sam prvi put kupila test drzala mi je govore sretno, ne cekajte, nama je iz prve upalilo… U drugoj smjeni radi cura od frenda koja je sad rodila, nesto ful ful kratko su u vezi tako da mi je grbavo i pred njom ispadat ko ludjakinja s testovima… A u mulleru ima jedna tako bahata zenska ilo ja zabrijem ili ona mene stvarno posprdno pogleda kad dodjem sa stotim testom 😂😂😂 u ljekarni poznam sve koji rade…. U dvije godine sam ispucala po selu sva moguca mjesta za nabavit test 😂😂😂😂
I evo i jutarnji update: rijesila sam prvi test… Ma nema nista. Minus ko na bankovnom racunu. 😂😂😂 Tjesit cu se da je rano…
Pa i jeste rano!!! Jel to tjedan dana prije?... Ranoooo

Jutro cure, nisam pisala pastu za zube jer ima ipak plave pruge pa nista od toga, nadobudno sam radila lh trakicu i vidi se crtica al nije jos tako tamna da bi bila pozitivna inace sam znala i prije testirat pa se nije nikad pokazivala druga crtica jedino u plodnim danima tako da eto opet nesto za sto sam se uhvatila i nadam se , test cu radit isto kad mi zakasni ako izdrzim ,jos 6-7 dana vidjet cemo. Sto se tice MPO isto nema pravila,nekome uspije.od prve, netko ispuca sve postupke preko hzzo-a pa mora.privatno tako da samo pozitivno, mene IVF ceka u 4 mjesecu. Najgore mi je radi muza jer se mora vadit krv radi tih nekih pretraga a on se rusi od toga (nevjerojatno) pa imam veci strah od tog vadjenja 😅 nadam se da cu uspjet ovim putem dobit bebaca.
Rita88 finata Lh obavijest.... Drzim palceve.... Kod mene se bazalna povisila za jos dva stupnja pravo skolski na 21dan.... Pa se nadam dalje.... Jos tri dana i po njoj cu zati jesam ili nisam... Ako uspjem bar cetri sata prije mjerenja ne ustajat na wc il pit vodu
🙃.

Lela sretnoooo

Ja 33g,mm 34g
19.01.2021 pozitivan test nakon skoro 2 god pokusavanja
💙 Stiže nam dečko 💙
Evo meni od jutros, tj. sinoc zadnji urin pred spavanje uzasno jako se osjeti. I ima neku tamniju boju.
Piskim cesce, ali nista strasno.
Ima li koja od vas ideju sta bi moglo biti, trebam dobiti u ponedjeljak. Test mi se jos ne radi, mislim da je prerano. Ali grudi me ne bolje, tu i tamo me zazare ili zabole na sekundu i prode. Memam ni mucnine.
A u prvoj biokemijskoj sam ih imala i to bas izraze e.
Lose se hidriras. meni je rekla doktorica da urin mora bit bijel, mada je i moj zadnjih dana takav, a prošla mi je upala.
Vjeruj mi da vodu pijem minimalno dva litra na dan. I vise od dva. Strah me da nije upala.
ne sekiraj se ako je upala brzo češ osjetit, bol pri kraju mokrenja, nemogućnost da mokriš kako treba, konstantni pritisak da ti se piša e nemogućnost mokrenja, peckanje etc. tako da, ako nemas te simptome nemas upalu. savjetujem ti da sad što više piješ ako se nešto sprema da izmokriš.

Dolazi nam Liam 💙💙💙💙
Termin po M: 2.1. / po utz: 31.12.
Obriši komentar
Jeste li sigurni da želite obrisati komentar?
Sortiraj odgovore
Najstariji