Ja imam bijelu pastu al nemrem piskit jos,mozda ujutro napravim 😃
Anitram vidi se sjena, nikako prije nisam mogla komentirati. Kad planiras novi test radit?
Rita.imali sta kod tebe novog?
Nema nista... Treba cekati... Ponekad malo nesto pika po jajnicima... Grudi bole na 5% (zadnji tri ciklusa nisu bolile ni u jednoj fazi)... Manje vise nista... Rano je... Pratim bazalnu.... A kod tebe?
🍀

Rita36 ti si sobicu sredila a ja se bacila u kupovinu djecijih stvarcica👍😍kopiram te samo😂
Moramo prvo stan kupit pa cu ubrzo i ja sobicu😍
Nece danasnje bebe u iznajmljene stanove.... Sve to mora tip top bit
😂😂😂 Samo ti radi i sto manje misli.... Ovu grupu bi trebalo preimenovat.... A ne zene dodju vidjet lh trakice a nema ih u zadnji 200-300 poruka... Sve smo poludile
🙃 🤭 😂 😂 😂 😂 😂 😂 😂 Volim nas!

Jasamja jedva cekam jutro da vidimo...bit ce zanimljivo😂😂😂🔝
Rita36 stavi graf tvoje temp da vidim dal je moja lijepsa😂😂😂😂🔝
Grupa se treba zvat "Svaštara "😂
Evo govorim mm da cu dobit jer me boli. I da u cet dolazi, a on van sebe da ce ic radit spermiogram. 😂😂😂 ja kazem to moras sam u casicu, a on meni da nema problema mozda bude i neka zgodna sestra tamo hhhahhaha kakva budala 😂😂
Ugl dat cemo do ljeta vremena onda cu ja ici ponovno na ginekološki i trazit cijelu obradu spolnih hormona i sve sto treba. Rec cu da radimo preko godinu i pol. Jer me nigdje nece slat inače.

Dolazi nam Liam 💙💙💙💙
Termin po M: 2.1. / po utz: 31.12.
Lela tako je neka muz nosi spermu na pregled,mora inon aktivno sudjelovat😂
Pa i ja sam lagala pa mozes i ti malo😂
Lela tako je neka muz nosi spermu na pregled,mora inon aktivno sudjelovat😂
Pa i ja sam lagala pa mozes i ti malo😂
Ma lagat cu sto posto. Gle nebitne su godine. Sta da cekam godinu dana ako mozda imam bubam progesteron nizi, a oni ne zele slat. Njima je utz vrhunac zivota prvih godinu dana. Uz papu. 😂😂

Dolazi nam Liam 💙💙💙💙
Termin po M: 2.1. / po utz: 31.12.
Ja imam bijelu pastu al nemrem piskit jos,mozda ujutro napravim 😃
Anitram vidi se sjena, nikako prije nisam mogla komentirati. Kad planiras novi test radit?
Rita.imali sta kod tebe novog?
Nema nista… Treba cekati… Ponekad malo nesto pika po jajnicima… Grudi bole na 5% (zadnji tri ciklusa nisu bolile ni u jednoj fazi)… Manje vise nista… Rano je… Pratim bazalnu…. A kod tebe?
🍀
Ista stvar, dolje neko kao boluckanje, kicma me boli, cice isto bolne nista strasno i zderem ko luda. Od.sutra na dijetu inace cu imat 100 kg Al to sve moze biti pms. Hoces radit test? Ja si razmisljam da u ned mozda napravim,ne znam.

Ja- 34 god, muz-38 god
Ena 25.03.2021 ❣
Evo govorim mm da cu dobit jer me boli. I da u cet dolazi, a on van sebe da ce ic radit spermiogram. 😂😂😂 ja kazem to moras sam u casicu, a on meni da nema problema mozda bude i neka zgodna sestra tamo hhhahhaha kakva budala 😂😂
Ugl dat cemo do ljeta vremena onda cu ja ici ponovno na ginekološki i trazit cijelu obradu spolnih hormona i sve sto treba. Rec cu da radimo preko godinu i pol. Jer me nigdje nece slat inače.
Hahahha ovaj dio s zgodnom sestrom me podsjeca na mojeg 😂 isto uvjek neki takvi komentari😂😂

Cekaj sto radite s pastom za zube ? :) Nisam upratila sve ?
Bijela pasta za zube+urin=trudnoca(ako "smjesa" poplavi) 😂
Cekam da muz zaspe da mogu isprobat 😂
👩 33
👦 35
👨👩👧 2020
💔 Missed ab 11/2024
💔 Spontani 04/2025
Obriši komentar
Jeste li sigurni da želite obrisati komentar?
Sortiraj odgovore
Najstariji