Cure nema neugode, ja veceras idem po test za gust i uloške jer ih nemam doma, a sutra cu dobit. Hahhahahahahhaha
Anitram, raštika, rita ajmo testic.

Dolazi nam Liam 💙💙💙💙
Termin po M: 2.1. / po utz: 31.12.
Lela daj boze da i ja sutra dobijem na vrijeme😂
Al vece sljedeci vikend mi je O pa sam happy😂
Citala sam da nakon Hsg se cesto dogadaju spontani😱😱😱😱
Ali da taj gel koji u mene ubrizgaju podmazu jajovode kao kinder wunsch gel😂
Ajmo cure pasta za zube test😂
Martina ja sam trazila di si to poslala i nisam nasla…mozes poslat opet da i ja vidim? 😊🤞😘
Koje?😊

Skuzila sam sad na sta si mislila 👍malo kasnim 🤣🤣
Ma to se tebi nece desiti. Ti ces ostat trudna i sve ce biti u redu 👍👍👍👍
Jutro cure! Raštika a je me nasmija…. Tako i ja glrdam tko radi…. Imaju dvije cure kod kojih mi je skroz ugodno i jedna kod koje mi je neugodno pa prvo snimim tko radi a onda kupujem 😂😂😂
Ja čekam da mi FF potvrdi ovulaciju, po mojoj prosudbi sam danas 2dpo al FF nije potvrdio… Odbrojavanje je počelo…
E a sta se tice toga…eto moje jedne anegdote…bio je to jedan od ciklusa kad sam u tri dana mahnitalo kupovala testice u Mulleru i bas se potrefilo da je ista zena bila. I to sam kupovala po par komada razlicitih. I sad taj zadnji dan kupovanja ja dosla sa jedno 3 testa i pogledam zenu ona mene i ja joj kazem "Radimo pokuse na poslu" 🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🙈🙈🙈🙈🙈🙈
A jesam odvalila na ovo 😂😂😂😂

url=https://lilypie.com]
Anitram daj boze da Hsg mi procisti kanale i podmaze put spermicima👌👌😍😍hvala ti na podrsci i pozitivi👌
Anitram daj boze da Hsg mi procisti kanale i podmaze put spermicima👌👌😍😍hvala ti na podrsci i pozitivi👌
Cuj ti slatki hipohondricu. Dosta negative. To cete odradit i trudna si!!!!! Jesi cula 🥰

Dolazi nam Liam 💙💙💙💙
Termin po M: 2.1. / po utz: 31.12.
Ooo pa napokon smo se i mi opet poklopile hahah meni za vikend pocinju plodni dani 💪💪
Jucer smo muz i ja imali mali eksperiment hahha kak je momak valjd rijesio sa psihom stvari i sad ga sprica ko prskalica..eksperiment je bio dali moze dva dana za redom 🤣 i uspio je hahah
Tak da smo sad bas nabrijani 🙈🤣🤣
E jel se kome desilo da nakon caja vrkute i marulje lagano osjeti jajnike?

ja 32g/mm 35/ pokusavamo od 09/2019
10/2020 biokemijska
02/2021 biokemijska
8.3. ➕🌈🌞
1.pregled: 30.3. imamo otkucaje ❤
3.11.2021 došao momak 💪🏻🩵
06/25 počeli raditi na no.2 💫
*A goal without a plan is just a wish
Martina ostavi jedan onda i sutra za prvi jutarnji 😁😁 držim 🤞🏻 da se podeblja pa da vidiš da nije od stoperice 😊
Ja još nisam ulovila O 😒 znači cure koje koriste Clearblue za lov na ovulaciju preporucujem da ne naruvujete iz engleske...znaci ja sam prvi put eto prosli ciklus naručila iz engleske (inače uvijek naručujem iz njemacke) i davaju nekad lažno pozitivne....ili kao meni zadnja 4 dana blicajući smile (kao bliži se) a on blica inače samo 2 dana i 3 dan mora bit normalni smile....i normalno prošli tjedan sam naručila još 20 kom 🤦♀️ i sad kad sam čitala komentare svi su popljuvali baš te koje dolaze iz engleske...za poluditi....sad uopće ne znam jesam imala ili nisam imala O 🤷🏼♀️
👱🏼♀️ 29 god
🧔🏻 31 god
👶 💙2021💙
01.2022. krenuli na bebu br.2 🙏🏼🤗
Lela daj Boze.kad ces ti na preglede nalon ljeta?
Citala sam i da je veca stopa trudnoca nakon hsg e sad neznam zbog cega jer ipak to nije propuhivanje nego samo pregled prohodnosti👌
Obriši komentar
Jeste li sigurni da želite obrisati komentar?
Sortiraj odgovore
Najstariji