Bravo Ana.b bitno da se važni koraci poduzimaju, meni je isto zadatak ovaj tkedan napravit termin kod gin. Za dalje.
Kiky ta cura s kojom si pričala je u svijetu MPO nešto kao u našem svijetu oni koji zatrudne od 1 sexa. Znam i ja slučajeva gdje im je MPO uspjela iz prve ili iz treće, ali nije ni to baš tako svakome.... Zato mislim da treba vjerovati i mislit pozitivno ali ipak ostat realan. Daj Bože da nam svima uspije čim prije, pa će se i nama ovaj dio života činit lagan i ne tako strašan kako nam se čini sad.

url=https://lilypie.com]
Ma znam nego ovako lovis se na sve kada ti netko nesto kaze...

Ja 33g,mm 34g
19.01.2021 pozitivan test nakon skoro 2 god pokusavanja
💙 Stiže nam dečko 💙
Jutro cure, nisam pisala pastu za zube jer ima ipak plave pruge pa nista od toga, nadobudno sam radila lh trakicu i vidi se crtica al nije jos tako tamna da bi bila pozitivna inace sam znala i prije testirat pa se nije nikad pokazivala druga crtica jedino u plodnim danima tako da eto opet nesto za sto sam se uhvatila i nadam se , test cu radit isto kad mi zakasni ako izdrzim ,jos 6-7 dana vidjet cemo. Sto se tice MPO isto nema pravila,nekome uspije.od prve, netko ispuca sve postupke preko hzzo-a pa mora.privatno tako da samo pozitivno, mene IVF ceka u 4 mjesecu. Najgore mi je radi muza jer se mora vadit krv radi tih nekih pretraga a on se rusi od toga (nevjerojatno) pa imam veci strah od tog vadjenja 😅 nadam se da cu uspjet ovim putem dobit bebaca.

Ja- 34 god, muz-38 god
Ena 25.03.2021 ❣
Evo meni od jutros, tj. sinoc zadnji urin pred spavanje uzasno jako se osjeti. I ima neku tamniju boju.
Piskim cesce, ali nista strasno.
Ima li koja od vas ideju sta bi moglo biti, trebam dobiti u ponedjeljak. Test mi se jos ne radi, mislim da je prerano. Ali grudi me ne bolje, tu i tamo me zazare ili zabole na sekundu i prode. Memam ni mucnine.
A u prvoj biokemijskoj sam ih imala i to bas izraze e.
Cure, meni danas grudi jako napuhane, imam dnevni mullerov uložak crni pa vidim da je iscjedak bijel i gust. Nemam grčeva tu i tamo neka bol. Sutra je dan D dakle danas je 13DPO, pila sam i kavu i vode, mokrila već cetiri puta jer sam se dva dizala usred noci haha. KOLIKO da trpim pa da odem napravit test u uredu Dakle piskila u 8:45 do kad da trpim hahahaha, evo cim zgotovim kavu necu vise pit do mokrenja i testa pa da cujem sugestije.
e da kupila jutros u mulleru dva testa i tri paketa ulozaka. lol

Dolazi nam Liam 💙💙💙💙
Termin po M: 2.1. / po utz: 31.12.
lela ja bi bar 3 h cekala, ipak su to sve oni 25mlu testici.
Ninuska nema veze kako je bilo u prosloj trudnoci, svaka je za sebe, ne znam sta bi to moglo bit inace, mozda i neka upalica?

🧘♀️37g, blaga trombofilija
🧘♂️37g, oligoasthenozoospermia
🧒2012g
👱♀️2014g
trudimo se od 05/2019
miss.ab 12/2019 u 12tt
Evo meni od jutros, tj. sinoc zadnji urin pred spavanje uzasno jako se osjeti. I ima neku tamniju boju.
Piskim cesce, ali nista strasno.
Ima li koja od vas ideju sta bi moglo biti, trebam dobiti u ponedjeljak. Test mi se jos ne radi, mislim da je prerano. Ali grudi me ne bolje, tu i tamo me zazare ili zabole na sekundu i prode. Memam ni mucnine.
A u prvoj biokemijskoj sam ih imala i to bas izraze e.
Lose se hidriras. meni je rekla doktorica da urin mora bit bijel, mada je i moj zadnjih dana takav, a prošla mi je upala.

Dolazi nam Liam 💙💙💙💙
Termin po M: 2.1. / po utz: 31.12.
Ja sam skužila da mi je u vrijeme O i kada sam bila T urin bio tamniji, a i kad sam pila ciklu. E sad jel to neka poveznica s hormonima ili ne, zapravo nemam pojma.
Što se tiče trpljenja pa 2 do 3 sata sigurno, ali ako ne možeš izdržat možda bolje se ne prisiljavati.
Navijamo za plusiće!

url=https://lilypie.com]
Obriši komentar
Jeste li sigurni da želite obrisati komentar?
Sortiraj odgovore
Najstariji