Tommyfamehttps://ibb.co/qgbdCF1 ovaj gel mi koristimo,da spermići brže putuju do cilja
Jel ima to kod nas za kupit? Danas sam istrazivala i vele da je baby ulje isto ok..
Mm i ja smo se dogovorili da ako i ovaj ciklus bude čorak da ide on onda na pretrage 😊

ja 32g/mm 35/ pokusavamo od 09/2019
10/2020 biokemijska
02/2021 biokemijska
8.3. ➕🌈🌞
1.pregled: 30.3. imamo otkucaje ❤
3.11.2021 došao momak 💪🏻🩵
06/25 počeli raditi na no.2 💫
*A goal without a plan is just a wish
Cekaj sto radite s pastom za zube ? :) Nisam upratila sve ?
Bijela pasta za zube+urin=trudnoca(ako "smjesa" poplavi) 😂
Cekam da muz zaspe da mogu isprobat 😂
Hahhha pa ja umireeeeem 🤣🤣🤣🤣
Evo i mene bas zanima 🙈🤣🤣

ja 32g/mm 35/ pokusavamo od 09/2019
10/2020 biokemijska
02/2021 biokemijska
8.3. ➕🌈🌞
1.pregled: 30.3. imamo otkucaje ❤
3.11.2021 došao momak 💪🏻🩵
06/25 počeli raditi na no.2 💫
*A goal without a plan is just a wish
Jasamja jedva cekam jutro da vidimo…bit ce zanimljivo😂😂😂🔝
Rita36 stavi graf tvoje temp da vidim dal je moja lijepsa😂😂😂😂🔝
Grupa se treba zvat "Svaštara "😂
Ili ludara
🙃 🙈🙈🙈🙈 Ma necu stavit jer kod mene to nije bas sto posto... Kad ja cesto idem nocu na wc... Jer pijem vode ko deva... Pa nekad neko jutro zna bit niza ili visa....... Ovisi koliko sam pila... Sad je 36.6 ili 36.7 zadnji par dana. I ako padne uskoro na 36.3 kroz par dana dobijem.... Tako je obicno....

Ja imam bijelu pastu al nemrem piskit jos,mozda ujutro napravim 😃
Anitram vidi se sjena, nikako prije nisam mogla komentirati. Kad planiras novi test radit?
Rita.imali sta kod tebe novog?
Nema nista… Treba cekati… Ponekad malo nesto pika po jajnicima… Grudi bole na 5% (zadnji tri ciklusa nisu bolile ni u jednoj fazi)… Manje vise nista… Rano je… Pratim bazalnu…. A kod tebe?
🍀
Ista stvar, dolje neko kao boluckanje, kicma me boli, cice isto bolne nista strasno i zderem ko luda. Od.sutra na dijetu inace cu imat 100 kg Al to sve moze biti pms. Hoces radit test? Ja si razmisljam da u ned mozda napravim,ne znam.
I ja jedem ko blesavai prvi put u zivotu imam viska koju kg... Od sutrasve krece detoksikacija i kile hocu do Uskrsa 4manje....
🤭🤭 Necu test radit dokne bude kasnila... Zao mi je al to mi je prevelik trening zivaca... Uradim ranije pa negativanpa se opet nadam ranoje ovo ono.... Od toga sam odustala...

😂😂😂 Ja sam prije koji misec citala to za pasru, bas me zanima sta cw vam pokazat.
Inace bolucka me desni jajnik, cb nije jos pokazao smajlica, vjerojatno ce sutra onda 🤔 i bolje jer je mm zaspao u 8 pa nista od sexa 😂🙈

🧘♀️37g, blaga trombofilija
🧘♂️37g, oligoasthenozoospermia
🧒2012g
👱♀️2014g
trudimo se od 05/2019
miss.ab 12/2019 u 12tt
😂😂😂 Ja sam prije koji misec citala to za pasru, bas me zanima sta cw vam pokazat.
Inace bolucka me desni jajnik, cb nije jos pokazao smajlica, vjerojatno ce sutra onda 🤔 i bolje jer je mm zaspao u 8 pa nista od sexa 😂🙈
Moj je najbolji kad zaspi u osam pa se probudi i deset da predje u spavacu. To bude bas kvalitetan sex inace je lud kad se probudi pa ja to koristim cim oci zaklopi vec sam u fazi cekanja
🙆♀️
😂😂😂😂...

Ipak nemam bijelu pastu 😕 napravila sam sa jednom koja ima malo zelenog u sebi ali nista od toga.
👩 33
👦 35
👨👩👧 2020
💔 Missed ab 11/2024
💔 Spontani 04/2025
Tommyfamehttps://ibb.co/qgbdCF1 ovaj gel mi koristimo,da spermići brže putuju do cilja
Jel ima to kod nas za kupit? Danas sam istrazivala i vele da je baby ulje isto ok..
Mm i ja smo se dogovorili da ako i ovaj ciklus bude čorak da ide on onda na pretrage 😊
Prije dvije godine kad smo poceli radit na beby izbacili smo durex(koji smo znali ponekad natrackat
🙃) i ubacili baby ulje.... Trebalo nam je povremeno kad imamo sex svaki dr dan nema sanse uvijek da je dole hit stanje
...... I prije 3mj pomislim mozda baby ulje smeta... Narucim nam conceive plus gel..... I evo treci ciklus njega koristimo. Usput sam pitala ginekologa jel moguce da je baby ulje bila greska i Problem zasto nedolazi do T. Rekao je da nije... Ali da je conceive svakako pametna ideja..... Samo sto je vise voden(ima u sebi i neke vitamine i taj dobri ph) malo gaje teze koristiti ali ide.. Bar sam mirne savjesti... Proguglaj ja sam na amazonu narucila 19e... Ima super recenzije...

Rita mali nam se uvalio u krever jer je mala otisla spavat u susjede 😂😂🙈 nema veze, bir ce vise spermica za jajasce sutra😂😂😂 #samopozitivno

🧘♀️37g, blaga trombofilija
🧘♂️37g, oligoasthenozoospermia
🧒2012g
👱♀️2014g
trudimo se od 05/2019
miss.ab 12/2019 u 12tt
Rita mali nam se uvalio u krever jer je mala otisla spavat u susjede 😂😂🙈 nema veze, bir ce vise spermica za jajasce sutra😂😂😂 #samopozitivno
Zaboravi Rita da neki ovdje i imaju djecu
🙈🙈🙆♀️😂 Ok sutra onda necete zakasnit... Sretnooo! 🍀

Obriši komentar
Jeste li sigurni da želite obrisati komentar?
Sortiraj odgovore
Najstariji