A ritice onda jos malo se strpi ,hormoni su brzo gotovi.
Joj tako i ja muza sopala cinkom i selenom a ima super nalaz.
Al bome on pije i dalje kaze da je naucio piti😂😂😂😂
Hmmm potpis je tu, ali nije mi 16dc nego 20dc
Pogledaj koji si stavila datum zadnje menstruacije i koliko si stavila da ti traje ciklus.
Chiano6 kolko imas godina?
Jel uzimas sta od pripravaka za zacece?
Ne kuzim se u taj progesteron😱
I nama su nalazi ok al od 1.9 jos nista
Imam 32 godine...muž 38...
Od negdje 9og mj uzimam folnu...prvo sam ju kupovala od solgara...ali nisam bila redovita u trošenju...
Onda mi je od 1mj ginekologinja prepisala folacin, stavila mi je na knjižicu za sljedeća 4 mjeseca...
I koristim redovito...
Muž pije od solgara magnezij, kalcij, cink vitamine...
Kod nas se progesteron vadi ujutro do pola 9...tako da sam ja išla na tašte...
Ove ostale pretrage hormona što sam napravila sve mi se čini u redu, jer je sve u sredini intervala...tsh mi je 2,08...
Samo eto ne znam za taj progesteron...ne preostaje mi drugo nego čekati kontrolu doktora koji mi vodi sve to...to mi ne vodi moja ginekologinja nego ginekolog u bolnici...
I da, pila sam macinu travu za kao neplodnost...tj povecanje plodnosti...pila sam ju nekih mjesec ipol dana svaki dan po litru...
I nakon toga sam imala biokemijsku...
Poslije sam spletom okolnosti prestala ju piti i sad nikako započeti ponovo...🥴

url=https://lilypie.com]
Martina kak si nam ti?
Dobro sam. Imam neke grcice dolje. Neka probadanja manjeg intezita. Sise su tvrde i napuhane. Danas me tak nes presjeklo dolje kad sam ustala da sam jauknula i M pita sta je. Ja reko ne znam 🤷♀️. Ma ne mislim da je nis vezano za T a i prerano smo mi jos da bi ista i bilo. Tek 4DPO. Iskreno ne vjerujem da ce biti ovaj ciklus nesto ali nadam se ipak. 🤷♀️😊 Uzimam Aspirin i progesteron. 3.3 je kontrola.
Kako god da mi sutra test pokaze za sve je zasluzan femisan od kad ga pijem nesto se i dogadja.... kao da se nesto pokrenulo. I ako i nije T u pitanju sigurno ce doci ubrzo 😊

Ja 33g,mm 34g
19.01.2021 pozitivan test nakon skoro 2 god pokusavanja
💙 Stiže nam dečko 💙
Martina1982 može mene na odbrojavanje za 9.3. Nakon puuuno vremena O se vratila malo u normalu.... Danas 15dc i imam pik 😉 kasnije ću učitati slike.
Čitam sve al ne uspjevam zapamtiti tko što piše. Uglavnom moj savjet je ne oslanjajte se na LH kao pokazatelj trudnoće, samo ulije nadu a često bude razočaranje. Naravno reagira LH na trudnoću ali nije pravilo da reagira samo na trudnoću, pa oprezno!
Inače meni HCG kinez reagira valjda na LH 😂 kasnije ću objasnit i dati slike!

Martina drzim 🤞 za plusić da te razveseli.. vidis kako je krenulo u ovoj grupi!!!
KristinaK ja sam 1 ciklus koristenja femisana ostala T i sigurna sam da je on kumovao trudnoci....pogotovo zbog iscjetka! Preporucam svima!
Hej curke, citam vas vec neko vrijeme al nikak da se ukljucim u dijeljenje iskustava i pozitivnih vibri. Sve ste divne 🤩 i to je 👌.
Ja sam u iscekivanju ne dobivanja M u petak sto znaci da smo 9dpo, al sam danas u par navrata na wcu vidla skroooz svjetlo smedi iscjedak 🤨😬, izgleda da ipakstize i ovaj mjesec... inace, imam endometriozu i 2 misseda u zadnjih god i pol, a svi nalazi su ok, jedino spermiogram nismo radili 🧐 ...
Hej curke, citam vas vec neko vrijeme al nikak da se ukljucim u dijeljenje iskustava i pozitivnih vibri. Sve ste divne 🤩 i to je 👌.
Ja sam u iscekivanju ne dobivanja M u petak sto znaci da smo 9dpo, al sam danas u par navrata na wcu vidla skroooz svjetlo smedi iscjedak 🤨😬, izgleda da ipakstize i ovaj mjesec… inace, imam endometriozu i 2 misseda u zadnjih god i pol, a svi nalazi su ok, jedino spermiogram nismo radili 🧐 …
Tvoje mi zvuci kao implantacija i jako obećavajuće!!!!

Dolazi nam Liam 💙💙💙💙
Termin po M: 2.1. / po utz: 31.12.
Obriši komentar
Jeste li sigurni da želite obrisati komentar?
Sortiraj odgovore
Najstariji