Curke nis nije gotovo jos...meni je u prvoj biokemijskoj T pokazao + na 14dpo - prije toga kao sjenice a na 9 ili 11 dpo NISTA i onda 14dpo plus tak da 🤞🤞🤞🤞
Ja sam za T clearblue testirala a za O ove roze
Kristinak koji ti je dpo? Mozda je impl?
Mene vam cure hvata napadaj panike...imam grceve ko da cu dobit, sise skoro pa prestale, panicarim da cu sutra procurit il da ce beta bit niska....moram se izbacit iz takvih razmisljanja!!!
Lilo ima jos nade...mozda ti je bila kasna impl.pa ti sad jos ne moze registrirat hcg...samo hrabro 💪💪💪
Curke nis nije gotovo jos…meni je u prvoj biokemijskoj T pokazao + na 14dpo - prije toga kao sjenice a na 9 ili 11 dpo NISTA i onda 14dpo plus tak da 🤞🤞🤞🤞
Mene vam cure hvata napadaj panike…imam grceve ko da cu dobit, sise skoro pa prestale, panicarim da cu sutra procurit il da ce beta bit niska….moram se izbacit iz takvih razmisljanja!!!
Nemoj se tako mucit slusaj glazbu misli pozitivno gledaj neku komediju na tv. Sigurno je sve u redu... Vecina ih je imala menst bolove a bile su trudne... Sretno 😊!

Evo ja mamu ispratila,ode ona za Hrv a ja dusu isplakala..
Pa evo dosla opet aktivno ovdje da se razveselim uz vas🥰
Uglavnom rekla mi je na odlasku da se smirim jer sam prezivcana,stalno kvocam muzu i nervozna sam😂
Curke nis nije gotovo jos…meni je u prvoj biokemijskoj T pokazao + na 14dpo - prije toga kao sjenice a na 9 ili 11 dpo NISTA i onda 14dpo plus tak da 🤞🤞🤞🤞
Mene vam cure hvata napadaj panike…imam grceve ko da cu dobit, sise skoro pa prestale, panicarim da cu sutra procurit il da ce beta bit niska….moram se izbacit iz takvih razmisljanja!!!
13dpo mi je danas. Cudno mi je jer inace cim dobijem mengu odmah me prestanu sise bolit. Ubijaju me i dalje... a nista mi skoro ne ide slabo opet barem sam ocekivala da ce mi potec slapovi posto ni prosli mjesec nije jako curilo kad je bila biokemijska. I trakica je tamnija nego jucer. Mozda mi je 0 stvarno kasnije bila . Kupit cu sutra test

Ja 33g,mm 34g
19.01.2021 pozitivan test nakon skoro 2 god pokusavanja
💙 Stiže nam dečko 💙
Marinalin, a ja u 21:45 za zg sutra radim, dakle ubijaju me ova vikend vidjenja, ali dobro do ljeta. Bas sam depresivna. Place mi se. 😪😪😪😪
Kristina napravi test sutra neki osjetljiv.
Justagirl nemoj draga biti u panici sve je dobro bebica je sigurna kod mame trbuhu. Testovi ti ne slabe. Sve je dobro

Dolazi nam Liam 💙💙💙💙
Termin po M: 2.1. / po utz: 31.12.
Lilo nišra nije izgubljeno dok ne dođe M.
KristinaK držim palčeve da dobijrs veliki plus, moguće da ti je O bila kasnije
Joj ta mastanja, ja bi 2 i jos da su curke.... di bi srevi bio kraj... prva bude Elin a drugu ce muzic birat... a za slucaj ak bi bio decko bi bio Noel...
Ali neznam bas san naklonjena curicama... imam 2 peseka unutra i obadvije su curice 😊
JA - 31, MM 34
Radimo na bebi od 6/2019
Prvi spontani: 7 TT bez kiretaže - 21.07.19.
Drugi spontani: 9 TT, kiretaža - 09.07.20.
Hvala draga Lela 😊 i nemoj nam biti tuzna...sve ce to proc...😚😚😚😚
Imamo curicu i ona si silom želi seku. Barem još jedno dijete, a ako bude i troje super. Prije sam maštala samo o curicama, sada mi je bitno samo da su zdravi.
Obriši komentar
Jeste li sigurni da želite obrisati komentar?
Sortiraj odgovore
Najstariji