Lh trakice 2.dio

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Rita37🤰
    23. Veljača 2020. 20:20

Lilo23

kristinak

https://ibb.co/WDhq0V3
    Gornja je od jucer a donja od danas

Tamnija je kupi si sutra neki osjetljiviji test
    Ja sam radila ovaj iz mullera al ne znam opce koja mu je osjetljivost. A vidjet cu onda ako ne dobijem 26. 2 ponovit cu test 27 il 28 pa cu znat na cemu sam al sve si mislim pa makar bi neka sjena bila na testu da je bebica tu 😞

Ja bi svakom predlozila da test nikad ne radi do bar dana kad treba dobit..   Od testa se ne ostaje trudno... Samo se stvara veca nervoza a mozda je bas vrijeme implantacije.  Vise stete nego koristi... Vise ne bacam pare na to... Stoji mi lijepo upakiran test i ceka dan kad ce menstr zakasnit pa cu ga radit s pravom nadom... A svaki dan koji ne dobijem me veseli i ne trebam test bitno je da ne curim. Nemojte si to radit u vrijeme koje nije sigurno.   Jer cete ga opet ponavljat i ubijate si psihu a psihom mozda unistite vrijeme implatacije... Dosta je sto i onako smo non stop u tome i kad ne mislimo mislimo zelimo cekamo.   Dobro namjerni savjet jeiz osobnog iskustva..  

Kiky 🥰
    23. Veljača 2020. 20:23

Ma meni je menga trebala jucer doci a doslo je danas neko smedjarenje nisam kupovala test upravo radi toga ali kako imam jos ovih trakica pa sam isla napravit i od jucer do danas je tamnija dosta. Znam da nije to mjerilo. Sutra cu kupiti pravi test. Muci me to sto me dole ne boli kao da je menga i sise me bole i daljei. Mozda se stanje do ujutro promjeni 

Ja 33g,mm 34g
    19.01.2021 pozitivan test nakon skoro 2 god pokusavanja
    💙 Stiže nam dečko 💙

23. Veljača 2020. 20:25

Rita 36 istina!!tako sam ja prosli ciklus potrosila 10 testova,bila psihicki pukla I od 7 dpo pocela testirat s 5miu😔
    I evo ovaj ciklus nista ne radim testove niti kupujem.
    Definitivno se manje opterecujem 👍

• Pepika
    23. Veljača 2020. 20:34

ana.b.

Slabo smo danas pisale pa ajde da započne jednu temu 😁
    Koliko bi ste vi djece htjeli i koja vam je razlika u godina između djece najbolja? 😁
    Ja sam uvijek mastala da imamo 4 djece, 2 decka i 2 curice (kao da mogu odlučiti sama spol 🤣🤣🤣). To je samo mašta a sad šta nam bog da 😊🙌

S muzem sam se od pocetka veze nekako nasla na tome da bi oboje dvoje htjeli tak da nadamo se da bude tako😃
    On bi prvo musko pa u kratkom razdoblju cca da razlika bude 1-2 god medu njima jos zensko ( kak da moze utjecat 😂) meni bitno da bude zivo i zdravo 😃
    Fora  je sto smo nakon mj dana veze iz zezancije rekli da ako budemo imali sina bude Alex, jos se toga drzimo😁

Rita37🤰
    23. Veljača 2020. 20:41

kristinak

Ma meni je menga trebala jucer doci a doslo je danas neko smedjarenje nisam kupovala test upravo radi toga ali kako imam jos ovih trakica pa sam isla napravit i od jucer do danas je tamnija dosta. Znam da nije to mjerilo. Sutra cu kupiti pravi test. Muci me to sto me dole ne boli kao da je menga i sise me bole i daljei. Mozda se stanje do ujutro promjeni

Oprosti nisam dobro vidjela... Nekako sam ulovila da si  na 27. Od 29..... To je vec razumno i jaaako je zanimljiv lh test.   Sretno draga! Mozee vrlo biti.....  Iako ja kad sam imala jedan total poremecen ciklus Lh pokazao ovulaciju na 14dc a ja dobila pravu pravcatu menstr na 15 dc....    Al dobro je smo jednom se dogodilo.    I to je bas neobjanjivo bilo..... Ovulacija i menstr u 12 sati razlike.... Bilo je davno... Ostali ciklusi redoviti i u par dana gor dol tocni.... Sretno od srca! 💞 

• justagirl2201
    23. Veljača 2020. 20:42

KristinaK tebi sluzbeno onda kasni...a ak se ovo smeđarenje ne pretvori u M velika je sansa za T...pogotovo jer te sise jos bole! Imam dobar feeling! Drzim fige 🤞🤞🤞
    Rita slazem se s tobom ali to nije bas tak lako...pogotovo nama trudilicama...ja sam uvijek radila test prije ocekivane...i ovaj mj 5 dana prije i +....a opet i to moze bit lose jer ako je biokemijska razocaras se :( svakako sam za to da se ceka izostanak al nazalost - ja bar - ne mogu cekat :D

LeLa2807
    23. Veljača 2020. 20:44

Lilo, mullerov ti je od 25 to nije preosjetljivo!! Mislim da je taj ok radit na dan izpstanka ili očekivane, prije ne. 
    Ja se slazem i zelim cekat, a onda opet i ove dane dok Iščekujem i nadam se, ali neki put mi dodje kao aj da vidim ako je minus psihicki se pripremim da dobivam i onda me tak trenutak ne pogodi toliko jer sam ga odbolovala. 
    Meni je jos rano ja trebam ne dobit tek u četvrtak. 
    Prestali grčevi nakon keksa više nis. 

Dolazi nam Liam 💙💙💙💙
    Termin po M: 2.1. / po utz: 31.12.

Rita37🤰
    23. Veljača 2020. 20:46

Marinalin

Rita 36 istina!!tako sam ja prosli ciklus potrosila 10 testova,bila psihicki pukla I od 7 dpo pocela testirat s 5miu😔
    I evo ovaj ciklus nista ne radim testove niti kupujem.
    Definitivno se manje opterecujem 👍

Meni je isto lakse.... Prije sam imala 50 ovulacijski i 20 za trudnocu.... I stalno testirala i stalno kupovala... Ok utvrdila sam da imam ovulacije.. Vise nemam nicega samo taj jedan test kupljen sam za sebe i ceka svoj trenutak.... Nemam dva nego bas jedan..... Jer znam da cu onda sig uradit sa jutarnjim urinom i sigurno (ako nisam sigurna u rez) tek sutra ponovit dok kupim novi... Pa ce sve biti vjerojatnije.....  Cekam taj dan
    🙃..... Al radije kupim novu majicu nego 3-5 testova svaki ciklus..... Razumijem sve koji to rade ali zato i kazem iz osobnog iskustva vidim da je bolje kad se ne muci dodatno psiha.... Sretno svima! Marinica u kojoj si sad fazi sa klinikom? 

• Mala2323
    23. Veljača 2020. 20:50

Evo meni danas kao 2 dan menstruacije koja mi se čini da i nije menstruacija. 
    Jučer tako slabo išlo, doslovno samo malo deblja crta, i to smeđe, danas isto ali malo više i smeđe sa svijetlom krvi... 

+ 26.12.2020🖤

• justagirl2201
    23. Veljača 2020. 20:51

Test?

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.

Odustani

POVEZANI ČLANCI