https://ibb.co/WDhq0V3
Gornja je od jucer a donja od danas
Tamnija je kupi si sutra neki osjetljiviji test
Ja sam radila ovaj iz mullera al ne znam opce koja mu je osjetljivost. A vidjet cu onda ako ne dobijem 26. 2 ponovit cu test 27 il 28 pa cu znat na cemu sam al sve si mislim pa makar bi neka sjena bila na testu da je bebica tu 😞
Ja bi svakom predlozila da test nikad ne radi do bar dana kad treba dobit.. Od testa se ne ostaje trudno... Samo se stvara veca nervoza a mozda je bas vrijeme implantacije. Vise stete nego koristi... Vise ne bacam pare na to... Stoji mi lijepo upakiran test i ceka dan kad ce menstr zakasnit pa cu ga radit s pravom nadom... A svaki dan koji ne dobijem me veseli i ne trebam test bitno je da ne curim. Nemojte si to radit u vrijeme koje nije sigurno. Jer cete ga opet ponavljat i ubijate si psihu a psihom mozda unistite vrijeme implatacije... Dosta je sto i onako smo non stop u tome i kad ne mislimo mislimo zelimo cekamo. Dobro namjerni savjet jeiz osobnog iskustva..

Ma meni je menga trebala jucer doci a doslo je danas neko smedjarenje nisam kupovala test upravo radi toga ali kako imam jos ovih trakica pa sam isla napravit i od jucer do danas je tamnija dosta. Znam da nije to mjerilo. Sutra cu kupiti pravi test. Muci me to sto me dole ne boli kao da je menga i sise me bole i daljei. Mozda se stanje do ujutro promjeni

Ja 33g,mm 34g
19.01.2021 pozitivan test nakon skoro 2 god pokusavanja
💙 Stiže nam dečko 💙
Rita 36 istina!!tako sam ja prosli ciklus potrosila 10 testova,bila psihicki pukla I od 7 dpo pocela testirat s 5miu😔
I evo ovaj ciklus nista ne radim testove niti kupujem.
Definitivno se manje opterecujem 👍
Slabo smo danas pisale pa ajde da započne jednu temu 😁
Koliko bi ste vi djece htjeli i koja vam je razlika u godina između djece najbolja? 😁
Ja sam uvijek mastala da imamo 4 djece, 2 decka i 2 curice (kao da mogu odlučiti sama spol 🤣🤣🤣). To je samo mašta a sad šta nam bog da 😊🙌
S muzem sam se od pocetka veze nekako nasla na tome da bi oboje dvoje htjeli tak da nadamo se da bude tako😃
On bi prvo musko pa u kratkom razdoblju cca da razlika bude 1-2 god medu njima jos zensko ( kak da moze utjecat 😂) meni bitno da bude zivo i zdravo 😃
Fora je sto smo nakon mj dana veze iz zezancije rekli da ako budemo imali sina bude Alex, jos se toga drzimo😁

Ma meni je menga trebala jucer doci a doslo je danas neko smedjarenje nisam kupovala test upravo radi toga ali kako imam jos ovih trakica pa sam isla napravit i od jucer do danas je tamnija dosta. Znam da nije to mjerilo. Sutra cu kupiti pravi test. Muci me to sto me dole ne boli kao da je menga i sise me bole i daljei. Mozda se stanje do ujutro promjeni
Oprosti nisam dobro vidjela... Nekako sam ulovila da si na 27. Od 29..... To je vec razumno i jaaako je zanimljiv lh test. Sretno draga! Mozee vrlo biti..... Iako ja kad sam imala jedan total poremecen ciklus Lh pokazao ovulaciju na 14dc a ja dobila pravu pravcatu menstr na 15 dc.... Al dobro je smo jednom se dogodilo. I to je bas neobjanjivo bilo..... Ovulacija i menstr u 12 sati razlike.... Bilo je davno... Ostali ciklusi redoviti i u par dana gor dol tocni.... Sretno od srca! 💞

KristinaK tebi sluzbeno onda kasni...a ak se ovo smeđarenje ne pretvori u M velika je sansa za T...pogotovo jer te sise jos bole! Imam dobar feeling! Drzim fige 🤞🤞🤞
Rita slazem se s tobom ali to nije bas tak lako...pogotovo nama trudilicama...ja sam uvijek radila test prije ocekivane...i ovaj mj 5 dana prije i +....a opet i to moze bit lose jer ako je biokemijska razocaras se :( svakako sam za to da se ceka izostanak al nazalost - ja bar - ne mogu cekat :D
Lilo, mullerov ti je od 25 to nije preosjetljivo!! Mislim da je taj ok radit na dan izpstanka ili očekivane, prije ne.
Ja se slazem i zelim cekat, a onda opet i ove dane dok Iščekujem i nadam se, ali neki put mi dodje kao aj da vidim ako je minus psihicki se pripremim da dobivam i onda me tak trenutak ne pogodi toliko jer sam ga odbolovala.
Meni je jos rano ja trebam ne dobit tek u četvrtak.
Prestali grčevi nakon keksa više nis.

Dolazi nam Liam 💙💙💙💙
Termin po M: 2.1. / po utz: 31.12.
Rita 36 istina!!tako sam ja prosli ciklus potrosila 10 testova,bila psihicki pukla I od 7 dpo pocela testirat s 5miu😔
I evo ovaj ciklus nista ne radim testove niti kupujem.
Definitivno se manje opterecujem 👍
Meni je isto lakse.... Prije sam imala 50 ovulacijski i 20 za trudnocu.... I stalno testirala i stalno kupovala... Ok utvrdila sam da imam ovulacije.. Vise nemam nicega samo taj jedan test kupljen sam za sebe i ceka svoj trenutak.... Nemam dva nego bas jedan..... Jer znam da cu onda sig uradit sa jutarnjim urinom i sigurno (ako nisam sigurna u rez) tek sutra ponovit dok kupim novi... Pa ce sve biti vjerojatnije..... Cekam taj dan
🙃..... Al radije kupim novu majicu nego 3-5 testova svaki ciklus..... Razumijem sve koji to rade ali zato i kazem iz osobnog iskustva vidim da je bolje kad se ne muci dodatno psiha.... Sretno svima! Marinica u kojoj si sad fazi sa klinikom?

Evo meni danas kao 2 dan menstruacije koja mi se čini da i nije menstruacija.
Jučer tako slabo išlo, doslovno samo malo deblja crta, i to smeđe, danas isto ali malo više i smeđe sa svijetlom krvi...
+ 26.12.2020🖤
Obriši komentar
Jeste li sigurni da želite obrisati komentar?
Sortiraj odgovore
Najstariji