Lh trakice 2.dio

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Rita37🤰
    23. Veljača 2020. 20:52

justagirl2201

KristinaK tebi sluzbeno onda kasni…a ak se ovo smeđarenje ne pretvori u M velika je sansa za T…pogotovo jer te sise jos bole! Imam dobar feeling! Drzim fige 🤞🤞🤞
    Rita slazem se s tobom ali to nije bas tak lako…pogotovo nama trudilicama…ja sam uvijek radila test prije ocekivane…i ovaj mj 5 dana prije i +….a opet i to moze bit lose jer ako je biokemijska razocaras se :( svakako sam za to da se ceka izostanak al nazalost - ja bar - ne mogu cekat :D

Zato i kazem razumijem vas... A i ja sam trudilica 2 g vec i prosla sam te faze i vidim da samo stete.... Jer ti si vidjela plus 5 dana prije i svih pet dana prije ces se bojati da nije biokemijska... Vjerujem da nije i od srca to zelim ali mislim da je i u tvom slucaju bolje da jos nisi vidjela plus.  Jer plus nece nigdje pobjeci,.... I samo zbog psihe to govorim da je bolje...želim ti sve najbolje od srca! 

• justagirl2201
    23. Veljača 2020. 20:55

Hvala Rita 😍 i želim ti da ugledaš svoj plusić što prije od ❤🤞😊

23. Veljača 2020. 20:56

Rita36 cesto kupujem majice i gacice 😂😂😂
     Fazi sam da cekam pregled prohodnosti jajovoda 5.3
    To se radi 6-12 dan ciklusa ,nesmije se radit nakon O jer ako dode do T opasno je.
    Kupila sam vaginalete koje moram 3 dana prije stavljat (protiv infekcije)
    Brine me samo dal se smiju vaginalete trpat a jos cu imat M😂😂
    Morat cu zvat kliniku i pitat😂😂

23. Veljača 2020. 20:58

A koja faza je kod vas,vadili hormone i spermiograf????

• Miakamo
    23. Veljača 2020. 21:00

Cure, zanima me vase misljenje.
    Gornja lh trakica radjena jutros donja maloprije. Jesu li i vama iste? Nesto se mislim da se nisam prerano testirala 😣. 
    https://ibb.co/YT58LJ9

35 godina
    M-normozoospermia
    Vrkuta, letrox, vitamin d
    Pokusavamo od 02/2020

Rita37🤰
    23. Veljača 2020. 21:02

Marinalin

Rita36 cesto kupujem majice i gacice 😂😂😂
    Fazi sam da cekam pregled prohodnosti jajovoda 5.3
    To se radi 6-12 dan ciklusa ,nesmije se radit nakon O jer ako dode do T opasno je.
    Kupila sam vaginalete koje moram 3 dana prije stavljat (protiv infekcije)
    Brine me samo dal se smiju vaginalete trpat a jos cu imat M😂😂
    Morat cu zvat kliniku i pitat😂😂

Bas pitaj a ja cu poslje pitat tebe 
    🙃 🤗😂🥰  Sretno! Poslje tog nalaza se dogadja puno trudnoca.   

• Mala2323
    23. Veljača 2020. 21:03

justagirl2201

Test?

Radila ga prije 2 dana i bio je negativan. :(

+ 26.12.2020🖤

Rita37🤰
    23. Veljača 2020. 21:04

Marinalin

A koja faza je kod vas,vadili hormone i spermiograf????

Spermiogramm je star god dana i sve stavke u redu a jos ga ja kljukala vitaminima mjesecima i to najskupljim
    🙃 Pa je doktor rekao da ga ponovi ako zeli i nije hitno..... A meni krece od sljedećeg ciklusa provojera hormona..... Al necu ic jer cu bit trudna 
    🙃 🤭 Bili smo samo na tom prvom razg. .  Nista se nije radilo u klinici jer je bila sredina ciklusa.   

Kiky 🥰
    23. Veljača 2020. 21:06

Rita36 imas potpuno pravo. Nekada je bolje i neznat da je pozitivan plus ako je biokemijska. Prije se nisam testirala a dva puta sam imala isto krvarenje i bolove kao kad sam znala da je biokemijska...moguce da je i tada bila samo nisam pratila. Nekad je bolje zivjet u ne znanju. Danas sam pricala isto sa frendicom ona je psiholog inace i pricale smo malo i o tome kako radimo na trudnoci bla bla i bas me nekako smirila. Psiha , to je cudo stvarno!

Ja 33g,mm 34g
    19.01.2021 pozitivan test nakon skoro 2 god pokusavanja
    💙 Stiže nam dečko 💙

Rita88
    23. Veljača 2020. 21:06

Marinalin rekla mi je dr.da.andol/aspirin razrjedjuje krv i da se pije do dvadesetog i nekog.tjedna trudnoce ,posto imam taj blagi oblik trombofilije ,nije kao za heparin ,sto se nje.tice ne moram ni andol/aspirin,al kao ako meni je lakse mogu to pit ne moze mi odmoc i imam mthfr mutaciju za to pijem aktivan folat.
    Rita nadam se da ce ti rast temperatura i da se zajedno selimo na ljepsu temu ,bilo bi lijepo da prolazimo sve to zajedno,nekako je ipak lakse. Hej pa ipak smo jos i imenjakinje 😙 Sto se mene ti tice,lagano su mi bolne cicke i skuzila sam da imam dosta kremastog iscjetka pogotovo kad se brisem,tako da ne znam jel to ok znak. Nervozna sam danas cijeli dan i samo lajem na muza,nadam se da nece pobjec 😅 inace sam ovako ok ,temp ne mjerim pa ne znam tu nista 🤷‍♀️
    Lilo nije jos gotovo,pricekaj jos koji dan,nema jos bediranja, mozda ti jos nije bila implantacija,drzim fige da bude plus🤞
    Kristina tvoja lh trakica govori da si trudna 😁 napravi ti pravi test pa da se veselimo tvom plusu 😍
    Justagirl znam kako ti je,ja sam imala dvije biokemijske i mislim da sad kad ostanem trudna da cu visit na wc-u 24 h ,uzasno je to za psihu i ne znam kako ostati sabran i normalan a da ne izludis(znam ne pomazem). Veselim se tvojoj beti i vjerujem da ce biti visoka i da ce sve bit ok.
    Cvjetic cekamo i tvoj test, ajde ajde trebaju nam plusici za ohrabrenje 💪
    Ima nas dosta ne stignem sve popratit pa ako nekoga izostavim nije namjerno.Pusa svima 😘

Ja- 34 god, muz-38 god
    Ena 25.03.2021 ❣

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.

Odustani

POVEZANI ČLANCI