Curke nis nije gotovo jos…meni je u prvoj biokemijskoj T pokazao + na 14dpo - prije toga kao sjenice a na 9 ili 11 dpo NISTA i onda 14dpo plus tak da 🤞🤞🤞🤞
Ja sam za T clearblue testirala a za O ove roze
Kristinak koji ti je dpo? Mozda je impl?
Mene vam cure hvata napadaj panike…imam grceve ko da cu dobit, sise skoro pa prestale, panicarim da cu sutra procurit il da ce beta bit niska….moram se izbacit iz takvih razmisljanja!!!
Nemoj paničarit.. Ja sam imala jače simptome prije nego sam morala dobiti.. Sad ko da se sve smirilo.. Nit moram piškit tak često, nit me cice bole. Grčeve imam kako koji dan..
Ali razmišljam pozitivno ne želim si dozvoliti paniku i stres jer će mi tad biti još gore.
Glavu gore. I budi sretna.. Razmišljaj pozitivno 😊

https://ibb.co/WDhq0V3
Gornja je od jucer a donja od danas
Tamnija je kupi si sutra neki osjetljiviji test
Ja sam radila ovaj iz mullera al ne znam opce koja mu je osjetljivost. A vidjet cu onda ako ne dobijem 26. 2 ponovit cu test 27 il 28 pa cu znat na cemu sam al sve si mislim pa makar bi neka sjena bila na testu da je bebica tu 😞
Ne mora biti sjene.. Meni je kinez koji je osjetljiv dosta na 4 dana prije i to popodne pokazao sjenicu, 3 dana prije na jutarnji gravidnost mini ništa a kinez opet jaču crticu. Dan prije clearblue veliki plus i Kineza 2 crtice ko i kontrolne.. Ne gubi nadu.
Gravidnost mini neznam koliko je osjetljiv ali na jutarnji ništa nije pokazao. A kinez je na popodnevno pokazao.. Sve ovisi o testu..
Želim ti puno sreće i navijam da je bebica tu😘

https://ibb.co/WDhq0V3
Gornja je od jucer a donja od danas
Tamnija je kupi si sutra neki osjetljiviji test
Ja sam radila ovaj iz mullera al ne znam opce koja mu je osjetljivost. A vidjet cu onda ako ne dobijem 26. 2 ponovit cu test 27 il 28 pa cu znat na cemu sam al sve si mislim pa makar bi neka sjena bila na testu da je bebica tu 😞
Ne mora biti sjene.. Meni je kinez koji je osjetljiv dosta na 4 dana prije i to popodne pokazao sjenicu, 3 dana prije na jutarnji gravidnost mini ništa a kinez opet jaču crticu. Dan prije clearblue veliki plus i Kineza 2 crtice ko i kontrolne.. Ne gubi nadu.
Gravidnost mini neznam koliko je osjetljiv ali na jutarnji ništa nije pokazao. A kinez je na popodnevno pokazao.. Sve ovisi o testu..
Želim ti puno sreće i navijam da je bebica tu😘
Hvala ti puno. Ima jos nesto malo nade u meni tjesim se da je prerano da bi test ista pokazao. Sad cu pricekat jos par dana 26.2 bi trebala dobit pa ako bog da srece necu dobit nego cu 28 ili 29 radit test koji ce pokazat pluscinu haaha. Joj strpljen spasen kazu ljudi
I kod mene slicna situacija. Ja se jos uvijek nadam da bih mozda mogla biti trudna jer tek 28 ili 29 trebam dobiti a radila jedan test 20. a drugi 22. i naravno bili negativni. Mislim da sam ih ipak prerano uradila.

35 godina
M-normozoospermia
Vrkuta, letrox, vitamin d
Pokusavamo od 02/2020
Lilo i Maiakamo šaljem pozitivne vibrice 🥰💘💘💘
Vjerujem i čekam lijepe vijesti.
Samo mi budite optimistične❤️

Lilo i Maiakamo šaljem pozitivne vibrice 🥰💘💘💘
Vjerujem i čekam lijepe vijesti.
Samo mi budite optimistične❤️
Hvala Mina 😘 zelim ti skolsku trudnocu i da sve prodje kako treba aBd.

35 godina
M-normozoospermia
Vrkuta, letrox, vitamin d
Pokusavamo od 02/2020
Cure ja radila lh trakicu samo nije jako tamna tako da otpisujem. Danas mi krece 11dpo. Mislim da se ni jednoj nije desilo da je imala lh negativnu i za par dana hcg plus. Od iduceg ciklusa femisan :)

Dolazi nam Liam 💙💙💙💙
Termin po M: 2.1. / po utz: 31.12.
Preko noci mi se malo krvarenje pojacalo ali nista previse. Opet sam radila LH ujutro tamna je sto postoji mogucnost T i menstruacija da je prisutna, hm.. kupit cu danas test pa cu jedan popodne a jedan ujutro napravit za svaki slucaj da sam sigurna.

Ja 33g,mm 34g
19.01.2021 pozitivan test nakon skoro 2 god pokusavanja
💙 Stiže nam dečko 💙
Jutro! 😎
Nadam se da ste sve dobro!
Kod mene jos nista od m, cini se da ce opet bit neki dugi ciklus, vec je na 41 dan. Bar me nista ne boli danas, a ni jucer bas 😄

Jutro bure, želim plusice svima koje ovaj tjedan rade testiće😍. Samo, nemojte ih radite puno puno prerano.
Ja nemam ništa posebno od simptoma osim probadanje u lijevom jajniku.
Juler sam stavljala potpis ali sam nesto datume pobrkala, danas ispravljala. Ako nije dobro danas mi je 21dc, 6dpo, i još samo 8 dana do plusića ❤️😍❤️😍
Kad pricate vec o broju djece i spolovima...uvijek mi je bilo u glavi samo da je zivo i zdravo,a prvo sam htjela curicu,ali sam se nekako onda predomislila kad mi je sestra objasnila razliku izmedu decki i curica jer radi s djecom od jaslicke dobi i ima logike zasto bi prvo deckica al vidjet cemo,broj ne znam,o tome nisam razmisljala samo ne bi htjela da bude jedno i samo to jedino ne bih,cak ni blizance ne prizeljkujem koji zahvacaju nase koljeno,a mi smo 4 sestre pa sad koju zahvati 😂 sto se imena tice imam 4 spremna: prva tura Mina (po muzevoj mami koja je iznenada umrla od mozdanog umora kd je on imao samo 22 godine) ili Benjamin (prvo ime kako se on trebao zvati) a druga tura su Lejla jer sam zaljubljena u to ime,a za deckica Luka (po meni preobicno,ali to se ime svida muzu a posto ja nemam nijedno u koje sam bas zaljubljena onda neka bude)
Imamo kakvih plusicaaa? 👏🏻🙈
Obriši komentar
Jeste li sigurni da želite obrisati komentar?
Sortiraj odgovore
Najstariji