Di ste zene? 🙋♂️
Odradi ja drugu smjenu na svetu nedjelju, satralo me. 🙄😂
Dok sam sve procitala… Lela, ti si me pitala di frendica zivi? U irskoj. I nemam pojma nista kako to ide kod njih. 🤷♂️
Sabri, dobrodosla. Ne znam, ali meni isto to smrdi na implantaciju.😉🤞
Anitram, ak ti se da mozes i mene stavit na listu… Datum za objavit trudnocu je 6.3..🤞😂😂
Pricate o broju djece… Ja sam ih uvijek htjela puno, troje najmanje. Al kako stvari stoje i jedno ce biti dovoljno. 😂 Htjela bi curicu, da ju naucim sve ono sto mene nisu a trebali su. Al mislim da nisam u situaciji za birat pa daj sta das. Moze i decko. 😂😂
Hhh ja sam pitala za frendicu 👍. Da tko zna kak to ide kod njih. Stavljam 👍
Tenk ju.😉
Nisam ju nikad ni pitala jer ne prica bas o tome pa nisam pokretala temu. Znam po sebi koliko to zna bit nezgodno 😂
Ja 🧜♀️35 on🦸♀️39
Skoro 3 god pokusavanje
On sve super, ja lijevi jajovod neprohodan, ostalo sve okej
Miomi, polipi... Miomi ne smetaju🤘
S novom godinom krecemo s novim nadama🤞❤️
Hvala Martina za ubacivanje u popis 😘
Prije sam zaboravila komentirati da je u mojoj glavi idealna razlika između djece 3 do 4 godine, treću smo prošišali a kako stvari stoje i četvrtu ćemo.... Ah puste želje! Nego uspijem li ostati T i nakon što rodim ma neću uopće gledat na paženje, kad je akcija akcija je bez vadi van metode i slično.
Justagirl2201 e da znaš kakvo mi je olakšanje što će biti kraći ciklus. U zadnje vrijeme stalno 37, 34, dana a sad bi trebao biti 29. Kao što kažeš manje je za čekati! Jesi se malo smirila? Radujemo se sutra tvojoj visokoj beti 😊

url=https://lilypie.com]
E sad slikica LH trakica, zelene 20ml/u. Zadovoljna sam njima! Temperatura jutros 36.4, vidjet ćemo kakva će biti ujutro.
https://ibb.co/vs8cVNZ
Zadnjih nekoliko ciklusa u vrijeme O me jako bole leđa, toliko da me malo i koči, morat ću pitati gin zašto je to tako. I ovaj si tjedan dajem zadatak napraviti termin kod gin.
Ova zadnja trakica je daleko tamnija od ovih prije al je još friška pa zato.... Al svakako danas je PIK!

Cure,di nam je Anitor?
👩 33
👦 35
👨👩👧 2020
💔 Missed ab 11/2024
💔 Spontani 04/2025
Rita36 imas potpuno pravo. Nekada je bolje i neznat da je pozitivan plus ako je biokemijska. Prije se nisam testirala a dva puta sam imala isto krvarenje i bolove kao kad sam znala da je biokemijska…moguce da je i tada bila samo nisam pratila. Nekad je bolje zivjet u ne znanju. Danas sam pricala isto sa frendicom ona je psiholog inace i pricale smo malo i o tome kako radimo na trudnoci bla bla i bas me nekako smirila. Psiha , to je cudo stvarno!
Pisha je ja mislim vise od 50 posto ne uspjeli trudnoca.. Ja recimo pijem za stitnjacu tiyroksin da bi tsh bio ispod 1.... Bio je max 4,0 sto je normalno ako ne radis djete.... A a jedna susjeda bez stitnjace sa tsh 150 zacela djete prirodno..... Samo jer ga nije pravila imala je vec dvoje i svi su joj rekli da vise nece imati... Dobje tumor na mozgu za vrijeme te trudnoce traze je da ocisti djete zbog svoje sigurnosti mora operirat... Ona odbje... Ostavi operaciju za poslje kad rodi pa sto bude. Dodje nakon godinu nema tumora. Kako ona voli rec "nemam nista u glavi" al to je prica za sebe zena je pozitiva najveca koju poznajem! Samo hocu rec da je Pisha u ovome najvaznija! 🍀

Marinalin rekla mi je dr.da.andol/aspirin razrjedjuje krv i da se pije do dvadesetog i nekog.tjedna trudnoce ,posto imam taj blagi oblik trombofilije ,nije kao za heparin ,sto se nje.tice ne moram ni andol/aspirin,al kao ako meni je lakse mogu to pit ne moze mi odmoc i imam mthfr mutaciju za to pijem aktivan folat.
Rita nadam se da ce ti rast temperatura i da se zajedno selimo na ljepsu temu ,bilo bi lijepo da prolazimo sve to zajedno,nekako je ipak lakse. Hej pa ipak smo jos i imenjakinje 😙 Sto se mene ti tice,lagano su mi bolne cicke i skuzila sam da imam dosta kremastog iscjetka pogotovo kad se brisem,tako da ne znam jel to ok znak. Nervozna sam danas cijeli dan i samo lajem na muza,nadam se da nece pobjec 😅 inace sam ovako ok ,temp ne mjerim pa ne znam tu nista 🤷♀️
Lilo nije jos gotovo,pricekaj jos koji dan,nema jos bediranja, mozda ti jos nije bila implantacija,drzim fige da bude plus🤞
Kristina tvoja lh trakica govori da si trudna 😁 napravi ti pravi test pa da se veselimo tvom plusu 😍
Justagirl znam kako ti je,ja sam imala dvije biokemijske i mislim da sad kad ostanem trudna da cu visit na wc-u 24 h ,uzasno je to za psihu i ne znam kako ostati sabran i normalan a da ne izludis(znam ne pomazem). Veselim se tvojoj beti i vjerujem da ce biti visoka i da ce sve bit ok.
Cvjetic cekamo i tvoj test, ajde ajde trebaju nam plusici za ohrabrenje 💪
Ima nas dosta ne stignem sve popratit pa ako nekoga izostavim nije namjerno.Pusa svima 😘
Rita bilo bi odlicno!
A Rita je ime buduce kceri a ne moje! 🍀
🥰💞❤️ Volim to ime...

E a sad priča o čudnom iskustvu. Prošli ciklus nadala sam se T kao i uvijek. Dobila M 9.1. Imala Pik 18dc a po temperaturi ovulacija bila 20dc. I onda sam 7dpo, 8 dpo i 9dpo imala sjene, pa jedna je čak bila i prilično jaka, bila je crta. 2 testa su bila kineska one kazetice a jedan gravidnost ultra. Sačekamla sam 10dpo bez testa i 11 dpo napravim gravidnost i cb a oni negativni ja razočarana i 12dpo dobijem! Inače dobivam 14dpo. Ok ja sa sobom rješim da trebam se zbrojit i okanit se testova pogotovo kineskih. Imala sam 3 prilično teška dana zbog crta od kojjh sam se ponadala OPET! I tako tamo 5dc meni stignu zakašnjeli wondfo testovi, skontam da često imaju sjenu, nekad malo jaču nekad slabiju, dvije su bile dosta jake sjene.... I onda nekoliko dana čisto bijeli testovi, sve mi je to bilo smješno i shvatila sam to kao da ne bacim testove idem ih napravit sve da ih potrošim ionako puno lažu pa da mi ne stvore pomutnju pred M. Tako ja 12, 13 i 14 dc dobijem opet sjene i crtu pravu debelu rozu crtu (to je bio zadnji test). Moja prva misao je bila da su LH i HCG zamijenili i da taj HCG očitava zapravo LH, a onda sam počela ufilmavat da je cista ili nešto gore. Imam u planu sutra napravit neki test od pouzdanijih pa da razbistrim misli. Iskreno mislim da je riječ o zamjeni LH i HCG al s ovim je gotovo kupovanje kineskih testova. I da malo me je ipak strah.
https://ibb.co/HrpHfRL
https://ibb.co/QKdMJcy
Jedna slika je odma nakon što su napravljeni zelena je LH a roza HCG, a druga slika kad su se posušili HCG.

A ritice onda jos malo se strpi ,hormoni su brzo gotovi.
Joj tako i ja muza sopala cinkom i selenom a ima super nalaz.
Al bome on pije i dalje kaze da je naucio piti😂😂😂😂
Moj je popio tri mj fertilup pa malo pauze pa cetri mj orthomol fertil plus. Hoce eksplodirat hhahahahhaha... Sad rekla ne mora vise hahhahaha... Vidjet cemo i rez.. A bas sve je bilo ok... Ovi u kliniki se smiju kad sam rekla cim sam ga šopala za svaki slucaj hahahahaha al rekao je doktor nije greska. Al nemora stalno... Hvala marina super ste podrska! 🍀
🥰

Odbrojavanje 2/2020.
Peggy95- ➕
Jasamja - ➕
Tonia - ➕
Marina - ➕
Anitor - 22.2.2020 - 0 dana🤞
Cvjetic123 - 23.2.2020 - 1 dan 🤞
Justagirl - 24.2.2020- 1 dan 🤞➕
MarinaStam - 25.2.2020 - 2 dana🤞
Lilo23 - 26.2.2020 - 3 dana 🤞
Lela2807 - 27.2.2020 - 4 dana🤞
Sanja0508 - 27.2.2020 - 4 dana🤞
Marinalin - 27.2.2020 - 4 dana🤞
Bosco - 28.2.2020 - 5 dana 🤞
Irma90 - 29.2.2020 - 6 dana🤞
ODBROJAVANJE 3/2020
( test na dan ocekivane M ili dan kasnije 🤭)
Jelenajelena - 1.3.2020 - 7 dana🍀
Malamala -1.3.2020 - 7 dana🍀
Rita88 - 3.3.2020 - 9 dana🍀
Rita36 - 3.3.2020 - 9 dana 🍀
Malela - 3.3.2020 - 9 dana 🍀
Anitram - 4.3.2020 - 10 dana 🍀
Ljubicicax - 4.3.2020 - 10 dana 🍀
Dina91 - 5.3.2020 - 11 dana🍀
Pipin - 6.3.2020 - 12 dana🍀
Pepika - 6.3.2020 - 12 dan 🍀
Anab - 7.3.2020 - 13 dana🍀
Tera- 7.3.2020 - 13 dana 🍀
Mala Kokosica - 8.3.2020 - 14 dana🍀
Mallla - 9.3.2020 - 15 dana 🍀
Breskva - 10.3.2020 - 16 dana 🍀
Crookshank - 12.3.2020 - 18 dana 🍀
Anaid - 13.3.2020 - 19 dana 🍀
Nova19 - 15.3.2020 - 21 dan🍀
Tommyfame - 18.3.2020 - 24 dana🍀
Crnerupe - 20.3.2020 - 26 dana 🍀
KristinaK - 21.3.2020 - 27 dana🍀
Sretnoo svimaaaaa!!! 🤸♀️
💞🍀💞🍀

Di ste zene? 🙋♂️
Odradi ja drugu smjenu na svetu nedjelju, satralo me. 🙄😂
Dok sam sve procitala… Lela, ti si me pitala di frendica zivi? U irskoj. I nemam pojma nista kako to ide kod njih. 🤷♂️
Sabri, dobrodosla. Ne znam, ali meni isto to smrdi na implantaciju.😉🤞
Anitram, ak ti se da mozes i mene stavit na listu… Datum za objavit trudnocu je 6.3..🤞😂😂
Pricate o broju djece… Ja sam ih uvijek htjela puno, troje najmanje. Al kako stvari stoje i jedno ce biti dovoljno. 😂 Htjela bi curicu, da ju naucim sve ono sto mene nisu a trebali su. Al mislim da nisam u situaciji za birat pa daj sta das. Moze i decko. 😂😂
Jedva cekamo objavu!!!
👯♀️
🙃
🍀 🍀 🍀 🍀 🍀 🍀 🍀

Obriši komentar
Jeste li sigurni da želite obrisati komentar?
Sortiraj odgovore
Najstariji