Kristinak
Ne kuzim zasto u postupak umjetne cete ic ako jos nisi obavila pretrage da viidite dali ste zdravi😱
Kod kojega ginekologa idete cure koje ste u Ri? I kakav je? Moj je onako sve lako cemo. Ginekolog u Kostreni
Ja 33g,mm 34g
19.01.2021 pozitivan test nakon skoro 2 god pokusavanja
💙 Stiže nam dečko 💙
Kod kojega ginekologa idete cure koje ste u Ri? I kakav je? Moj je onako sve lako cemo. Ginekolog u Kostreni
Hjoj pa i ti si nam iz RI. Sta je ovaj forum samo cura iz ri. 😂😂
Ja se vodim kod škunce ali zadnje tri godine radim u Zg tako da idem gore privatno i kad ostanem T ne znam kod kojeg soc da krenem ako mi budu trebale komplikacije ili nesto.
Dolazi nam Liam 💙💙💙💙
Termin po M: 2.1. / po utz: 31.12.
Kristina k ja sam isla u Opatiju privatno Salamonki jer mi je bilo draze platit i super obrada.
Kad god sam isla preko zdravstva nisam bila zadovoljna s 2,3 gienkologa.
Pa sam isla jednom godisnje na Papu i platila i fino popricale 😂
Kristinak
Ne kuzim zasto u postupak umjetne cete ic ako jos nisi obavila pretrage da viidite dali ste zdravi😱
A vjerovatno nesto ne stima kada pokusavamo tako dugo... htjela bi ici na konzultacije pa cemo vidjeti. Ustvari vidit cu sto ce mi moj ginekolog preporuciti na pregledu. U 5mj cu ici pa cu vidjet sto on kaze ali neda mi se vise cekat 🤦♀️
Ja 33g,mm 34g
💙 Stiže nam dečko 💙
Ej curke, nova sam na ovoj temi, ali vas citam redovito. Mm i ja radimo na bebi vec 3 i pol godine, obavili smo sve potrebne pretrage i pokazalo se da mi je zastopan desni jajovod. Ugl, pocela sam pit caj i tinkturu od macine trave, tako da smo pokrili dane sve dane u mjesecu, posebno ovulaciju 😅
E sad, m sam trebala dobiti u petak, sise me bole i peckaju vec 2 tjedna, jajnike i maternicu osjecam da bole alo nije nista strasno, napuhnuta sam, podrigujem svako malo, test sam radila prije nego sto sam trebala dobit i bio je neg.. oprostite na duzem postu
Pozdrav 🙋♂️
U mene je zastopan lijevi jajovod. Dalo bi se od nas dvije sastavit nesto. 😂😂😂 Salim se malo 😉
Drzin ti fige i ako nisi proguglaj tinkturu maslacka, navodno je dobra za zastopane jajovode.
Ja sam ju pocela piti prije koji dan pa ne mogu nista vise reci. I onako se pije sad na proljece za detox pa valjda ce negdje nesto i napraviti 😂😂😂
Ja 🧜♀️35 on🦸♀️39
Skoro 3 god pokusavanje
On sve super, ja lijevi jajovod neprohodan, ostalo sve okej
Miomi, polipi... Miomi ne smetaju🤘
S novom godinom krecemo s novim nadama🤞❤️
A ovaj moj ginekolog je jos nas obiteljski prijatelj 😂😂😂😂😂 ma mislim on je super stvarno detaljan je ali samo mi kaze cekajte jos malo. Pa kad sam rekla da sve ostaju od prve trudne oko mene pa se smijao kaze nevjeruj svemu sto govore
Ja 33g,mm 34g
💙 Stiže nam dečko 💙
A ovaj moj ginekolog je jos nas obiteljski prijatelj 😂😂😂😂😂 ma mislim on je super stvarno detaljan je ali samo mi kaze cekajte jos malo. Pa kad sam rekla da sve ostaju od prve trudne oko mene pa se smijao kaze nevjeruj svemu sto govore
Al to je istina. Meni sestrična 39 g ostala trudna od predejakulata slucajno. Ma daj me nemoj z.... Druga pod kontracepcijom u 40oj... Zene na poslu sve imaju poriv rec bez da ih se pita da su iz prve...
Dolazi nam Liam 💙💙💙💙
Termin po M: 2.1. / po utz: 31.12.
Ej curke, nova sam na ovoj temi, ali vas citam redovito. Mm i ja radimo na bebi vec 3 i pol godine, obavili smo sve potrebne pretrage i pokazalo se da mi je zastopan desni jajovod. Ugl, pocela sam pit caj i tinkturu od macine trave, tako da smo pokrili dane sve dane u mjesecu, posebno ovulaciju 😅
E sad, m sam trebala dobiti u petak, sise me bole i peckaju vec 2 tjedna, jajnike i maternicu osjecam da bole alo nije nista strasno, napuhnuta sam, podrigujem svako malo, test sam radila prije nego sto sam trebala dobit i bio je neg.. oprostite na duzem postu
Pozdrav 🙋♂️
U mene je zastopan lijevi jajovod. Dalo bi se od nas dvije sastavit nesto. 😂😂😂 Salim se malo 😉
Drzin ti fige i ako nisi proguglaj tinkturu maslacka, navodno je dobra za zastopane jajovode.
Ja sam ju pocela piti prije koji dan pa ne mogu nista vise reci. I onako se pije sad na proljece za detox pa valjda ce negdje nesto i napraviti 😂😂😂
Ja sam ovo uzela kod travarke na placu, i mogu reci da mi je pomoglo, nikad vise sluzi nisam imala, skupo je ali mislim da pomaze..
Sad cu vidjet..ako ne dode kroz koji dan, radit cu test, iako vec danima imam osjecaj da cu dobit
Ima i tih sto gin kaze a ima i ovih sto uspiju iz prvog puta. Meni poznanica rodila nedavno blizanke, jos sva umorna od njih, satrana, stalno nesto grinta kad eto ti nje neko dan i op! zena trudna opet. Dosla sva iznervirana, kako ce, kako sad to, nije joj jasno... I sad svi oko mene konentiraju pa kako sad to? Meni puko film u glavi, morala sam onako drkasto komentirat: sta se cudite?!? Mislim da svi znamo kako se djeca rade. Grozno od mene, znam. Al nisam fakat vise mogla slusat. 😂😂😂😂
Ja 🧜♀️35 on🦸♀️39
Skoro 3 god pokusavanje
On sve super, ja lijevi jajovod neprohodan, ostalo sve okej
Miomi, polipi... Miomi ne smetaju🤘
S novom godinom krecemo s novim nadama🤞❤️
Sortiraj odgovore
Najstariji