Vidim imas 5 dana do menge, odi kod ginica i riješi to. Uopće ne razumijem zasto svi izbjegavaju da i pod mengom odu ginu… Ja sam bila milijun puta i pod mengom i prije ovulacije I poslje ovulacije, i sam ginic me je tako narucivao jer kaze da se u svakoj fazi ciklusa nesto vidi bolje nesto lošije, i normalno da mi je bilo neugodno kao zakrvarit cu sve, medutim on mi je rekao da gacice skidam kad me vec digne na stolicu ako jako curim, ako ne da ih skinem prije nego sjednem i to je to… Cure ako vas muci nesto, sumnjate na upale i slicno idite odmah, ne čekajte, jer kasnije mozda vise nece nista vidjeti ili ne daj boze otic na gore. Ne kaze se uzalud bolje spriječiti nego liječiti….
Znam, u pravu si ali da barem izbjegnem prva 3 dana nekako mi neugodno. Nazvat cu je u poned pa kad god me naruci. Nisam prije imala ove bolove pa bolje da odem sto prije 😔.
35 godina
M-normozoospermia
Vrkuta, letrox, vitamin d
Pokusavamo od 02/2020
Vidim imas 5 dana do menge, odi kod ginica i riješi to. Uopće ne razumijem zasto svi izbjegavaju da i pod mengom odu ginu… Ja sam bila milijun puta i pod mengom i prije ovulacije I poslje ovulacije, i sam ginic me je tako narucivao jer kaze da se u svakoj fazi ciklusa nesto vidi bolje nesto lošije, i normalno da mi je bilo neugodno kao zakrvarit cu sve, medutim on mi je rekao da gacice skidam kad me vec digne na stolicu ako jako curim, ako ne da ih skinem prije nego sjednem i to je to… Cure ako vas muci nesto, sumnjate na upale i slicno idite odmah, ne čekajte, jer kasnije mozda vise nece nista vidjeti ili ne daj boze otic na gore. Ne kaze se uzalud bolje spriječiti nego liječiti….
Znam, u pravu si ali da barem izbjegnem prva 3 dana nekako mi neugodno. Nazvat cu je u poned pa kad god me naruci. Nisam prije imala ove bolove pa bolje da odem sto prije 😔.
Ja sam uvijek ako mi gin ne radi na hitnu ginekolosku isla, a ako radi, samo sam se pojavila tamo i trazila da me se pregleda odmah da me boli i slicno... Jer kad god bi zvala rekli bi a joj zao nam je nemamo termina, cijeli mjesec nam je pun... A ovako ne smije me otjerati
Jutro cure, jutros me probudili bolovi kao kad kltrebam dobit. A dan D je tek u cetvrtak. Lol.
Dolazi nam Liam 💙💙💙💙
Termin po M: 2.1. / po utz: 31.12.
Ej curke, nova sam na ovoj temi, ali vas citam redovito. Mm i ja radimo na bebi vec 3 i pol godine, obavili smo sve potrebne pretrage i pokazalo se da mi je zastopan desni jajovod. Ugl, pocela sam pit caj i tinkturu od macine trave, tako da smo pokrili dane sve dane u mjesecu, posebno ovulaciju 😅
E sad, m sam trebala dobiti u petak, sise me bole i peckaju vec 2 tjedna, jajnike i maternicu osjecam da bole alo nije nista strasno, napuhnuta sam, podrigujem svako malo, test sam radila prije nego sto sam trebala dobit i bio je neg.. oprostite na duzem postu
Ej curke, nova sam na ovoj temi, ali vas citam redovito. Mm i ja radimo na bebi vec 3 i pol godine, obavili smo sve potrebne pretrage i pokazalo se da mi je zastopan desni jajovod. Ugl, pocela sam pit caj i tinkturu od macine trave, tako da smo pokrili dane sve dane u mjesecu, posebno ovulaciju 😅
E sad, m sam trebala dobiti u petak, sise me bole i peckaju vec 2 tjedna, jajnike i maternicu osjecam da bole alo nije nista strasno, napuhnuta sam, podrigujem svako malo, test sam radila prije nego sto sam trebala dobit i bio je neg.. oprostite na duzem postu
Hej, dobrodosla i sto prije otišla na temu beba :)
Napravi ga danas :)
Dolazi nam Liam 💙💙💙💙
Tera da tvoj graf je kao trudnicki😱
Meni je graf sav krivudav pa me to zivcira i nemam nigdje 3 jednake temp za redom pa neznam ni dal je bila O .
Lela i sanja0508 ja nece radit test jer stvarno nema potrebe 😂
Sve osjetim ko moj klasicni pms,trbuh danas,nadutist,temp je niska.
Prosli mjesec sam dosta testova radila i rekla sam sebi da necu vise jer ovako se manje zivciram zaista .
Jedino da osjetim razliku neku ,bockanje,zgaravicu itd.
l iskreno ja tom mjerenju ne vjerujem jer evo prije 10min mi izmjeri 36.17 a sad za 10 min 36,80
A nisam uopce ustala iz kreveta ,ni makla se.
Prije cu ja vjerovat svom instinktu da sam trudna ,osjetit cu razliku neku kad budem😂
Hej, dobrodosla i sto prije otišla na temu beba :)
Napravi ga danas :)
Mislila sam jos pricekat, jer svaki put kad se ponadam, napravim test i vjestica dode 😅
Tera da tvoj graf je kao trudnicki😱
Meni je graf sav krivudav pa me to zivcira i nemam nigdje 3 jednake temp za redom pa neznam ni dal je bila O .
Lela i sanja0508 ja nece radit test jer stvarno nema potrebe 😂
Sve osjetim ko moj klasicni pms,trbuh danas,nadutist,temp je niska.
Prosli mjesec sam dosta testova radila i rekla sam sebi da necu vise jer ovako se manje zivciram zaista .
Jedino da osjetim razliku neku ,bockanje,zgaravicu itd.
Ja isto nemam nikakvu razliku u simptomima. To cijeli vrijeme govorim jedino onu jednu vecer kad me probudila jeza zimica hladnoca sa glavoboljom, ali to moze biti iz ato drugih razloga. Imam i obilniji iscjedak, ali i to mlze biti iz sto drugih razloga. Ja ti isto necu radit test jedino da mi zakasni i to minimalno 3 dana
Dolazi nam Liam 💙💙💙💙
Tako je lela nemoj bezveze radit jer samo jos vise se na zivciramo😱
Ja trebam dobit petak
I nadam se da nece kasnit jer mi mora zavrsit do pregleda prohodnosti j.
Jos najgore mi je vaginalete moram stavljat 3 noci prije a jos cu curit fuj😤😤😤
Sortiraj odgovore
Najstariji